Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το άγχος ΔΕΝ παίζει ρόλο!

patata77

Recommended Posts

Έτσι μου είπε ο γιατρός μου!

Μου είπε για την ακρίβεια, οτι όταν έχεις ενα καλό σπερματοζωάριο, ενα καλό ωάριο και σωστές ορμόνες γύρω απο αυτά, τότε μένεις έγκυος!

Μου έφερε σαν παράδειγμα τις εγκυμοσύνες που γίνονται απο βιασμό, μου είπε οτι τότε καμία γυναίκα που βιάζεται δεν θα έμενε έγκυος γιατί βιώνουν το μεγαλύτερο στρές ππου μπορεί να βιώνει μια γυναίκα.

Να σας πω την αλήθεια με έπεισε.

Και αναρωτίεμαι τότε, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος ππου δεν μένω έγκυος.

Και ας μη μείνω μόνο σε εμένα, αν καταρίπτεται έτσι εύκολα ο λόγος που έχουμε ακούσει όλες, μετά απο καθαρές εξετάσεις και προσπάθειες μηνών, τότε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΡΟΜΟ!!!! ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΦΑΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.

Kαλημέρα 2002.

Αυτό που είπε είναι οτι αφού μένει έγκυος μια που βιώνει τρόμο, δεν μπορεί να μείνει έγκυος μια που έχει άγχος?

Αυτό που λες εσυ με την εξωσωματική, μου φαίνεται και αυτό πολύ σωστό.

Απο την άλλη εγω έχω μείνει έγκυος 2 φορές (με κακή κατάληξη) και τις 2 φορές έμεινα αμέσως. Και τις 2 φορές είχα πολύ άγχος.

Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.

Kai egw den eimai idikos sta themata gonimotitas alla psaxnontas me ta xronia kati exw katalavei. Afta pou leei o giatros sou einai ligo paraloga, kata thn dikh mou gnomh panta....

To anxos epireazei para polu to soma mas kai auto exei apodixtei se pammpoles pathisois. Paradigma oles oi dermatikes pathisois tipou engksima, psoriash aftes otan anxonomaste fountonoun, h provlimata me to stomaxi, exeis dokimasei elkos me anxos na deis ti kala einai kai an epireazei??? Egw kserw!!!!!

Eksalou otan exoume ipervoliko anxos exw akousei polous gunnekologous na lene pos den kanoume kalhs piotitas waria h akomi pos den kanoume katholou waria...

Prosopika exw pistei pos to anxos einai simantikos paragontas otan theloume mia egghmoshnh...

Me ton antra mou prospathousame gia to deftero paidaki mas sxedon 3 xronia, arxisan na lene kai oi giro mas o kathenas to konto kai to makri tou, h korh mou na zitaei aderfaki kai egw na klaiw kathe fora pou mou erxotan h akatanomasth. Mexri pou mia mera eipa ftanei os edw htan kourastika kai den mporw na kanw alo paidi telos,,,EEEE ton epomeno mhna emina egguos, tuxeo???? Den nomizw!!!!!!!!

Sta lew polu periliptika giati den thelw na se kourasw giati eixa ginei h kaliterh pelatisa tou gunnekologou mou me diafores eksetasois, xapia, ormones kai tpt den vohthise, xoris na exei diapistithei pote pos exoume kapio provlima ola auta alla gia na enisxisoume tis prospathies kai telika auto pou eixe apotelezma htan pou to evgala apo to mialo mou kai kseanxothika.Egw eimai sigourh giafto.....

Κορίτσια δεν ξέρω τι λένε οι γιατροί, εγώ ήμουν από τις τυχερές που και τις 2 φορές έμεινα με την πρώτη έγκυος...Βέβαια, δεν είχα και καθόλου άγχος.....

