Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!

juliet

Recommended Posts

Παρακαλώ για τη βοήθεια όποιου ξέρει να μου απαντήσει με υπευθυνότητα!!!Η αδερφή μου διανύει την 29η εβδομάδα κυήσεως της!Στην τελευταία εξέταση που έκανε διέγνωσε ο γιατρός ότι το μωρό δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος,είναι 1030γρ. κ φοβάται για περιτύλιξη λώρου.Η αδερφή μου τώρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για καρδιοτοκογράφο,σημειωτέον ότι το μωρό το ακούει κ παρουσιάζει κινητικότητα.Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο ποιες είναι οι πιθανές λύσεις?Πρόωρος τοκετός?Μπορεί να επιβιώσει το έμβρυο?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα να πανε καλα κ για το μωρο κ για την αδερφη σου.δεν ηξερα οτι η περιτυλιξη οφειλεται στο οτι δεν παιρνει βαρος το παιδι.δεν φαινεται στο υπερυχο αν εχει τυλιχτει?οσο για το βαρος, υπαρχουν μωρακια που δεν αυξανεται το ιδιο με καποια αλλα.αρκει να σου πω οτι μιας φιλη το μωρο γεννηθηκε 2300 στην 38η.μην σκεφτεσαι το προωρο τοκετο,ολα θα ειναι καλα!καλα αποτελεσματα.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ.ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!

Kalhmera juliet. Kai o dikos mou o mpempis einai tiligmenos sto laimo me ton loro alla me to doppler mporei o giatros na parakolouthei thn roh tou onfaliou lorou kai na katalavei an den trefete sosta to mwro...

O kardiotokografos den mporei na diksei kati tetio pantos, xriazete na kanei doppler oposdipote, sigoura tha uparxei sto nosokomio as epimenei na ths kanoun uperixo...

Logika o prooros toketos den einai kai h kaliterh lish amesa, an prota den diapistothei oti ontos einai etsi kai den ftaiei kati alo, isos na mhn ftaiei kai tpt apla na einai ena mikrosomo mwraki..

Καλό υπόλοιπο να εχει,με το καλό το μωράκι κ οπωσδήποτε οχι αγχος κ στρες για να μην στρεσσάρεται κ το μωρό.Ο γιατρός ξέρει καλύτερα,κ γιαυτό ζήτησε συχνή παρακολούθηση ωστε να βλέπει το μωρό οτί δεν αισθάνεται δυσφορία.Οσο ειναι κινητικό κ κουνιέται σημαινει πως το μωρό στο "περιβάλλον" του νιώθει καλά.Βέβαια,αν παίζει θέμα περιτύλιξης δεν ξέρω με το να κουνιέται αν ειναι κ πολύ καλό!! Αυτό ομως ο γιατρός μπορεί να το δει κ να το παρακολουθεί.Θα παραταθεί η εγκυμοσύνη οσο σας παει το μωρό,ας μιλήσει με το γιατρό να την καθυσηχάσει.Απο προσωπική πείρα,το να γεννηθεί το μωρό "μικρό",δεν λεει τίποτα γιατ΄τα παίρνει ολα μετά,μου το χε πει κ μενα ο γιατρός κ ημουν δυστακτική. Κ ο Αγγελός μου γεννήθηκε 39 βδομάδα,2700γρ κ 48 ή 49εκ.Πάνω στο μήνα ηταν ηδη 4750γρ κ 50 εκ!!!

Μένει κ πόλη ή νησι??Να μιλήσει πάντως με το γιατρό,να την καθυσηχάσει.Μην ανησυχείτε.

Ολα καλά να πάνε.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...