Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

thalassa

Recommended Posts

εχω να γραψω και να μπω παρα πολυ καιρο

εχουν αλλαξει ολα

αλλα θα βγαλω ακρη

ειμαι παλιο μελος αλλα για καποιους προσωπικους λογους δεν μπαινω στο μαμμυ

αλλα χρειαζομαι βοηθεια και ποιος αλλος θα με βοηθησει απο εσας?!

η μικρη μου που ειναι τωρα 1,5 χρονων και μεγαλωνει πολυ καλα πιστευω εχει παρουσιαση ενα προβλημα στα γεννητικα της οργανα

εχουμε περασει μια ουρολοιμωξη πριν 8 μηνες και κατι σαν κυστιτιδα το καλοκαιρι

εδω και λιγες μερες ενω δεν εδειχνε να ποναει πηγα να την καθαρισω απο κατω και ειδα την περιοχη εκει που κατουραει να ειναι κατακοκκινη και οταν παω να την καθαρισω να δειχνει οτι ποναει παρα πολυ

και απο τοτε δεν μ'αφηνει να την ακουμπισω εκει με αποτελεσμα ουτε να την καθαρισω καλα μπορω αλλα και να αγχωνομαι παρα πολυ

την πηγα στον γιατρο προχθες ο οποιος μου ειπε να της βαζω εοσυν ενα κοκκινο σαν μελανι και παλι ομως δεν ειδα βελτιωση

εχω αγχωθει πολυ

εχουμε ολο το ιστορικο αυτο με ουρολοιμοξεις και ειχαμε και αλλο προβλημα παλια

ειχαν τα χειλακια της να κολλανε και της τα ανοιξε ο γιατρος και μου ειπε οτι εχουν την ταση και πρεπει να της τα ανοιγω εγω καθε λιγο

και δεν μ'αφηνει να την πειραξω

τι να εγινε

εχω αγχωθει και τρελλαινομαι στην ιδεα μην παθει τιποτα

και ο γιατρος δεν μου ειπε και τιποτα αλλο

πειτε κατι που ισως να ξερετε και εσεις σας παρακαλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση

τι να ειναι θεε μου φοβαμαι τοσο πολυ

υπαρχει ειδικος ουρολογος για παιδια η οχι

σορι αλλα ειμαι και ασχετη

Thalassa μου καλησπέρα. Σαν κάτι να σε θυμάμαι απο τα παλιά...Ίδια ηλικία έχουν τα παιδάκια μας ( κόρη και εμένα)

Για τη σύμφυση χειλέων που λες οτι κλείνουν τα χειλάκια της, μην αγχωνεσαι, το επαθε και η δικιά μου πρόσφατα και της τα άνοιξε η γιατρός επιτόπου στο ιατρείο. Είχα βάλει και σχετικό θέμα εδω παλιότερα γιατι αγχωνομουν κ εγώ...Μου ειπε να της τα ανοιγω λίγο με τους αντίχειρες μου κάθε βράδυ μετά το μπανιο για να μην ξανακλεισουν και στην αρχη βαζαμε μια αλοιφουλα για καποιες μερες γιατι ειχε γρατζουνιστει ( καπως) εκει που της τα ανοιξε η γιατρός.

Όσο για το κόκκινο που λες, όπως το περιγράφεις μου κάνει για σύγκαμα ( και αυτό πονάει πολύ ναι) και οχι για κάτι αλλο πιο σοβαρό. Γ αυτό μάλλον σου εδωσε και το μελάνι ο γιατρός. Δεν ξερω σε τι κατάσταση είναι, αλλα εμείς μια δυο φορες που συγκάηκε σοβαρά γιατί ειχε μείνει πολυ ωρα με κακά ( δεν την είδαν εγκαίρως οι παππούδες...) της εβαλα την βιολογική κρεμα της weleda για το συγκαμα και σ ενα μολις βραδυ ηταν περδικι...και μιλάμε για πολύ κοκκινίλα στο σημειο...της εβαζα κατω απο το νερο και ουρλιαζε....:(

Τα τσίσα της πως ειναι? προς το πορτοκαλί ας πουμε ? Υπάρχει περιπτωση να εχεις δει και αιματάκι στην πάνα της? Απ οτι θυμάμαι, αυτά είναι τα συμπτωματα της ουρολοίμωξης.

Για να σου φυγει το αγχος, υπαρχει και παιδοουρολογος ναι, αλλα δεν νομιζω να χρειαστητε..που μενεις? θελεις να κανω μια ερευνα γιατρών και να σου πω?

φιλιά και περαστικά σας

μην αγχωνεσαι !

marga μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση

καθησυχασα και μονο στη δικια μου αυτο και το εχω τυψεις

και εμασ η παιδιαρτος το ανοιξε τοτε και τωρα ο γιατρος που την ειδε

ειπε δεν ειναι κολλημενα

αλλα απο προχθες δε μαφηνει να την ακουμπησω

δεν εμεινε πολυ ωρα με κακα την αλλαζω μολις

κανει και συνηθως την πλενω

η αληθεια ειναι πως αυτες τις μερες ειμαι

αρωστη και μερικες φορες δεν μπορουσα να την πλενω

και την εκανα με μωρομαντηλα

τα ουρα της ειναι ως συνηθως δεν αλλαξε κατι

ποια κρεμα εβαζες και εγινε καλα?

για συγκαμα η καποια αλλη/να παω να την παρω αυριο

καθε βραδυ της κανεις τα χειλακια?σου ειπε ο γιατρος μεχρι ποτε?

