Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!!! περιλιπτικα γενησσα 25 αυγουστου το πριγκιπισσακι μου 2600 την θηλαζα ΤΟ ΦΩΝΑΖΑ οτι θελω να την θηλασω ΑΜΕΣΩΣ μετα την γεννα....με το που πηγα στο δωματιο ζητησα να μου την φερουν...μου την εφεραν την θηλαζα 2 μερες...επιανε μονο την θηλη...εγω δεν ηξεραοτι πρεπει να πιανει και γυρω γυρω...καμια δεν μου εδειξε...οταν βγεναμε η "παιδιατρος" και βαζω τα εισαγωγικα γιατι πραγματικα την μισω μου ειπε να της δωσω σκονη γιατι ειχε αναγκη απο υγρα...και να της δινω παντα σκονη γιατι θα μου αρρωστησει!!! :evil: με βαρια καρδια της δινω σκονη που την ρωτησα ποια σκονη να της δωσω και το αφησς στην κριση μου!!! :evil: και απο εκει αρχιζει ο γολγοθας...εμετοι..δεν ετρωγε κτλ αλλαξα 2 παιδιατρους....ο παιδιατρος που εχω τωρα μου φενοταν καλος....και παντα προθυμος και απαντουσε παντα στα τηλ και αν δεν απαντουσε με επερνε πισω...καναμε υπερηχο ειχε παλινδρομηση...προσπαθησαμε με 6 γαλατα παρακαλω και τιποτα...ο εμετος εμετος...τηςε δωσαμε σιροπακι και ισιωσε...ειχε πολλα αερια μου ειπε γιαυτο ποναει και η κοιλιτσα της...αλλαζουμε παλι γαλα...τις πρωτες 3 μερες το μωρο εκανε κακα ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!!!!! ειχε αναψει το κωλαρακι της....ειπε οτι ειναι οκ....μετα ομως εκλαιγε το μωρο μου μιση ωρα και μετα εκανε κακα...και αμα εκανε!!! μου εφτυνε το γαλα δεν ετρωγε...(εγω εγω ξεσκιστει με το θηλαστρο και κανω επαναγαλακτισμο...ξεκινησα με σταγονες και σημερα προς εκπληξη μου εβγαλα 100μλ!!!!!! η χαρα μου δεν περιγραφετε...και αυτο χαρης την pebii και το mammyland...ο παιδιατρος ειπε απλα ξεκουραση...εγω ηθελα κατι ποιο αμεσο) σημερα λοιπον την περνω να την δει και καναμε ενα τεστ και εχει λεει αλεργια στο αγελαδινο γαλα!! αντε παλι αλλαγη στο γαλα και μου ειπε να παρω ενα γαλα 60 ευρω...και να μην εχω 60 ευρω και να εχω τρελαθει ...τελως παντων βρισκω το παιρνω ...ειπιε 20μλ το πολυ και τσιριζε....δεν το επινε...της δινω απο το παλιο το ειπιε...για καλη μου τυχη σημερα κοπηκε το ρευμα απο χθες στης 2 το πρωι και ηρθε πριν μιση ωρα...και οτι γαλα ειχα βγαλει και ειχα βαλει στο ψυγειο το πεταξα γιατι ειχε ξεπαγωσει και φοβηθηκα να της το δωσω...δεν ειχα ρευμα να αποστηρωσω τα μπιμπερο μου...εβρεχε του σκοτωμου...ο αντρας μου δεν μπορουσε να φυγει απο την δουλεια ΚΑΙ ποναει και ο λαιμος μου....και ρωταω εγω τωρα...δεν επρεπε εδω και 2 μηνες να ειχε στρωσει το μωρο μου???? καθε βδομαδα θα αλλαζουμε γαλα και θα κλαιει για να κανει κακα??? δεν αντεχω να την βλεπω να πειναει και να ουρλιαζει που για καποιο λογο δεν το πινει....νιωθω αχρηστη που δεν μπορω να κανω κατι!!! σημερα με πιασανε και εμενα τα κλαμματα!!!! το απογευμα λεω να την παρω σε αλλο γιατρο να δουμε τι θα μου πει και αυτος...τι λετε???? γνωμες????......ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο μυνημα αλλα κατεληξα οτι ποιο εγκυρες και σωστες πληροφοριες περνω απο εδω μεσα παρα απο τους γιατρους!!!

  • Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΔΕΥΤΙΚΑΜΕ ΜΕ 4 ΓΑΛΑΤΑ ΛΟΓΟ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΑΝΑΓΩΓΕΣ!!! ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛ ΤΗΣ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΓΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ(ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ) Κ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!! ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ!!!

Δημοσίευση

γεια σου ελενακι ....οι αναγωγες της περασαν με το σιροπακι...εχει 2 βδομαδες να κανει εμετο...σημερα μονο μου εβγαλε το καινουργιο γαλα....δεν την εχω στο ΙΚΑ την εχω στο ΤΥΘΚΥ του αντρα μου που εχει υποτιθετε πολλους και καλους γιατρους εδω στην Ροδο....και οντως οι "καλυτεροι" ειναι ολοι στο ΤΥΘΚΥ.... αυτο το γαλα μου ειπε η φαρμακοποιος ομως οτι δεν συνταγογραφητε....ενω ο γιατρος μου ειπε να το δοκιμασω και αν της κανει να μας το γραφει για να μην πληρωνουμε....τι να πω!!!!! δεν θυμαμαι σχεδον ποτε να εχει φαει ηρεμα το μωρακι μου δεν αντεχω αλλο!!!!! πολυ σπανια το πινει ....μονο το βραδυ που μισοκοιμαται το πινει και παλι μουρμουραει....

Δημοσίευση

κοριτσακι μου ,αν και δεν ξερω απο απαναγαλακτισμο πολλα ,μηπως σημερα να προσπαθησεισ να την βαλεισ στο στηθοσ σου να πιασει να φαει ?

τα 100 μλ που εβγαλεσ με το θηλαστρο ειναι πολυ καλα ,μηπως να δοκιμασεις απευθειασ στο στηθοσ ?

Δημοσίευση

Αφροδιτη μου την βαζω σε καθε γευμα στο στηθος!!! και μετα της δινω συμπληρωμα γιατι μεχρι χθες εβγαζα μονο 20μλ!! σημερα μαλλον εβγαλα 100μλ επηδει δεν την θηλασα γιατι ειμασταν στον γιατρο και βγηκε ολο στο θηλαστρο..τι να πω!!! για τον επαναγαλακτισμο ειμαι κατατοσπισμενη απο την LaLA kαι την pebii...εχω νοσκομειακο θηλαστρο πινω και μαγια μπυρας και εχω δει αποτελεσματα!!!! αλλα μεχρι να εχω πληρη επαναγαλακτισμο δεν μπορω να της κοψω αποτομα την σκονη...θα βλεπω ποσο θα πινει απο την σκονη και αν φτασει ποια και δεν πινει τοτε θα το κοψω....ειδε αρχιζει και αφηνει γαλα στο μπουκαλι...αλλα δεν πρεπει να βρεθει λυση μεχρι τοτε????? δηλαδι το μωρο μου θα κλαιει ολη μερα για να φαει και να κανει κακα?? δεν το αντεχω! σημερα εκλαιγα και εγω μαζι της!! ουτε 2 μηνων δεν ειναι ακομα ελεος!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