Θα σας πω όμως ένα παράδειγμα μια φίλης της μαμάς σου...Δεν μπορούσε με τίποτα να μείνει έγκυος, είχε κάνει πάνω από 5 εξωσωματικές κλπ και αφού είδε και αποείδε, υιοθέτησε με τον άντρα της ένα παιδάκι....Κι ενώ ζούσε την απόλυτη ευτυχία με το παιδάκι που υιοθέτησε, έμεινε έγκυος....Εντελώς φυσιολογικά... :shock::shock::shock:

Τυχαίο;;;;Δε νομίζω..... :roll::roll::roll::roll:

Κοριτσάκια επειδή είναι ενα θέμα που με καίει..είμαι Μις ανεξήγητη υπογονιμότητα :shock: ειλικρινα πιστευω ότι το άγχος ναι μεν αλλα......με όλο το θάρρος κ εκφράζοντας απλά την ταπεινή μου άποψη, δεν πολυ πιστευω στο άγχος, δεν θα αμφισβητήσω τα όσα μπορεί να προκαλέσει αλλα στο θέμα υπογονιμότητας δεν το πιστευω....κ γιατί το λέω...................Εχω ακούσει άπειρες κοπέλες να λένε το ξέχασα κ ήρθε...κ εδω είναι που αναρωτιέμαι :roll: ....ναι μπορεί κάποια στιγμή να κουραστείς να βαρεθείς κ να πεις να παέι στο καλό δεν θα κάνω παιδιά...(το έχω πάθει πολλές φορές στα 3 χρόνια) ΑΛΛΑ βρε κορίτσια είναι αλήθεια αυτο?????

Δεν πιστευω ότι βγαίνει απο τη ψυχή μας, μας καίει κ ας κρατάμε άμυνα....προσωπικά μιλώντας έχω αφήσει πολλες φορές τις προσπάθειες αλλα όταν έβλεπα μωρό με πέρνανε τα ζουμιά........Εν ολίγης δεν πιστευω ότι το ξεχνάμε ποτε μέχρι να γίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρα δεν φευγει κανένα άγχος...

Εγω τους πρώτους μήνες δεν τρελαινόμουν για παιδί...αρα θα μπορούσε άνετα να μου συμβεί τότε.....

Επίσης το βλέπω σαν μια εύκολη απάντηση των γιατρών σε θέματα που δεν γνωρίζουν ακόμα....

εχω άπειρα παραδείγματα να σας γράψω αλλα θα γίνω κουραστική............Για τις κοπέλες που μένουν λίγο πριν την εξωσωματική δεν μου κάνει εντυπωση γιατί πλέον είμαστε πολλές αυτες που κάνουμε χωρίς να υπάρχει ανατομικό πρόβλημα....τύχη είναι όποτε θέλει έρχεται...επιπλέον το άγχος του να ξεκινάς διαδικασίες εξωσωματικής είναι τόσο μεγάλο (το ξέρω απο μένα) που όυτε τότε θα έλεγα ότι είμαστε χαλαρές...ίσα ίσα ....

Ωστόσο δεν θέλω να διαφωνήσω με καμία κοπέλα, εκφράζω τη γνωμη μου απο τα βιώματα μου.....

φιλιά πολλά

Γεια σας κορίτσια,

και εγώ θεωρώ ότι το άγχος παίζει ρόλο...

για παράδειγμα κατά την διάρκεια της επαφής, όταν είναι και οι δύο σφιγμένοι και κυρίως η γυναίκα, τότε πιστεύω πως 'μπλοκάρει' η διαδικασία...

σε όλα στην ζωή μας το άγχος και η ψυχολογία μας παίζει ρόλο...εδώ λένε ότι κάποιες ασθένειες οφείλονται στο άγχος...άρα το σώμα μας επηρεάζεται άμμεσα από την ψυχολογία μας...

τώρα το παράδειγμα του γιατρού για μια γυναίκα που βιάζεται...ε τι να πω...μου φαίνεται πολύ άστοχο...μήπως έχει κάνει κάποια στατιστική έρευνα για τις γυναίκες που έχουν βιασθεί και έχουν συλλάβει? Δεν νομίζω...και πάλι ποιος είπε ότι μένουν όλες οι γυναίκες που είναι θύματα βιασμού έγκυες? Πραγματικά αυτό το παράδειγμα μου φαίνεται τελειώς αφελές και άστοχο...

