Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΣΤΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 3.500 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ. ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΜΕΣΑ Η΄ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ? ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα εκανα εκαι εγω , πληρωσα 3.500 , εκατσα και εφυγα το μεσημερι αλλιως την αλλη μερα θα πληρωνα εξτρα την κλινικη.Εφυγα γιατι ημουν καλυτερα και με ενοχλουσε μονο ο καθετηρας οταν πηγαινα τουαλετα .Αρα 3.500 ολα γιατρος και κλινικη αλλα αμα κατσεις το βραδυ εξτρα το κρεβατι , δε θυμαμαι ομως ποσο.

Εννοειται ολικη ναρκωση , μια τρυπουλα στον αφαλο και μια στο μπικινι , ραμμενες με ασπρη κλωστη ουτε που φαινονται.Ενα σπρευ και αλλαγη γαζας για μια δυο μερες , λιγο τραβηγμα για 3 με 5 μερες , τσουξημο μονο απο τον καθετηρα.Εγω εκανα προσπαθεια , περπατησα αμεσως και το μεσημερι ταξιδεψα για επαρχια.Αυτα τα ολιγα.

Καλημέρα κορίτσια. Επειδή είμαι λίγο άσχετη με το αντικείμενο, μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιές περιπτώσεις κάνει κανείς αυτή την εξέταση/επέμβαση;

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ μου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να ταλαιπωρηθεις όσο το δυνατόν λιγότερο!

Εμένα η υστεροσκόπηση μου κόστισε 1700 την πρώτη φορά (ΙΑΣΩ), 900 Ευρώ τη δεύτερη φορά σε κέντρο εξωσωματικής και 1900 πριν δυο βδομάδες. Για λαπαροσκόπηση δεν ξέρω

MaDi με την υστεροσκόπηση περνούν ένα οπτικό κύτταρο και κοιτάζουν όλη την περιοχή από τράχηλο μέχρι την είσοδο των σαλπίγγων. Σκοπός είναι να δουν αν είναι ανοιχτή η δίοδος καθώς και η είσοδος των σαλπίγγων και το εσωτερικό της μήτρας. Συνήθως λύνουν συμφύσεις, αφαιρούν πολυποδάκια ή και ινομοιόματα

Με τη Λαπαροσκόπηση βλέπεις το εξωτερικό μέρος των οργάνων και διαπιστώνετε τυχόν ενδομητρίωση που δε φένεται πολλές φορές από πουθενά αλλού

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...