Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θέλω να ρωτησω κατι... Τωρα κλεινω τον 2ο μήνα..δεν εχω παρει φυσικά κιλά ακόμα...αλλα ειμαι ηδη παχουλή :oops::oops: και θα ηθελα να προσέξω..

Γνωριζεται κάποιον καλό διατροφολόγο εδω στην Θεσσαλονίκη που να ασχολειτε με εγκυους και διατροφή και φυσικά να μην θελει και μια περιουσια?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

αχ τουριστρια μια απο τα ιδια...κ εγω ειμαι στρουμπουλη κ ηδη εχω βαλει κιλα βασικα πριστηκα αποτομα το προσωπο μου εγινε φεγγαρακι κ τρωω το ιδιο με πριν μονο που τωρα δεν κινουμε πολυ σκεφτομαι κ εγω να παω σε διατροφολογο να μου δωσει οδηγειες κ κανα δυο προγραμματα να ξερω πως να τρεφομε σωστα χωρις να στερητε κατι το μωρο σε εμας εδω στην πρωτη επισκεψη περνουν 20 ευρω κ μετα 15 καθε εβδομαδα...μακαρι να μην ''γεμισουμε''πολυ..

Δημοσίευση

Μακαρι δεν λες τιποτα..εγω δεν εχω βαλει ακόμα..εχασα και 2 των διακοπών..αλλα τι να το κ΄πανεις ειμαστε κοντά σαε τριψηφιο νουμερο και ελπθζω να τμη το ξεπεράσω :( :( :( Δεν μου ειπατε καμια διαιτολογι βρε κοριτσια ομως :(

Δημοσίευση

καλημερα

εχω εγω μια να σου προτεινω που πηγαινα και πριν την εγκυμοσυνη και 1-2 μηνες κατα την διαρκεια.

οσο εκανα την διατροφη της στην εγκυμοσυνη δεν ειχα βαλει καθολου..και ετρωγα αρκετα πραγματα δεν πεινουσα. την λενε ευαγγελια ειναι πολυ γλυκια κοπελα και κοινωνικη..

ειναι στον ευκλειδη και το τηλ. θα στο γραψω αν σε βολευει το βραδακι δεν το εχω μαζι μου.

ποσα παιρνει δεν ξερω γιατι εχω να παω 2 χρονια..

Δημοσίευση

Ευκλειδης μου πεφτει λιγο μακρυά...αλλα αν ειναι καλη , χαλάλι..εξαλλου ποσο κ ρατάει μια επισκεψη; 10 λεπτα? Μπορει να με πετάει ο άντρας μου!!! Θα περιμενω μυνημα το βραδακι!! ευχαριστώ!

  • 3 years later...
Δημοσίευση

Λίγο αργοπορημένη η απάντηση μου, αλλά για όποια ενδιαφερθεί, είναι μία καταπληκτική διαιτολόγος-διατροφολόγος και σε Θεσσαλονικη και σε Χαλκιδική, με τιμές παρα πολύ χαμηλές. Με την κοπέλα έκανα και εγώ συνεδρίες και κάποιες φίλες μου που είχαν πρόβλημα με διαβήτη στην εγκυμοσύνη, αλλά και προγράμματα διατροφής.

Αν κάποια χρειαστεί, θα τη βρείτε στο site της κάνει και κατοικον και Online διαιτολόγια.

 

Το site είναι http://www.diaitologia.gr

 

σας δίνω και τη διεύθυνση για τιμές και για ONline διαιτολόγια αν είστε εκτος Θεσσαλονίκης

 

για τιμές εδώ  http://www.diaitologia.gr/paroxi-yperesion-times/

 

την προτείνω ανεπιφύλακτα, Φιλάκια!

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια δεν χρειάζεται διατροφολόγος!

Το μόνο που θέλει είναι όχι υπερβολές.Έχω υποθυρεοειδισμό(στην εγκυμοσύνη ρυθμίστηκε, τώρα ξαναχάλασε) και όταν έμεινα έγκυος είχα ξεπεράσει το τριψήφιο.Με προσοχή και όχι υπερβολές,έχασα και 16 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.Οι συμβουλές της ενδοκρινολόγου μου απλές και ότι πρέπει για οποιονδήποτε.Όχι γλυκά,φάε λίγη μαύρη σοκολάτα.Όχι πολύ ψωμί,1 φετούλα αρκεί(καλύτερα μαύρο).Όχι ζυμαρικά και πίτες.Όχι τηγανητά.Όχι πολύ σάλτσα.Πολλά φρούτα και λαχανικά.Από κρέατα τρως ότι θες όσο η παλάμη σου.Και φυσικά τρως ψάρια. Κομμένο  το fast food. Αν και λιχούδα, στην εγκυμοσύνη δεν μου μύρισε τίποτα. Μόνο είχα μία συνεχόμενη λαχτάρα για μανταρίνια.Και περπατούσα χαλαρά κάθε μέρα. Η συμβουλή μου είναι απλά προσοχή. 

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...