Κατερίνα καλησπέρα. Να σου ζήσει το κοριτσάκι!:) Να σου πω τη γνώμη μου; Δε νομιζω ότι υπάρχει περίπτωση να σου σταματήσει να πίνει ξένο και ουτε θα αρχίσει να αυξάνεται το γάλα που θα αφήνει το μπιμπερο..νομιζω πως άδικα ελπίζεις..Αυτό που μπορείς να κάνεις για να δεις όντως αποτέλεσμα είναι να αφήνεις κάθε μέρα λίγο παραπάνω το μωρό στο στήθος. Δηλαδή Ποσο τη θηλαζες τοσο καιρό πριν δώσεις συμπλήρωμα; Σημερα άσε την 5 λεπτά παραπάνω στο στήθος. Αυριο άσε την 10 λεπτά παραπάνω. Μεθαύριο άφησέ την 15 λεπτά . Μονο έτσι θα δεις όντως αποτέλσμα ώστε να θηλάζει μονο. Μην αφήνεις στάσιμο το χρόνο που την έχεις στο στήθος γιατί πολύ απλά δε θα αυξηθεί αλλά θα προσαρμοστεί στο χρονο που την αφήνεις. Καλή επιτυχια...και χαλάρωσεεεε!!! Το μωρό θα είναι ήρεμο όταν ξέρει ότι και η μαμά του είναι χαλαρή και σίγουρη γι αυτό που κάνει. Οτι κι αν είναι αυτό!! ;)

Δημοσίευση

τωρα καταλαβα σε πια φαση εισαι .

πολλα μπραβο για ολο αυτο που κανεις κοριτσακι μου .

απο οτι εχω ακουσει το γαλα που ειναι για αλεργεια στην αγελαδινη πρωτεινη εκτος απο πανακριβο ειναι και θεοπικρο δικιο εχει η μικρη να μην το πινει .

εγω το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο με το γαλατακι το δικο σου και κανε λιγο υπομονη να κοψεις τελιοσ το ξενο γαλα .

το ξερω ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεισ το βλασταρακι σου να κλαιει συνεχεια αλλα σκεψου οτι κανεισ οτι μπορεισ καλυτερο και σε λιγο καιρο θα πινει μονο το γαλατακι σου και δεν θα ποναει πια .

λιγη υπομονη θελει ακομα και θα δεισ οτι ολα θα τελιωσουν μετα απο λιγο .

Δημοσίευση

Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια! Κάνεις πολλά για το καλό της μικρής σου και μην αγχώνεσαι, θα τα καταφέρεις.

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από θηλασμό μιας κι εγώ στο μαιευτήριο (αλήθεια, πού γέννησες;) συναντήθηκα κι εγώ με μια "παιδίατρο" που μου έβαλε κυριολεκτικά τις φωνές επειδή δεν έδινα ξένο γάλα στο παιδί μου γιατί είχε έλλειψη ασβεστίου κι εγώ ήθελα να το θηλάσω και μου την είπε με πολύ άσχημο ύφος ότι αφού δεν έχω γάλα και το παιδί πεινάει τί περιμένω, να αρρωστήσει; Κι αν αρρωστήσει θα μου το κρατήσουν και δεν θα βγω! 3 μέρες αφότου είχα γεννήσει αυτό! Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!! Και το αποτέλεσμνα ήταν το παιδί να μην πιάσει ποτέ σωστά τη θηλή, εγώ να σφαδάζω από τον πόνο κάθε φορά που θήλαζα και δεν άντεχα, οπότε σε κάθε γεύμα μετά έδινα συμπλήρωμα! Κούτσα-κούτσα θήλασα 2 μήνες και 1 εβδομάδα αλλά δε χάρηκα καθόλου. Υπέφερα πραγματικά! Εσέ κοίτα να επιμείνεις και να το χαρείς. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε. Κουράγιο! @};-

Δημοσίευση

Κατερίνα καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου, είναι λογικό να νιώθεις χάλια με αυτά που περνάς σκέψου όμως το μωράκι σου και ηρέμησε για να μπορέσει να την βοηθήσεις.

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις πότε βγαίνουν? είναι σίγουρο ότι έχει αλλεργία?

Αν έχει αλλεργία εκτός από το υποαλλεργικό γάλα που θα πίνει μέχρι να κάνεις πλήρη επαναγαλακτισμό θα πρέπει να κόψεις κι εσύ τα γαλακτοκομικά από την διατροφή σου

Δημοσίευση
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια! Κάνεις πολλά για το καλό της μικρής σου και μην αγχώνεσαι, θα τα καταφέρεις.

