Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νο πιπιλας

Recommended Posts

Γεια σας!! απορια...σε ποια ηλικια αλλαξατε Νο πιπιλας στο μπιμπερο??? εγω τηε εχω το Νο 1 ομως βλεπω οτι αργει πολυ να φαει και κουραζεται και την παιρνει ο υπνος και μολις την βαλω να ρευτει ουρλιαζει και βαζει τα χερια στο στομα οτι θελει και αλλο...και μετα το πινει...κανει ομως τουλαχιστον 45 λεπτα ολο αυτο!!! και μετα το γαλα παγωνει κ.τ.κ.....το Νο2 το πινει σε 10 λεπτα...αλλα μερικες φορες απο την λαιμαργια της καταπινει πολυ γρηγορα και φοβαμαι μην κανει εμετο γιατι ειχε και παλινδρομηση αλλα τωρα ευτηχως εχει 2 βδομαδες να κανει εμετο....εσεις σε ποια ηλικια αλλαξατε πιπιλα στο μωρακι σας??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις αλλάζαμε πιπίλα όταν έβλεπα ότι ρουφάει με δυσκολία. Στην αρχή με κάθε μεγαλύτερο νούμερο πνιγόταν λιγάκι αλλά μετα από λίγο καιρό το συνήθιζε.

Εγω τον θηλαζα και του ειχα δωσει πολυ λιγες φορες με μπιμπερο αλλα το νουμερο 2 οταν του το ειχα βαλει πρεπει να ηταν 5 μηνων.

αποψη μου ειναι να μην την αλλαξεις ακομα, αν πεφτει με μεγαλη ροη μπορει να πνιγεται και να της καθεται και πιο βαρυ. δεν ξερω και τι διαφορα εχει το ενα μεγεθος πιπιλας απο το αλλο.. αν δοκιμασεις να ανοιξεις λιγο την τρυπα με μια παραμανα?

δεν εχει και τρομερη διαφορα το 2 ...και εγω την θηλαζω και ειμαι στην προσπαθεια για επαναγαλακτισμο...ευχομαι μεχρι τον αλλο μηνα να τελιωνουμε με τα μπιμπερο :cry: θα της αφησω το 1 και βλεπουμε μαλλον...

αν προσπαθεις για επαναγαλακτισμο μην αλλαξεις το νουμερο! θα μαθει στη γρηγορη ροη και δε θα το δεχτει το στηθος σου!

καλη επιτυχια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...