Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίοδος στις 18 μέρες γίνετε???

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σε όλες! :)

Ηθελα να σας ρωτησω κατι!Λοιπόν,έκανα την πρώτη μου προσπάθεια τον Φεβρουαριο για εξωσωματικη, με μια μικρη κυστουλα.Που ο γιατρος έλεγε οτι δεν μας ένοχλει. Τελικα η προσπάθεια απέτυχε και η κύστη έγινε 8 εκ. Μπήκα αμέσως χειρουργειο. Τελικα όλα πηγαν καλά.(δευτερη φορα που έκανα επέμβαση ενδωμητρίωσεις) Μετα δεν μου έδωσε ενέσεις καταστολ'ης περιόδου.Ο κύκλος μου απο τότε προσπαθεί ο καημένος να φτιάξει αλλά τιποτα! Τον ένα μήνα στις 34, μετα 29 ,μετα 35, μετα 29 και συννέχισε τις δυο τελευταιές με 29.Αυτο το μήνα όμως είπε να με ταράξει, στις 18 :? Πήρα τον γιατρο μου γιατι στην αρχή είχα λίγο αίμα και είπε για ωορηξία, χαρηκα μέχρι να έρθει η πλημμύρα αίματος!Είναι περίοδος.Ποτε δεν μου έχει ξανατύχει,ειχα πάντα σταθερό κύκλο. Εχει τύχη σε καμία; Α! πριν 1 μήνα με εξέτασε και όλα ήταν καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου teri.

εγω τον γεναρη που μας περασε ειχα μια παρομοια περιπτωση αλλα στις 15 μερες περιπου μου ηρθε ξανα περιοδος... ειχα κανει πριν καμμια 20αρια μερες τεστ παπ και υπερηχο και ηταν ολα τελεια!! τελικα μετα απο μια υστερογραφια που με εβαλε να κανω ο γιατρος ανακαληψαμε πολυποδα, μεχρι τοτε δεν ειχα κανει προσπαθεια για μωρο αλλα μου ειπαν πως θα ηταν πολυ δυσκολο να συλλαβω με αυτον τον πολυποδα και αν συνεβαινε αυτο το πιθανοτερο να το εχανα........... ψαξτο και συ λιγο παραπανω με το γιατρο σου... σου ευχομαι τα καλυτερα και συντομα με ενα μωρακι!!

Καλημερα Τερη μου!!! Εγω μολις αποφασισα για δευτερο παιδακι αρχισε ο κυκλος μου τις τρελες.... :angry::angry: Στην αρχη καθυστερησε να φανει ενα μηνα.....και μετα ερχοταν καθε 15!!! Αφου εγινε αυτο 2-3 φορες πηγα στο γιατρο! Ολα ηταν μια χαρα και μου ειπε να μου γραψει αντισυλληπτικα....για να στρωσει ο κυκλος!!! Μου τα εγραψε, αλλα εγω δεν τα πηρα και σ'ενα μηνα εμεινα εγκυος!!!! ;) Ευχομαι και σε σενα να ειναι τυχαιο ολο αυτο και συντομα να αποκτησεις ενα γερο μωρακι!!!!! :-*:-*:-*

Ευχαριστώ ρε κορίτσια μου!Εύχομαι να έχετε τέλειες εγκυμοσύνες και υγειέστατα μωράκια!

Είχα και πολύ αιμα σε σχέση με την περίοδό μου! Αλλά θα περίμένω και τον επόμενο κύκλο μου και θα δώ τι θα κάνω! Μακάρι Ματα μου η παναγίτσα να μου τα φέρει όπως εσένα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...