Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΟΣ!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ Β- ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ :lol:

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ Η Β- ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 641,61 ΩΡΑΙΑ!!! ΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ .

ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ν' ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ YOGA ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΛΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ (ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ YOGA ΜΟΥ (ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΤΙ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως την και με το καλοοοοο το μωροοο...συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη!!!! (αναποδα τα ειπα :lol: )

ψυχραιμια...και ευχομαι να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!! για οσα ρωτας θα σου πουν οι υπολοιπες κοπελες εγω δεν εχω ΙΔΕΑ!!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μα που πηγε το μην που εστειλα?λοιπον με λιγα λογια εχουμε τα εξης:οπως λεω παντα <εισαι εγκυος δεν εισαι αναπηρη>κ τις δουλειες σου θα κανεις κ ολα με μετρο.δεν χρειαζονται υπερβολες.οσο για το γιογκα θα σου πει ο γιατρος σου.εγω δεν ασχολουμαι με τετοια σπορ κ δεν ξερω.απολαυσε τους μηνες που ερχονται,να εισαι ηρεμη κ ολα καλα θα πανε.κ διωξε το αγχος κ το φοβο γιατι μονο κακο θα σου κανουν.φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NIKOLETA και εγώ γυμναζόμουν συστηματικά πριν μείνω έγκυος (κάθε μέρα σχεδόν) αλλά επειδή δεν μπορούσα να 'προβλέψω' την έκβαση της εγκυμοσύνης μου σταμάτησα..Τώρα είμαι στον 4ο μήνα και αν ξεκινήσω πάλι θα κάνω γιόγκα αλλά όχι πιλάτες....

Αλλά πρόσεχε λίγο παραπάνω στην αρχή...ακριβώς για αυτόν τον λόγο που σου είπα:

Δεν μπορείς να προβλέψεις αν θα είναι μια εύκολη εγκυμοσύνη ή μια εγκυμοσύνη με προβλήματα...

Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω (φτου φτου) κανέναν πρόβλημα αλλά στην αρχή δεν το ήξερα αυτό! Ούτε ήξερα αν θα έχω κάποια αποκόληση ή κάποια αιμοραγία..Οπότε δεν το ρίσκαρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το κάλο κ καλό 8α ειναι να προσεχεις παρα πόλυ , το πρωτο 3 μηνο ειναι το πιο κα8οριστικο για την εγκυμοσυνη σου , οποτε χαλαρα γιατι φαντα σου εγω το περασα ''στο κρεββατι'' κ ας ητανε χαρουμενο γεγονος οπως λες ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ!!! :shock: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ !!!!! ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!! ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα πονακια ειναι φυσιολογικα γιατι μεγαλωνει η μητρα.μην σε ανυσυχουν καθολου!κ τα σουρτ φουρτ με την τουαλετα κομμενα.....μονο για πιπι σου! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν θέλω να σε ξεσηκώσω..αλλά πήγαινα συνέχεια στην τουαλέτα για να δω αν έχω καθόλου αιματάκι...ακόμα και τώρα το κάνω καμιά φορα!

Αν και με την συχνοουρία που με είχε πιάσει, όλο εκεί βρισκόμουν :lol::lol::lol:

τα πονάκια είναι φυσιολογικά....όλες τα είχαμε -έχουμε...

Πότε θα πας στον γιατρό? Με το καλό!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είσαι έγκυος και όχι άρρωστη. Να φέρεσαι σαν έγκυος λοιπον!!!! :)

Μπορείς να κάνεις δραστηριότητες μέχρι το σημείο που δεν σε κουράζουν. Μόλις νιώσεις κούραση σταματάς τα πάντα. Υπάρχει γιόγκα για έγκυες. Η γυμναστική στην εγκυμοσύνη δεν απαγορεύεται, αρκεί να είναι ήπιας μορφής και η εγκυμοσύνη να είναι φυσιολογική.

Όσο για τις συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα... Εγώ ακόμα και τώρα που είμαι 38 εβδομάδων στο τρίτο παιδί, πάντα κοιτάζω το εσώρουχο μην έχει τίποτα το διαφορετικό, χωρίς να σημαίνει ότι τρέμω και τη σκιά μου!!! Από την αρχή σήκωνα την 1 έτους τότε κόρη μου και σήμερα, 9 μήνες μετά την έχω ακόμα στην αγκαλιά μου. Τη θήλαζα, έτρεχα πισω από τα παιδιά, κάναμε ταξίδια και όλα στα πλαίσια του φυσιολογικου. Κουράστηκα; Διάλειμμα!

Μη φοβάσαι, απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ !!! ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ 641,61 ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΜΠΙΤ ΓΙΑ ΜΠΙΤ ΒΟΥΡΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ)

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ YOGA ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ (ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι καλη και τελειομηνη εγκυμοσηνη σου ευχομαι!!!

λοιπον εγω ειχα πολλα πονακια τις πρωτες εμβομαδες,εκανα τις δουλιτσες μου και μολις κουραζομουν και πονουσα ξαπλωνα και περνουσαν τα πονακια!!!οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι φυσιολογικοτατο μεγαλωνει η μητρα γινοντε αλαγες μεσα σου οποτε θα εχεις γκραμπουλες πονακια τραβηγματα!!!!

πριν εκανα γιογκα και γυμναστικη τζοκινκ,σταματησα για 3 μηνες και μετα ξαναρχισα γιογκα για εγκυους και περπατημα!!!!επισης 2μιση μηνων εκανα 7ωρο ταξιδι μπανια στην θαλασσα κτλ!!!ολα αυτα χαλαρα και με τις οδηγιες του γιατρου!!!!