Το άγχος σαφώς και ΠΑΙΖΕΙ ρόλο!!!Ο γιατρός σου είπε όταν έχουμε ένα καλό σπερματοζωάριο και ένα καλό ωάριο τότε μπορούμε να πετύχουμε εγκυμοσύνη.Σωστό αλλά όταν έχουμε άγχος δεν κάνουμε καλά ωάρια και καμιά φορά δεν κάνουμε καν ωορρηξία!!Εγώ θυμάμαι όταν έδινα πανελλαδικές 18χρ κοριτσάκι και είχα καθυστέρηση 15 μέρες!!Απο το άγχος μου δεν είχα περίοδο επειδή έδινα εξετάσεις.Οπότε πιστεύω ακράδαντα οτι παίζει ρόλο και στη γονιμότητα.Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα γυναικών που συνέλλαβαν όταν "ξέχασαν" για λίγο το θέμα μωρό.

θα συμφωνησω και εγω οτι το αγχος παιζει πολυ μεγαλο ρολο..Γιατι υπαρχουν ζευγαρια που εχουν κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις και ηταν πολυ καλες,αυτα τα ζευγαρια λοιπον(οπως ημασταν και εμεις βεβαια εμεις προληπτικα τις καναμε στον τριτο μηνα εμεινα),ο λογος που δεν πιανουνε παιδι ειναι το αγχος!!!!Το οποιο ευθυνεται για πολλες αυτοανοσες νοσους ποσο μαλλον για την γονιμοποιηση!!!Εμεις θελαμε τοσο ενα παιδι που οσο το σκεφτομασταν δεν επιανα,ε λοιπον στης 23 ιουνιου που εγινε η συλληψη-ειχα να δω τον αντρα μου 10 μερες και ειχε γυρισει εκεινη την μερα-και δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο απλα απολαυσα τη στιγμη....ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ..Οσο για το γιατρο σου δεν ξερω,εμας μας ειπε α ανυσηχησουμε μετα 1 χρονο προσπαθειων και να ψαξουμε το θεμα πιο βαθεια!Επλιζω να εχεις συντομα ενα μπεμπακι στην κοιλιτσα σου... :)

Εγω δεμ αγχωθηκα κι εμεινα εγκυος στο 3μηνο. Εχω φιλη η οποια προσπαθουσε 2 χρονια. Οταν απογοητευτικαν απο τους γιατρους κι ετοιμαζοντουσαν για εξωσωματικη εμεινε εγκυος. Εκει που δεν το περιμενε δλδ! Στην πολυκατοικια μου μια κοπελα εκανε 2 εξωσωματικες αποτυχημενες. Λιγο πριν την τριτη και τελευταια προσπαθεια τους εμπλεξε με καποια προβληματα την δουλεια και ξεχαστηκε εντελως! Κι εμεινε εγκυος... Γεννησαμε με μια μερα διαφορα! Λοιπον? Το αγχος σκοτωνει τον ερωτα!!!! ;)

καλησπερα!!!

δεν συμφωνω με τον γιατρο σου κ θα σου πω τον λογο....

εμεις προσπαθουσαμε για παιδακι 3 χρονια,αλλα δεν ερχοταν,αν κ ολες οι εξετασεις ηταν καλες.

αποφασισαμε να κανουμε εξωσωματικη.ολα πηγαν καλα κ τωρα εχουμε 1 κοριτσακι 19 μηνων.οταν ηταν 7 μηνων η μικρη αποφασισαμε να προσπαθησουμε για 2ο μωρακι μονοι μας κ οποτε ερθει...κ ηρθε με την 1η προσπαθεια....η εγκυμοσυνη βεβαια δεν πηγε καλα,αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση..

οποτε μετα απο αυτο...πιστευω οτι το αγχος επιρεαζει παρα πολυ!!!!