οχι εντονα ε/

εγω φοβηθηκα μηπως την ερεθισα εγω μηπως της κανω εντονα

αχ ηρεμησα λιγο τωρα αλλα θα ηρεμισω αν γινει καλα

επεισης να ρωτησω την κρεμα αυτη για το συγκαμα την εβαζες στα γεννητηκα οργανα μεσα?δεν υπαρχει προβλημα?

αχ ειμαι πολυ αγχωμενη γιατι περασαμε πολλα με νοσοκομεια και τετοια και δεν θελω αλλο να ταλαιπωρειτε το μωρο μου

ειμαι και λιγο φοβητσιαρα

χαθηκα νατασουλα με τη μικρη

και αλλες υποχρεωσεις

τι να πω ισως ειναι απλα συγκαμα

αλλα επειδη εχουμε και το ιστορικο με την συμφυση 2 φορες εχει παθει μεχρι τωρα εχω αγχωθει πολυ

περιμενω να δω καμια βελτιωση

σημερα που μιλουσα με μια γνωστη μου αυτη εχει ενα κοριτσακι 2 χρονων και λεει ποτε δεν της το ανοιγει να το καθαρισει απο μεσα

μηπως εγω φταιω που ειμαι σχολαστικη στην καθαριοτητα και σε εκεινη την περιοχη????????

γεια σου και απο μενα

μπορει να ειναι απλο συγκαμα, δε νομιζω να παιζει ρολο που ειχε δυο φορες συμφυση, αλλωστε εχω ακουσει οτι ειναι πολυ συνηθισμενο στα κοριτσακια, οπως η φιμωση στα αγορακια

δεν ξερω αν κανει να βαζεις την κρεμουλα μεσα στα χειλακια της, αλλα εμενα μια περιοδο που ειχε τρελη διαρροια ο κωλος του ειχε γινει κατακοκκινος και μιλαμε οτι ειχε βγαλει κατι τεραστια κοκκινα σπυρια. δε μπορουσε να του κανω τιποτα, ουτε να τον αγγιξω, ουτε κατω απο το νερο.

του ειχα βαλει μια κρεμα νταφλαμολ νομιζω λεγεται και μια αλλη που δεν τη θυμαμια τωρα αλλα αν τη θυμηθω θα στη γραψω.

και η υγρη πουδρα κανει θαυματα... θαυματα σουλ εω, καμια σχεση με τις αλλες κρεμες, οποτε συγκαιγεται τωρα του βαζω λιγη υγρη πουδρα και στο επομενο αλλαγμα το κωλαρακι του ειναι ενταξει

ελπιζω να ειναι οντως ενα απλο συγκαμα..

κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

ηξερα οτι εδω θα ηρεμησω

ειναι καπως καλυτερα απο χθες

μ'αφησε να το ανοιξω λιγο και δεν ειναι πλεον τοσο κοκκινη

εγω παλι ομως νομιζω οτι ισως να εχουν κολλησει λιγο

τι να πω

καθε βραδυ θα της το ανοιγω με τους αντιχειρες παντως ελαφρια οχι δυνατα

και οταν ξανα παμε για εμβολιο θα πω στην γιατρο να της το ξανα κοιταξει

ελπιζω μεχρι τοτε να μην εχουμε κανενα προβλημα

παντως οτιδηποτε εχει να κανει με το παιδι με αγχωνει πολυ

και παντα οτι και να γινει νομιζω πως εγω φταιω και αυτο το κανει χειροτερα

σας ευχαριστω και παλι ολες

μου λειψατε

Καλημέρα! Η κοκκινίλα που περιγράφεις μου θυμίζει σύγκαμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίζεις καλά τη περιοχή μετά απ' το πλύσιμο έτσι ώστε να μη μένει καθόλου υγρασία και να σκουπίζεις με τη πετσετούλα ταμποναριστά και όχι τρίβοντας. Παλιότερα ο ένας μου γιος είχε συγκαεί και μου είχε πει ο γιατρός να βάφω τη περιοχή με ένα μελανάκι (gentian violet 1%) και από πάνω να βάζω μια καλλυντική επουλωτική κρέμα (η Cicalfate της Avene είναι πολύ καλή) και μετά τη προστατευτική κρέμα που χρησιμοποιούσαμε συνήθως (εγώ είχα την penaten) και αν σε τρείς-τέσσερις μέρες δεν υποχωρούσε θα μας έδινε κάποιο τοπικό αντιμυκητισιακό να βάζουμε (αντί για την καλλυντική κρέμα) αλλά τελικά δε χρειάστηκε.

καλημερα

κυριακη ευχαριστω

σημερα πηρα και τον γυναικολογο μου

τον ρωτησα και μου ειπε πως πολλα κοριτσακια το παθαινουν

και μου ειπε τα γνωστα να της το ανοιγω κτλ

θα περασει λεει καθως μεγαλωνει

οτι και να κανουμε παλι θα κλεινει επειδη εχει αυτην την ταση

την πηγα στον παιδιατρο μετα ο οποιος την ξανακοιταξε

ειχε αρχισει να κλεινει αλλα το εκανε και καθε βραδυ μου ειπε να της ανοιγω τα χειλακια εκει αλλα μεχρι τερμα

θεε μου φοβαμαι ρε πως θα το κανω?

και βλεπουμε

τελικα η κοκκινιλα ηταν κατι σαν μολυνση και γιαυτο κολλησε παλι

η μολυνση λεει οχι απο κατι που εκανα εγω αλλα το δερμα της εχει αυτη την ταση

καηκαμε δηλαδη

καθε λιγο το παιδι μου θα το τρεχω να το ανοιγουν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...