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από θηλασμό μιας κι εγώ στο μαιευτήριο (αλήθεια, πού γέννησες;) συναντήθηκα κι εγώ με μια "παιδίατρο" που μου έβαλε κυριολεκτικά τις φωνές επειδή δεν έδινα ξένο γάλα στο παιδί μου γιατί είχε έλλειψη ασβεστίου κι εγώ ήθελα να το θηλάσω και μου την είπε με πολύ άσχημο ύφος ότι αφού δεν έχω γάλα και το παιδί πεινάει τί περιμένω, να αρρωστήσει; Κι αν αρρωστήσει θα μου το κρατήσουν και δεν θα βγω! 3 μέρες αφότου είχα γεννήσει αυτό! Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!! Και το αποτέλεσμνα ήταν το παιδί να μην πιάσει ποτέ σωστά τη θηλή, εγώ να σφαδάζω από τον πόνο κάθε φορά που θήλαζα και δεν άντεχα, οπότε σε κάθε γεύμα μετά έδινα συμπλήρωμα! Κούτσα-κούτσα θήλασα 2 μήνες και 1 εβδομάδα αλλά δε χάρηκα καθόλου. Υπέφερα πραγματικά! Εσέ κοίτα να επιμείνεις και να το χαρείς. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε. Κουράγιο! @};-

ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ μου ελεγε και εμενα!!!!!!απλα εγω μετα το εψαξα και μου εδιξαν πως να την βαζω σωστα και αν και βγηκαμε 2450 απο το νοσοκομειο (Στο νοσοκομειο ροδου γεννησα) ηταν πολυ μικρο το στοματακι της συνεργαστηκε το νινακι μου

Δημοσίευση
εχω να σε πω ενα μεγαλο μπραβο για τη υπομονη σου...

ευχομαι να πετυχεις αυτο που λαχταρας..

βαζε τη οσο μπορεις πιο πολυ στο στηθος..

πιανει το στηθος η το φτυνει????????

Σε ευχαριστω πολυ!!! το πιανει μωρε το μωρακι μου ...μονο μερικες φορες που ποναει μεχρι να κανει τα κακακια το φτυνει αλλα μετα το ψαχνει λυσσασμενα και πινει :) θα κανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για πινει μονο το δικο μου γαλατακι....τωρα της εδωσα τα 100μλ που εβγαλα το πρωι και το ηπιε μονορουφι!!!!! και την πηρε και ο υπνος τυχαιο??δεν νομιζω!!!!!

Δημοσίευση

αχαχχαχχαχχαχαχαχ λες???? :lol::lol::lol::lol: παντως στις 6 που ανοιγει ενας αλλος καλος παιδιατρος θα τον επισκεφθω να δω τι θα μου πει και αυτος!!!! θα ξεκινησω 5¨30 να μπω πρωτη γιατι δυστηχως δεν ειναι με ραντεβου ειναι οποιος προλαβει!!! ;) παρατεταρτο θα ειμαι εκει!!!!!!! μπορει να μου πει κατι διαφορετικο δεν ξερω...ετσι και αλλιως δεν θα πληρωσω γιατι να μην παρω και αλλη γνωμη.... :cry:

Δημοσίευση

Στη Ρόδο;; χα...ε τότε ξερω πολύ καλα για ποια μιλάς!!!!Μια ψηλη με σχετικά καρε μαλλί νταρντανογυναικα!!Η μαία μου μου ειχε πει <<ότι σου πει αυτη, από το ενα αυτι να μπει κ από το άλλο να βγει!!!>>Ευτυχως γιατι απο το πρωτο κιολας λεπτο μου εδωσε ξενο κ φυσικά μια οτι ήμουν ενημερωμένη(πάλι καλα) μια ότι ακουσα τη μαία μου δεν κοιταξα καν ποιο ειναι κ πεταξα το χαρτακι!!!Αυτη η συγκεκριμένη μου ε'ιπαν ότι ψαχνει μονιμη πελατεια και φυσικά θέλει να απολαμβανει τα προνομια των γαλακτοβιομηχανιων!!

