Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!!!!1

θελω να βρω εναν παιδιατρο του ΙΚΑ στις περιοχες ΓΕΡΑΚΑ< ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ, ΠΙΚΕΡΜΙ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ για να μου γραφει τα εμβολια του μωρου!!! μολις πηρα στο ΙΚΑ τηλ και μπορουν να μου κλεισουν ραντεβου για (???????) 15 δεκεμβρη!!!!!!!!!! :twisted::evil::twisted:

αν ειναι δυνατον!!!!!!!

σας παρακαλω αν ξερει καμμια σας κατι ας μου στειλει πμ!!!!!

Δημοσίευση

καλημερα .Οταν πηρες τηλεφωνο σε ρωτησαν αν θελεις για εξεταση η για εμβολιο και εσυ τους ειπες τοδευτερο . Αυτοι λοιπον σο κλεινουν στο κεντρο μανας παιδιου και οχι σε παιδιατρο γα αυτο ειναι και μεγαλη η αναμονη .Αυτο πο μπορεις να κανεις ειναι να ζητησεις ραντεβου για εξεταση καινα πας να ζητησεις να στο γραψει .Ισως ομως να μην το κανει επειδη στο ΙΚΑ τα εμβολια γινονται απευθειας στο κεντρο μανας παιδιου και παντα θελει ενα μηνα διαφορα .

Δημοσίευση

βανια μου σ ευχαριστω πολύ!!!!! τι καλα που μανουλες απο εδω μεσα με εμπειρια βοηθανε και εμας τις καινουριες!!! οντως πηρα τηλ και μου εκλεισαν ραντεβου με παιδιατρο αυριο! ελπίζω να καταφερω να το γραψω... βεβαια αυτο δεν αλλάζει το γεγονος οτι στα κεντρα μανας και παιδιου δεν εχει ραντεβου!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...