Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ...


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!! :P

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΘΟΥΣΩΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΠΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΙΑΚΕΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ....ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ)

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ (ΕΙΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ?ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ......

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RHNIO οι γνώμες διίστανται στο θέμα. Κάποιοι υποστηρίζουν αυτο που λες και άλλοι τα ακριβώς αντίθετο. Τελικά δεν ξέρω ποιο είναι το πιο σωστό

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RHNIO Μου αν βρεθεί όντως πολύποδας ή συμφύσεις ή κάτι τέλος πάντων που δεν στο ευχομαι .....κ αν αυτο το κάτι ήταν όντως η αιτία ...τότε πολύ πιθανό να πας καλά σε επόμενη προσπάθεια. Εγω αφαίρεσα 2 φορές πολύποδα....κ τελικά δεν φαίνεται να ήταν μόνο !!!!αυτο το πρόβλημα.......Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή..

Η υστεροσκόπηση αν τελικά δεν είναι επεμβατική δεν έχει να κάνει με την αύξηση της γονιμότητας παρα μόνο αν αφαιρεθεί το πρόβλημα................

ευχομαι να μην βρουν τίποτα κ να είσαι τυχερή στην επόμενη προσπάθεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

RHNIO στις 25 Ιουνίου έκανα αφαίρεση ενδομήτριου πολύποδα υστεροσκοπικά κ η αλήθεια είναι οτι μόλις πέρασαν οι δύο κύκλοι που έπρεπε για να επανέλθει το ενδομήτριο με την πρώτη προσπάθεια τον Αύγουστο έμεινα έγκυος!Nα συμπληρώσω ότι ήμουν πολύ ιδιαίτερη περίπτωση 23 ετών με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια κ η φυσική σύλληψη θεωρούταν αδύνατη κ με εξωσωματική μηδαμινές πιθανότητες θα είχα,να που όμως συνέβει! Πρίν εμφανιστεί ο πολύποδας προσπαθούσα ένα χρόνο κ δεν γινόταν τίποτα. Γι'αυτό πιστεύω οτι με βοήθησε η υστεροσκόπηση.Εύχομαι να συμβεί το ίδιο κ σε εσένα!Καλή επιτυχία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έμεινα έγκυος στον τρίτο κύκλο μετά από επεμβατική υστεροσκόπηση(αφαιρέθηκε ένας μικρός πολύποδας ενδομητρίου).Προσπαθούσαμε κοντά τρία χρόνια ανεπιτυχώς και το επόμενο στάδιο ήταν η σπερματέγχυση ή μάλλον η εξωσωματική(λόγω ηλικίας).Όταν κάναμε το τεστ εγκυμοσύνης ,τρελαθήκαμε τελείως......και επιστρέψαμε άρον άρον από τις διακοπές μας.Διανύω την 14η εβδομάδα και συνιστώ καμιά κοπέλα να μην απελπίζεται ούτε να κάνει μαύρες σκέψεις.Όσο για την επέμβαση,πιστεύω πως σίγουρα βοήθησε γιατί μετά άλλαξε τελείως και η ψυχολογία μου προς το πιο χαλαρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...