Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχω 9 μερες περιοδο

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.θελω αν ξερεται να μου πειτε τι μπορει να εχω και εχω 9 μερες αιμα.για να ειμαι ακριβης ειχα 3 μερες καφετι και λιγο αιματακι.μετα μου ηρθε κανονηκα παριοδος,και αναρωτιεμαι γιατι γυνεται ολο αυτο.λετε να εχω κατι σοβαρο? φοβαμαι αρκετα :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤυχαΙνει κΑΜΙΑ φορα...ειναι ορμονικο, μπορει το αγχος , πολλα παιζουν ρολο! Μου εχει τυχει να μου ερ8ει περιοδος 2 φορες τον μηνα! Και δεν ηταν απολυτως τιποτε! Μια φορα 8υμαμαι ειχα παρει το χαπι τις επομενης μερας και ειχα περιοδο 3 βδομαδες! Οτι χειροτερο! Αν σου συνεχιστει πηγενε σε ενΑΝ γιατρο να σε δει!

περνω την γιατρο μου τηλ. αλλα ειναι αρρωστη και δεν μπορω να την πετηχω. για 2 φορες το μηνα το ακουσα και οντως δεν ειναι τιποτα.πρωτη φορα στην ζωη μου μου συμβενη αυτο.το εψαξα στο ιντερνετ και το τι διαβασα,οτι μεχρη και υνομιαμα μητρα μπορει να εχει μια γυναικα με τετοια συμτωματα.

Οχι ρε μην βαζεις τετοιες σκεψεις στο μυαλο σου! Κι εγω 8υμαμαι ενα διαστημα ειχα συνεχεια αιμα λιγο λιγο κα8ε μερα και μετα απο ενδοκολπικη εξεταση ..εμα8α πως εχω πολυκιστικες! Πηρα 6 μηνες αντισυληπτικα και μου περασε!

Κανε λιγο υπομονη...και επεμεινε να παρεις παλι τηλ την γιατρο σου...!

την βρηκα την γιατρο μου σημερα.πιστευει οτι ειναι ορμονικο καθαρο,αλλα αν συνεχηστη μεχρη την πεμτη,θα παω την παρασκευη για να ηρεμησω και λιγο.σε ενα μηνα ειναι να κανω τεστ παπ.δεν ξερω φωβαμαι μηπως ειναι κατι κακο.θα θουμε τωρα.σας ευχαριστω για της απαντησουλες σας @};-

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...