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ....ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ...ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ...!!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΟΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...

το αγχος ειναι αιτια για πολλα κακα στον οργανισμο μας- και τα πρωτα που χτυπάει ειναι το αναπαραγωγικο και το γαστρεντερικο.

δεν ειναι τυχαιο ποσα ζευγαρια εχουν 'ανεξηγητη υπογονιμότητα' οσον αφορα το αναπαραγωγικο.

αν κάποιοι εχουν αγχος κ παρολα αυτα τα καταφερνουν- ισως εχουν πολυ γερο οργανισμο.

το αγχος ειναι αυτο που κατα πρωτο λεει στον εγκεφαλο να παραγει ολες τις 'δηλητηριωδης' ουσιες που κυλάνε στο αιμα μας- και που κατα δευτερο μπλοκαρουν τη σωστη κυκλοφορια του μεσα στα αγγεια.

ε...αν δεν αιματωνεται σωστα το αναπαραγωγικο συστημα- πως θα κανουμε παιδια...?

εξαλλου οι ασπιρινουλα που μας δινουν στην εγκυμοσυνη για την κυκλοφορια του αιματος ειναι.

το αλατι το κοβουμε για να μην ανεβαζουμε πιεση.

Οι θρομβοσεις επισης στην εγκυμοσυνη ειναι κατι που δεν θελουμε..

αφου το στρες σχετιζεται με ολα αυτα- πως ειναι δυνατον να μην παιζει ρολο? [smilie=icon_bounce.gif]

πατατα εγω συμφωνω με τον γιατρο σου....δεν παιζει κανεναν ρολο....καλο ωαριο κ σπερματοζωοαριο χρειαζεται....τυχη κ τον θεο βοηθο.....τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω

αν το καλοσκεφτεις εχει δικιο....ποσες προσπαθουσαν χρονια κ λεγαν οτι το αγχος εφταιγε...οταν τελικα το ψαξαν σε βαθος βρηκαν τελικα την αιτια κ εχουν κ παιδακια....

οταν εχασα το τελευταιο μωρο την ωρα της αμνιο ουρλιαζα κ ελεγα εγω φταιω που ειχα αγχος....ολοι εκει που με κρατουσαν για να ειμαι ακινητη μου λεγαν οτι δεν μπορουμε να του κανουμε τιποτε εκει που ειναι..αμα ειναι να σταματησει η καρδια του θα σταματησει...τελικα ειχε προβλημα το μωρο δεν εφταιγε το αγχος....

το αγχος σιγουρα δεν ειναι καλο για την υγεια μας....προσπαθησε να το αποβαλεις....

Για μενα κ οι 2 αποψεις εχουν την λογικη τους....

Αν μιλησουμε με στατιστικα στοιχεια τοτε μαλλον πρπει να πουμε οτι

το αγχος παιζει ρολο....!

Η καθεμια μας ομως θα εχει να μας πει μια περιπτωση που το αγχος ΔΕΝ επαιξε ρολο

κ το θαυμα ηρθε!

Εγω πιστευω πως ο γιατρος σου κανει πολυυυυ καλα κ εχει αυτη την αποψη!

Η επιθυμια κ ισως η υποχρεωση του ειναι να βοηθησει κ οχι να αποκαρδιωσει!Λεγοντας

σε μια γυναικα πως αν εχει αγχος δε θα κανει παιδακι τοτε μονο περισσοτερη ενταση θα δημιουργησει!

Και ποια δε θα αγχωνοταν για να...Αποβαλει το αγχος της??? ;)

Κοριτσαρες μου...Θα γινετε μανουλες κ ας εχετε αγχος!

Κ εγω ειχα!Και το σκεφτομουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Κ δεν ηθελα να κρυωσω,ζεσταθω,ταρακουνηθω κλπ

για να μην παθει τιποτα το σπορακι αααααν ειχε πιαστει!!!! :lol:

Και Το σπορακι ηρθε κ γραπωθηκε κ τωρα ειναι ολοκληρη γυναικαρα!!!!

