Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΟΚ....ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΜΑΝΑ...(ΔΩΣΤΕ ΡΟΥΧΑ)

Recommended Posts

ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.....ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΣΩΜΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ?

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΟΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.......... :? ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ... :evil:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΙΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.... :D#-o:ymapplause:

Ο ΠΑΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ) ΑΠΩΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ.... :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ.... :twisted:

Συγγνώμη που παρεμβαίνω (με απόλυτα φιλική διάθεση) αν και δεν έχω πράγματα να δώσω. Χαίρομαι που το μωράκι γεννήθηκε υγιές αλλά το ζητούμενο δεν είναι να τιμωρηθεί η κοπέλα αλλά να βοηθηθεί και να μπορέσει και το μωράκι να μεγαλώσει με τους γονείς του! Αντί για την αστυνομία ίσως θα ήταν καλύτερα ο παππούς να απευθυνθεί σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που ασχολούνται με την εξάρτηση. Θα πρότεινα το 18ΑΝΩ και το συμβουλευτικό σταθμό που διαθέτει για συγγενείς.

SAMARCANDE ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ....Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ... :twisted:

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΠΤ....

ΜΑRVELAKI ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ! ;)

πολυ δυσκολη κατασταση εχει απολυτο δικιο ο παππους να θελει να παρει το μωρακι μακαρι να τα καταφερει

γονεις που περνουν ναρκωτικα ειναι επικυνδινοι πολυ για το μωρακι μακαρι να ειχα κατι να βοηθησω :(:(:(

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΘΕΛΈΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ (ΡΟΥΧΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΩΣ 1 ΩΣ 6 ΜΗΝΩΝ,ΡΗΛΑΞ,ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ) ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΣΑΣ ΠΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ;)

• 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ!! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΛΗ ΤΠΤ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ?

ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΡΗΛΑΞ? Η ΠΑΙΧΝΙΑΔΑΚΙΑ? ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑΣ!! :|

καταρχην κοπελα μου ηρεμησε.με τον πανικο δεν θα μπορεσεις να βοηθησεις κανεναν.

δουλευω στο ΚΕΘΕΑ (κεντρο θεραπειας εξαρτημενων ατομων) ειμαι προσωπικο θεραπειας.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις στον πατερα το τηλεφωνο 1145 που ειναι γραμμη αμεσης βοηθειας.εκει ειδικοι θα μπορεσουν να τον κατευθυνουν κ να τον βοηθησουν να παρει τις σωστες αποφασεις.αυτο που προεχει τωρα ειναι η σωματικη κ ψυχικη υγεια του μωρου.δεν ξερω σε ποια πολη ειστε αλλα στη θεσσαλονικη υπαρχει προγραμμα για εξαρτημενες μητερες που κανει εξαιρετικη δουλεια.

αν χρειαστεις κατι ακομα στειλε μου μνμ.κ κατι ακομα χωρις να παρεξηγηθεις κ στο λεω τελειως επαγγελματικα κ οχι σαν προσωπικη αποψη.μην προσπαθησεις να αναλαβεις κατι που δεν σου αναλογει.περα απο καποια υλικη βοηθεια δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο.πιστεψε με.επειδη σε βλεπω πολυ αναστατωμενη κ το πιο πιθανο ειναι να θελησεις να κανεις παραπανω πραγματα απ αυτα που χρειαζεται ηρεμησε.απλα δωσε το τηλ στον πατερα.

ευχομαι να πανε ολα καλα.

καλησπερα λιονταρακι...ευχαριστω πολυ για το τηλ! δεν ειμαι αναστατωμενη απλα στεναχωριεμαι για την ψυχουλα αυτη... :cry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...