Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,περασε εναμισης μηνας απτη γεννα κ ηρθα να σας τα πω!!

γεννησα ενα αλητακι μπεμπη,στο γαια κ να πως....

ειχα μια εγκυμοσυνη ολο προωρες συσπασεις κ ετσι επρεπε να κλωθω το αυγο μου.στον 9ο που ηθελα τις συσπασεις αυτες σταματησαν.κι ομως στις 38 εβδομαδες κ 1 μερα,ξυπναω με τα συνηθη πονακια περιοδου 6 το πρωι,αλλα κλαην!ετρεχα μεχρι το μεσημερι για ενα τριπλεξ απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο αδιαφορωντας για τα πονακια που περιεργως αυξανονταν.ειχα καθε 1μιση ωρα πονους.τρωω το μεσημεριανο κστα καπακια οι συσπασεις απο 1μιση ωρα ερχονταν καθε 3 λεπτα!

ετρεξα στο γαια,ειχα διαστολη 3.με ξενερωσε τρελα που με εψαχναν απο μεσα,πονεσα ρε...ηταν 6μισι οταν ημουν στο δωματιο που κοιλοποναγα με τον αντρα διπλα μου κ μια μαια που απο κακιασμενη αποδειχτηκε σωτηρια!ο πονος αρχιζε να γινεται αφορητος ξεριζωνα τα μαλλια μου κ απλα ειχα διαστολη 4...."που σκατα ειναι η επισκληριδιος"φωναζα.μολις την εκαναν απλα χαζολογουσα με τα προσωπα που προανεφερα!!

ετσι,η διαστολη εφτασε 9 κ αρχιζα τις εξωθησεις που ερχονταν μονες τους,ειχα την αναγκη να σπρωξω να ανακουφιστω!!τιποτα το μωρο!μετρα εμαθα οτι τοτε αποφασισε ναστριφογυρισει με το κεφαλι προς τη μητρα αντι προς το ποπο μου,γιαυτο κολλησαμε.ενας μπαλαντερ γιατρος μου πιεζε με τους αγκωνες τη κοιλια,αλλιως αν δεν εβγαινε θα καναμε καισαρικη τσαμπα κ βερεσε!τοτε εδιωξα τον αντρουλη μου δε χρειαζοταν να δει αλλο!εσπραωχνα σα τρελη,επαιρνα οξυγονο για να μη λιποθυμησω.τη στιγμη που με μετεφεραν στο χειρουργειο για την τελικη εξωθηση ειχα παραδοθει πια.ακουω τη σωτηρια ψαλιδια που μου χαρισε την εξοδο του μωρου μου!!κ νιωθω να αδειαζω ολοκληρη ηταν τοσοα ανακουφιστικο!¨"γεννησες,το καταλαβες?"μου ειπε ο γιατρουλης μου.που ειναι το μωρακι μου φερτε το!!τωρα το καθαριζουμε.....ειδα τοπλακουντα μου,κρατησαν κ το ομφαλοπλακουντιακο δειγμα,κ μου ακουμπουν το μωρο ενω με εραβαν!λεει ο γιατρος "μ..νι καλλιγραφια,καναμε καλη δουλεια!"εγω ειχα πανω μου αυτο το αγνωστο ανθρωπακι που κρυβοταν τοσο καιρο στη κοιλιτσα μου,κ τωρα απεκτησε μορφη!10 κ 30 γεννησα,4 ωρες μονο!

τελος,να σας πω οτι πραγματικα νιωθεις βασιλισσα,οτι αγγιξες τη κορυφη του εβερεστ κ εβαλες τη σημαια σου,νιωθεις θεα,ολοι κ ολα σβηνουν γυρω σου,εισαι ηρωας πολεμου κ μαλιστα τη επομενη μερα δε θυμασαι σχεδον τιποτα απτην ενταση του τοκετου,εχεις ανοιξει νεο κεφαλαιο στη ζωη!

σε μια βδομαδα ημουν περδικι εκτος που ενιωθατα ραμματα.τωρα,ενα μηνα μετα εχω ξεχασει οτι γεννησα!!!εφυγε κ η δυσκοιλιοτητα,τα ραμματα,εκλεισαν οι πληγες,βεβαια σεξ δε βιαζομαι να κανω!ναμαι σιγουρη οτι ολα εγιναν οπ[ως πριν,κ μετα!!!!!

σας ευχομαι ναστε καλογεννες οσες διαβαζετε κ να χαιρεστε τα μωρα σας οσες ηδη γεννησατε!!! :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοστέριωτη μανουλίτσα λοιπόν!!!!!!!

:):):)

Υπέροχη η περιγραφή σου!!!!!!!!!!!

Να τον καμαρώνεις τον σπουργιτάκο σου!!!!!!!!!!!!

[smilie=binkybaby.gif]

μπραβο να σου ζησει ο μποεμπης σας γερος δυνατος κ να τον καμαρωνεις οταν θα γινει τρανος σαν την κορυφη του εβερεστ κ θα τον κοιτας ψηλα να στε παντα ευτυχισμενοι μακαρι ολες να εχουν κ να εχουμε την δικη σου γεννα κ ευτυχια

• 4 months later...

Να σου ζησει φιλεναδα :) γερο και ευλογημενο :) αλλα δεν θα το πιστεψεις και εγω ειχα προωρες συσπασεις πριν και γεννησα στην 38η εβδομαδα :shock::shock::shock:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...