Δημοσίευση
που μενεις/??????????????

δε εχει στη πολη σου συμβουλο θηλασμου?

εδω με το ζορι εχουμε νοσοκομειο οχι συμβουλο θηλασμου!!! οταν ειχα ρωτησει για το νοσοκομειακο θηλαστρο η μαια μου ειπε "με το ζορι εχουμε αυτο της μιας χρησης και εσυ θελεις και ιδικο για εναπαγαλακτισμο?" ..... :roll: δεν εχω προβλημα ομως με κατατοπισε το mammyland βλεπω αποτελεσματα...το θεμα μου ειναι να σταματησει να ποναει ...τωρα ασπουμε κοιμαται και τιναζετε στον υπνο της και κανει γκριματσες οτι ποναει :(:(:(

Δημοσίευση

Ακουσε..μη θεωρείς καθε κλάμα του μωρου ότι οφείλεται στο φαγητό..ηρέμησε! μωρό είναι ..θα κλάψει! Θα το πονέσει η κοιλίτσα..θα είναι και στιγμές που δε θα ξέρει τι θέλει...ευτυχώς ΄και δυστυχώς για εκείνες που δε θηλάζουν, όταν θηλάζεις και βλέπεις ότι δυσανασχετεί το μωράκι σου σχεδόν ποτέ δεν πάει ο νους σου στο θηλασμό. Ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το ενοχλήσει σχεδον σε τίποτε..θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξεις, αφου έχεις αποκλείσει όλα τα υπολοιπα.

Χαλάρωσε λοιπον, κράτα με σιγουριά το μωράκι σου στα χέρια σου, να νιώθεις σίγουρη και δυναμική!! Και σκέψου πολύ απλά ότι έχεις βρει το δρόμο προς το σκοπό σου..σιγά σιγά θα πετυχεις αυτό που θες..κι αν δεν τα καταφέρεις..δε θα σκάσεις κιολας..!!Το μωρό σου ναναι καλά και ξέρεις εσύ τι θα κάνεις..όσο πιο πολύ μπορείς να το έχεις στο στηθος και λιγότερο μπιμπερο..όσο πιο λίγο κάθε φορά τόσο το καλύτερο για να το σταματήσεις κιολας. Και μη σκας όποτε κλαίει...μωρό είναι!!Ποιος είπε ότι τα μωράκια είναι συνέχεια ηρεμα και χαμογελαστά;; Κάπου είχα διαβάσει ότι τα μωρά κλαίνει περίπου 4 ώρες την ημέρα , γιατί πολύ απλά ειναι μωράκια και έχουν τα προβλήματά τους!!!χεχεχε...

Δημοσίευση

tirogaridaki δικιο εχεις...λοιπον μολις ηρθα και απο αλλο παιδιατρο...το γαλα που μου εγραψε ο αλλος και που πηρα 60 ευρω ειναι αχρηστο ~x(~x(~x( μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατον να αλλαξουμε 6 γαλατα σε εναν μηνα και οτι αυτο με την αλλεργια δεν την βγαζεις ετσι απλα με ενα τσιμπιμα στο χερι οτι πρεπει να κανεις ιδικες εξετασεις!!!!!! και οτι το μωρο δεν ειναι πηραμα οποτε ποναει να αλλαζουμε γαλατα!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: μου εδωσε κατι σταγονιτσες που δεν ειναι φαρμακο αλλα φυτικες και βοηθαει λεει να βγαλει τα αερια και να μην ποναει τοσο...και οτι μετα τον 3ο μηνα θα της περασει και να μην ανυσηχω!!! και να τον παρω τηλ σε 2 μερες να του πω πως παει.....τωρα φταιω εγω να του ταισω του αλλου παιδιατρου το γαλα των 60ευρω που ετρεχα πανικοβλητη να βρω λεφτα για να το δωσω αμεσως στο μωρο ε????? φταιω??????? :x:x:x:x:x και ειπε επισεις να προσπαθησω με το δικο μου γαλα και να πινω μαγια μπυρας και του ειπα οτι τα πινω ηδη ....συγνωμη αν σας επριξα αλλα ειμαι καινουργια μανουλα και θελω το καλυτερο για το παιδι μου και δεν θελω με τιποτα να ποναει και αμα τα γραφω μου περναει λιγο :cry:

Δημοσίευση

Πάντως με το θηλασμό θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρη. Δυσκολεύτηκα κ εγώ πάρα πολύ κ ουσιαστικά μετά τον 1,5 μήνα καταφέρα να θηλάσω αποκλειστικά κ από το στήθος κ από τότε δεν ξανά ήπιε ξένο (ακόμα θηλάζω κ το απολαμβάνουμε κ εγω κ η μικρή πάρα πολυ). Στο λεω απλά γιατί κ εγω τότε πίστευα οτι τελικά δεν θα τα καταφέρω να θηλάσω το μωρό μου. Και με το προτόκολο αντλήσεων με το νοσοκομειακό θήλαστρο θα δεις οτι θα αυξηθει παρα πολύ το γάλα σου κ δεν θα δίνει σκόνη σε λίγο καιρό. Κουράγιο για το μωρούλι σου που ταλαιπωρείται, μπορεί να είναι κολικοί>>??? Τα κακάκια του πως είναι??? Όλα θα πάνε καλύτερα θα το δεις!!! Να το χαίρεσαι κ να χαίρεται κ αυτό την υπέροχη μαμα του!!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω ανθρωπακι :) εχω αναγκη απο ενθαρυνση γιατι αρχιζω να "πεφτω" και δεν θελω!!!! κολικοι ειναι μου ειπε...τα κακακια της ομως ειναι μια χαρα...απλα κλαιει αρκετη ωρα πριν τα κανει!! η αληθεια δεν τηρησα το πρωτοκολλο και ειδα ηδη διαφορα!!! απο αυριο θα το κανω συστηματικα ομως...χθες 3 η ωρα το βραδυ εμεινα με το θηλαστρο στο χερι ..κοπηκε το ρευμα...και φωναζα σιγα σιγα η καιμενη..χριστοοοο αγαπηηηη μωροοοοο.....εεεελααα δωσε μου λιγο φως :lol: φωναζα χαμηλοφωνα τον αντρα μου για να μην ξυπνησει η μικρη...και το ρευμα ηρθε σημερα στης 2 το μεσημερι!!!!!!!!!!! ουφ!!!!! :roll: ειμαι εξαντλημενη ποναει φοβερα η μεση μου και τα ποδια μου που την κραταω και την πηγενοφερνω πανω κατω για να ηρεμησει....

αυτα εχουν ομως οι μανουλες!!! τα παντα για το μωρακι μου!!!! <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> τωρα ανελαβε ο μπαμπακας της για να μπω να κανω ενα μπανακι να χαλαρωσω λιγακι!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει η μικρούλα!!Ετσι,με ηρεμία,υπομονή κ επιμονή θα τα καταφέρετε!Κάθε μέρα κ ενα βήμα παραπάνω!Ειναι μικρούλα ακόμη,θα την βρείτε την ακρη,αρκεί να εισαι ήρεμη,ετσι θα εισαι χαρούμενες κ οι 2!Γέλασα κ ταυτόχρονα εκνευρίστηκα,γιατί διάβασα για την "παιδίατρο"...μη χ...ω!!!Οταν γέννησα,20/5,ο μικρός μου-ευτυχώς-επιασε το βυζάκι κατευθείαν κ δεν είχαμε πρ'οβλημα.Ηρθε η "κυρια" για να δει τον μικρό,την επόμενη...το τι μ....α ακουσα,δεν το συζητώ!!!Ευτυχώς ημουν ηδη καλά κ δεν σήκωνα κ πολλά!Αυτό το ,"εχω βγει στη γύρα για πελατεία",κ "τι δεν εντυπωσιαστήκατε απο μένα κιόλας??!"...Δεν τα μπορώ,τα νευρα μου τσίτα!!Ευτυχώς για το θηλασμό δεν μου ειπε τιποτα ισα ισα ηταν υπερ,αλλες π........ς ελεγε!!Τελοσπάντων!!!Μακρυα!!Ολα καλά θα πάνε κατερίνα μου κ θα νιώσεις σίγουρη σιγά σιγα!Ο,τι κάνεις για το καλό της ειναι!Φιλιά