Στελνω τις καλυυυυτερες ευχες μου στα κοριτσια που περιμενουν τα μωρακια τους

να γεμισουν τις κοιλιτσες!Με ή χωρις αγχος!!! :x

patata77 , γεια σου κ απο εμενα ..

θα σου πω δυο περιπτωσεις που θεωρω οτι το αγχος ναι παιζει ρολο ισως καθοριστικο ..Συμφωνω με την Κουκιδα που λιγακι παραπισω εγραψε για ανεξηγητη υπογονιμοτητα .

Η μητερα μου παντρευτηκε τον πατερα μου οταν ηταν 20 ετων αυτη κ 25 εκεινος .Εκαναν ολες τις εξετασεις που μπορουσαν να κανουν για την εποχη εκεινη μεχρι κ εξωτερικο πηγαν με μεγαλη λαχταρα να αποκτησουν ενα μωρο ..Η προσπαθεια τους κρατησε αρκετα χρονια ..με γεννησε στα 42 της οταν πλεον πηρε αποφαση οτι παιδι δεν θα εκανε ποτε γιατι δεν βρεθηκε ποτε καποιος γιατρος να τους πει οτι εχετε προβλημα ..Ολοι της ελεγαν να αποβαλλει το αγχος ..και το αγχος αποδειχτηκε οτι την ετρωγε και ειμαι το ζωντανο παραδειγμα ..

Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 11 χρονια , θελησαμε να εχουμε ελευθερες επαφες περιπου ενα εννιαμηνο πριν τον γαμο μας χωρις να επιδιωκουμε κατι , χωρις ομως κ να το αποδιωχνουμε ..Μετα τον γαμο μας κ αφου συνεχισαμε να μην εχουμε τα αναλογα αποτελεσματα κ αφου καναμε ολα τα σχετικα ψαξιματα διαγνωστηκε οτι ο καλος μου ειχε κιρσοκοιλη . Ειπαμε ενταξει βρηκαμε την αιτια , προχωρησαμε σε επεμβαση ολα καλα ..Εξακολουθουσα κ ειχα μονιμως στο μυαλο μου αυτο το πραγμα ..την εγκυμοσυνη , ποτε θα ερθει γιατι ενω ολα πλεον ηταν ενταξει δεν γινοταν τιποτα ..Αγχος κ παλι αγχος και ξανα αγχος ..Σπερματεγχοισεις 2 στον αριθμο χωρις αποτελεσμα φυσικα ...

Αποφασισαμε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη που ευτυχως μας εδωσε μετα απο 9 μηνες τις λατρευτες μου διδυμουλες ..Μας γεμισαν την ζωη , το σπιτι, την καρδια μας ..

18 μηνες μετα την γεννηση των διδυμων εμεινα εγκυος στην Αριαδνη ..

Δεν θελω να σας ζαλισω περισσοτερο ομως ξερω να σας πω τουλαχιστον αλλα 10 παραδειγματα..

Τα συμπερασματα δικα σας ..

ΕΙμαι και γω μελλουσα (βεβαια) μαμα εξωσωματικης. με 3 χρονια αποτυχημενων ελευθερων επαφων -με 3 σπερματεγχυσεις και με 2 εξωσωματικες.

Αυτα που εγραψα δεν ηταν για να αποθαρρυνώ καμια κοπελα -εννοειται... ουτε να αγχωσω φυσικα. Εγραψα αυτά που μου ειπε ο εμβρυολογος. μου ειπε οτι το αγχος μπορει να κανει κακο στην προσπαθεια.και απο αγχος αλλο τιποτα... και με τον θανατο να εχει χτυπησει την πορτα του σπιτιου μας ακριβως εκεινη την περιοδο.

κι ομως- οταν ο γιατρος με κοιταξε στα ματια κ μου ειπε - τωρα αναλαμβανεις εσυ- ....ε..αυτο ηταν.

εκανα το παν για να να τα καταφερω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...