ακομα κανω ταξιδια μεγαλα κανω δουλειες στο σπιτι απλα πιο χαλαρα και πανω απολα οχι βαρη!!!!!

εσυ που ξερεις απο γιογκα ξερεις οτι αν κανεις τις ανασες και το διαλογισμο θα χαλαρωσεις απο το ανχος οποτε καντο και θα δεις αποτελεσμα εγω το κανω συχνα σπιτι μονη μου οταν εχω ανχος για κατι!!!!

οταν εχεις ανχος για κατι και δεν ξερεις τι ειναι να μιλας με τον γιατρο σου γιαυτο τους εχουμε!!!ετσι θα σου εξηγει και δεν θα φοβασαι,μην ντρεπεσαι να του τηλεφωνεις οταν ανυσηχεις!!!

δωσε λιγο χρονο στο σωμα σου να συνηθισει την νεα κατασταση και προσοχη να κρατησεις γερα το νινακι σου τους πρωτους 3 μηνες!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

REBBEKA ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΧΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ YOGA ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ........... ΜΗΝ ΒΡΕΙ (ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ) ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ!!! :o

:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!  Λογικά δεν θα είναι κάτι! Είναι πολύ συχνό να έχεις τέτοια υγρά στο πρώτο τρίμηνο. Ειδικά ταα καφέ και τα ροζ συνήθως είναι αθώα!  Θα πάρεις εννοείται όμως τον γιατρό σου να του το πεις για να είσαι καλυμμένη και για να σου πει μήπως χρειάζεται να ξεκουραστείς ή κάτι τέτοιο!  Σήμερα είχες τπτ από τέτοια υγρά;
    • Ίσως έχεις δίκιο αλλά είναι και 8 χρόνων ιστορία... Τεσπά... Μπήκε μια τελεία για μένα.  Ελπίζω να είμαι άξια μαμά για εκείνη και να καταφέρω να της καλύψω έστω και λίγο την απουσία του πατέρα. Τη λατρεύω απο τη μέρα του θετικού αποτελέσματος!
    • Κατιάνα νομίζω ότι η όλη του στάση δυστυχώς έδειχνε ότι δεν θέλει ανάμιξη... Κρίμα γιατί αυτός θα χάσει..! Εσύ κοίτα τη μπουμπού σου κι εσένα: να είστε γερές, να είστε καλά και αγάπη θα έχετε με το τσουβαλι στη ζωή σας!! Είμαι σίγουρη γι αυτό! Ευτυχώς ανακουφιζεσαι με τα μαλοξ και κοιμάσαι λίγο πιο ανθρώπινα!! Να απολαύσεις τη σημερινή μέρα! Πόσο όμορφα είναι βρε παιδί μου!! 😍😍 Αχ τι καλά που πλησιάζει ο καιρός! Είναι από τα λίγα καλοκαίρια που ανυπομονώ να τελειώσουν!! 
    • Κορτιζόνη δεν πήρα ποτέ, τα cyclacour τα έχω κόψει τελείως και έχω κρατήσει 1 utrogestan * 3 φορές τη μέρα για να είμαστε safe ως προς το μήκος του τραχήλου της μήτρας που ήταν 31,3. Αλλά όλα καλά! Με το καλό τα γενεθλιάκια σου, φέτος θα έχεις το καλύτερο δωράκι!!!❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!!! Και εγώ ξεκίνησα με θετικά τεστ χαρά ενθουσιασμο θετικές χοριακες απλά σε κάποια φαση(επειδή έκανα κ πολλές εγώ χιχι) είχε σκαμπανευασμα η χοριακη μου.κανεις δε ξέρει τον λόγο αλλά εμένα με τρόμαξε αυτό κάπως. Δηλαδή η χοριακη είχε πάει κάπου 3.500 δεν ανέβαινε πάμε για υπέρηχο βλέπει σάκο μόνο και λεκιθικο. Ξανά κάνω χοριακη μετά από κάποιες μέρες έπεσε 2.500 πάω την επόμενη μέρα στο γιατρό κ είδε έμβρυο κ με καρδούλα αμέσως.μου λέει έλα παναγια μου.λεω πως γίνεται αυτό αφού έπεσε η χοριακη δλδ μέσα σε μια εβδομάδα κ εμβρυο κ καρδιά. Με Ξανά στέλνει για χοριακη 3.500.παω μετά από μια εβδομάδα πάλι για υπέρηχο κ μεγάλωσε το μωρό κ οι παλμοι 141. Μου λέει όλα τα βρίσκω τέλεια δλδ αν δε είχες κάνει τη χοριακή τότε να δούμε ότι έπεσε δε ξέρω... κ λέω μήπως η χοριακη ήταν σημάδι ότι κάτι δεν θα πάει καλά? Αλλά υποτίθεται αφήνεις τις χοριακες κ μετά σε νοιάζει μόνο ο υπέρηχος.   Αυτό που με ανησυχεί σήμερα βρίσκομαι στην 7η εβδομάδα και 3 μερες είναι ότι χτες είδα πρώτη φορά ροζ απαλά υγρα στο σκούπισμα. 1η φορά δεν είχα ξανά δει και τρόμαξα. Δεν ήταν αιμα μόνο ροζ υγρα αλλά ανησύχησα γιατί και ο γιατρος μου λέει ότι αυτές οι εβδομάδες είναι κρίσιμες..  δε έχω πόνο καθόλου ούτε αιμορραγία....
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...