Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα.Κορίτσια εάν καμία μανούλα είναι Ασφαλισμένη στο Δημόσιο ΟΠΑΔ,ας μου πεί μετά απο πόσους μήνες πήρε τα χρήματα? Η μπέμπα μου ειναι 6 μηνών και ακόμη χαρτί δεν μου έστειλαν για να τα λάβω.Τους τηλεφωνώ για να ρωτήσω....<μηπως και ο ταχυδρόμος το έχει πάει αλλου...> αλλά δεν απαντάνε. Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

α... καλα κοπελια...

εγω γεννησα 22/10/2009 διδυμα. επρεπε να παρω 1500Ε.

τον Αυγουστο, δηλ 10μηνες μετα στειλανε το χαρτι να παω να πληρωθω απο την Πειραιως, αλλα για 1000Ε!!! πηγε ο αντραςμου και τους σκυλοβρισε, και ειπαν οτι προφανως καποιος υπαλληλος απο το οικονομικο εκανε λαθος και ενω ειχε εγκριθει 1500 εγραψε 1000! και ειπαν οτι σε 1 βδομαδα με 10 μερες θα εστελναν συμπηρωματικο.

τι μηνα εχουμε τωρα;;;

ξαναπηγε ο αντρας μου και του ειπαν οτι και καλα τα στελνουν λιγα λιγα με το ταχυδρομειο, μην κουραστουν απο το βαρος, αφου ειναι ετοιμα να τα στειλουν ολα μαζι, και δεν ξερουν σε ποια παρτιδα ειναι η δικια μας εντολη πληρωμης!!!

καλο ε;;;

Δημοσίευση

Εμας μας ηρθε μετα απο 3 μηνες....

Παντως μπορεις να πας στον ΟΠΑΔ να ρωτησεις εμεις ετσι ειχαμε κανει....αν θες να τους κολλησεις και λιγακι χε χε χε χε....παντως 3 μηνες το πολυ κανει συνηθως και μου φαινεται περιεργο που λετε για 11 ουαου!Βεβαια μενω επαρχια μαλλον παιζει κι αυτο ρολο....

Δημοσίευση

τοσο γρηγορα χωρις βισμα ή να παει απο εκει να παρει την εντολη πληρωμης για να μην περιμενει να το στειλουν μεσω ΕΛΤΑ;

δε γραφει κανενα Τζοκερ;;;

εμενα παντως χρονισαν και ακομα να μου στειλουν τα 500 που μου χρωστανε...

μας χρωσταει και 2500 η εφορια επιστροφη, λογω εξωσωματικης, γεννας κλπ...

θα εχουμε να παιρνουμε......

ενω αν τους χρωστας εσυ..... μαυρο φιδι που σ' εφαγε!

Δημοσίευση

vagman μπορω να σου πω με σιγουρια πως καμια απο τις δυο φιλες μου δεν ειχε μεσον για να παρει γρηγοροτερα τα χρηματα,ασε που κ οι δυο λιγους μηνες πριν γεννησουν μετακομισαν στην Αθηνα κ δεν ειχαν καποιον γνωστο!κ ομως,σε 3 μηνες πηραν τα χρηματα!

αντιθετα,εγω περιμενα 11 μηνες κ μενω θεσσαλονικη!

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια... πηγε ο αντρας μου την προηγουμενη βδομαδα στον ΟΠΑΔ, μιλησε με εναν διευθυντη και του δωσανε νεο αντιγραφο της εντολης πληρωμης απο τον υπολογιστη, στο χερι, με την προϋποθεση πως οοοοταν φτασει το αλλο μεσω ΕΛΤΑ να το σκισουμε.

ετσι τα τσεποσαμε τα 500 που μας χρωστουσαν!!!

αντε να μας δωσει και η εφορια τα χρωστουμενα..... αντε.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...