Δημοσίευση

γλυκεια μου κατερινα καλησπερα!!

διαβασα το θεματακι σου κ απλα εγω εχω μια αλλη απορια...το ξενο γαλα με τα 60 ευρω ειναι το ΝΕΟΚΑΤΕ;γιατι γραφεται κ παραγραφεται κ το εδινα εγω στο μωρο μου 6 μηνες...απλα αν ειναι αυτο γιατι ηταν πολυ ακριβο γαλα,εχω νευριασει παρα πολυ που σου λενε οτι δε γραφεται...ας μη συχγυστω ακομα ας περιμενω την απαντηση σου... ;)

υπομονη κοπελα μου κ ολα θα πανε καλα...κ εμενα ειχε παλινδρομηση κ ειχαμε κ θεμα κ με τα κακα..σου ειχα απαντησει κ σε ενα αλλο σου θεμα σχετικο.

Δημοσίευση

diabasa χθες το θεμα αλλα δεν ειχα χρονο ν ααπαντησω!

αλλα και τι να σχολιασω!!!!!!!!!!!!

το αποτελεσμα οτι το μωρο εχει αλλεργια?

πως το εβγαλε?

και τι οδηγιες σου εδωσε?

μονο το υοαλλεργικο των 60 ευρω?

απο την στιγμη που θηλαζεις θα επρεπε να σου πει να κοψεις και εσυ τα γαλακτοκομικα και οτι μπορει να περιεχει γαλα!

κανε το πρωτοκολλο ...θα δεις πολυ συντομα διαφορα!

στο ειπα συνηθως χρειαζεται οσος χρονος δεν θηλαζες η θηλζες λιγο!

ειδες εβγαλες 100μλ!

με τηνν μαγια και το πρωτοκολλο θα επαναφερεις την γαλουχια!

οσο για το κλαμα το μωρο.....δεν ειναι απαριτητο απο πεινα!

το μωρακι μορει να περνα κολλικους η αλμα!

τι ωρα συμβαινει αυτο?και καθε μερα την ιδια ωρα?

προρπσαθησε να το κρατας ηρεμο....καντε μαζι ενα μπανακι....χαληλωσε τα φωτα και βαλε την στο στηθος....αφησε την οσο εκεινη θελει....ακομα και να κοιμηθει στο στηθος....για το μωρο ειναι παρηγορια και ηρεμια....δεν θα κακομαθει ποτε κανενα παιδι απο τις αγκαλιες.....!

παρε εν ασλινγκ για ν ατην εχεις παντα παντα μαζι σου!

περιορισε τις επισκεψεις....θα ειναι καλυτερα και για εσενα!

πς στον αντρα σου να τηννβγαλει βολτα με το καριτσι ....το κουνημα απο το καριτσι , οι διαφορετικοι ηχοι, το δροσερο περιβαλλον και η αλλαγη παραστασεω ηρεμει τα παιδια(μικρα κια μεγαλα)!

μη φοβασαι τον καιρο ....τα μωρα εχεουν υψηλοτερη θερμοκρασια απο εμας!

οσο ο μπαμπας θα ειναι στη βολτα....εσυ κανε ενα μπανιο και χαλαρωσε!

ανακτησε δυναμεις!

πηγαινε κοωμμωτηριο η περιποιηση βοηθα πολυ στην ψυχολογια!

αλλα και αυτο να μην κανεις......δυναμεις εχεις.....παντα η μανα εχει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...