Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!! :P

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΟΥΣΩΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΠΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΙΑΚΕΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ....ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ)

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ (ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ?ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ......

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Δημοσίευση

RHNIO Μου αν βρεθεί όντως πολύποδας ή συμφύσεις ή κάτι τέλος πάντων που δεν στο ευχομαι .....κ αν αυτο το κάτι ήταν όντως η αιτία ...τότε πολύ πιθανό να πας καλά σε επόμενη προσπάθεια. Εγω αφαίρεσα 2 φορές πολύποδα....κ τελικά δεν φαίνεται να ήταν μόνο !!!!αυτο το πρόβλημα.......Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή..

Η υστεροσκόπηση αν τελικά δεν είναι επεμβατική δεν έχει να κάνει με την αύξηση της γονιμότητας παρα μόνο αν αφαιρεθεί το πρόβλημα................

ευχομαι να μην βρουν τίποτα κ να είσαι τυχερή στην επόμενη προσπάθεια.

Δημοσίευση

RHNIO στις 25 Ιουνίου έκανα αφαίρεση ενδομήτριου πολύποδα υστεροσκοπικά κ η αλήθεια είναι οτι μόλις πέρασαν οι δύο κύκλοι που έπρεπε για να επανέλθει το ενδομήτριο με την πρώτη προσπάθεια τον Αύγουστο έμεινα έγκυος!Nα συμπληρώσω ότι ήμουν πολύ ιδιαίτερη περίπτωση 23 ετών με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια κ η φυσική σύλληψη θεωρούταν αδύνατη κ με εξωσωματική μηδαμινές πιθανότητες θα είχα,να που όμως συνέβει! Πρίν εμφανιστεί ο πολύποδας προσπαθούσα ένα χρόνο κ δεν γινόταν τίποτα. Γι'αυτό πιστεύω οτι με βοήθησε η υστεροσκόπηση.Εύχομαι να συμβεί το ίδιο κ σε εσένα!Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Έμεινα έγκυος στον τρίτο κύκλο μετά από επεμβατική υστεροσκόπηση(αφαιρέθηκε ένας μικρός πολύποδας ενδομητρίου).Προσπαθούσαμε κοντά τρία χρόνια ανεπιτυχώς και το επόμενο στάδιο ήταν η σπερματέγχυση ή μάλλον η εξωσωματική(λόγω ηλικίας).Όταν κάναμε το τεστ εγκυμοσύνης ,τρελαθήκαμε τελείως......και επιστρέψαμε άρον άρον από τις διακοπές μας.Διανύω την 14η εβδομάδα και συνιστώ καμιά κοπέλα να μην απελπίζεται ούτε να κάνει μαύρες σκέψεις.Όσο για την επέμβαση,πιστεύω πως σίγουρα βοήθησε γιατί μετά άλλαξε τελείως και η ψυχολογία μου προς το πιο χαλαρό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...