Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η πλεον ενδεδειγμενη σταση για τα μωρακια ειναι ανασκελα. εγω τον εβαζα ανασκελα μεχρι και 4 μηνων, αν θυμαμαι καλα, που ειχε αρχισει να γυρναει. ακομα και σημερα ο υπνος τον παιρνει ανασκελα αλλα γενικα του αρεσει να κοιμαται στο πλαι.

Δημοσίευση

Και το δικό μου το μωράκι ανάσκελα κοιμάται...Συμφωνώ με τις άνωθεν μανούλες ότι η πιο ενδεδειγμένη θέση πια είναι αυτή...Φυσικά πάντα έχουμε το νου μας...όνειρα γλυκά να βλέπουν τα μπεμπάκια μας!!!!!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

rubela, ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΣΤΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ. Ε ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΛΠ. ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΝΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

Ενω ,κ καλά,η ενδεδιγμένη πλεον ειναι το πλαι αρχικά κ μετα το ανάσκελα,ο Αγγελος απο την αρχή είχε δική του αποψη κ ηθελε αρκικά τάνάσκελα φαρδύς πλατύς αλλά εκεί που βολευεται,κοιμάται κ δεν ξυπνάει απο τα ιδια του τα τραντάγματα ειναι μπρούμυτα...Ωρες ολόκληρες,μπορεί να κόβει βόλτες στον υπνο του,σε ολη τη κούνια ετσι!

  • 1 month later...
Δημοσίευση

Ξερω οτι θα φαω κραξιμο αλλα εγω την εβαζα μπρουμητα Ειχε κολικους και μονο ετσι ηρεμουσε Τωρα μονο μπρουμητα μπορει να κοιμηθει γιατι αλλιως της φευγει το δαχτυλο απο το στομα και εκνευριζεται

Δημοσίευση

Κι εμένα κοιμάται μπρουμητα απο 4 μηνών. Είναι η στάση που τον έπαιρνε πιο γρήγορα ο ύπνος και παρόλο που δεν ήθελα με τίποτα το μπρούμητα η γιατρός με καθησύχασε οτι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα και αν ήθελα να είμαι πιο ήσυχη του έβαζα κάτω απο το μισό στρώμα ένα χοντρό σεντόνι διπλωμένο για να ανασηκώνει το στρώμα απο την πλευρά του κεφαλιού!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά δεν προχώρησε το κατάλαβα από τα συμπτώματα. Είχα καφέ υγρά δύο μέρες και τώρα που ξανά προσπαθούσαμε δεν έβλεπα τίποτα ενώ δεν είχα περίοδο και έτσι πήρα έκανα τεστ και τώρα είμαι 5 μηνών. Καμία σχέση τα συμπτώματα που είχα την πρώτη φορά με τώρα ακριβώς τα αντίθετα οπότε μην αγχώνεσαι δεν είναι κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο.
    • Όσες φίλες και γνωστές μου έχουν γεννήσει φυσιολογικά τους έχουν κόψει από πάνω μέχρι κάτω,και κάνουν έναν μήνα να πάνε φυσιολογικά τουαλέτα γιατί πονάνε από τα ράμματα. Ενώ καισαρική είναι ένα προγραμματισμένο χειρουργείο μετά υπάρχουνε ειδικά προϊόντα που βάζεις για καλύτερη επούλωση και αντίστοιχα ένα μήνα υπόθεση είναι και αυτό. Και σε φίλη μου που γέννησε πριν από έναν χρόνο έχει σχεδόν εξαφανιστεί το σημάδι.
    • Κορίτσια καλημέρα σε όλες και καλό μήνα να έχουμε! Είμαι στην 8η μερα μετα την ωορρηξία και οι προηγούμενες μέρες έχουν ως εξης: τις πρώτες μέρες μετα την ωορρηξία ειχα κάποιες μικρές ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά που όμως μου εχει συμβεί κ αλλες φορες οποτε το αποδίδω σε πόνους ωορρηξίας. Ωστόσο στην πορεία συνεχισα να εχω καποια πονακια με αποκορύφωμα χθες κ προχθές που ήταν πιο έντονα. Σήμερα όμως δεν αισθάνομαι τίποτα. Εχω μπερδευτεί.. ξερει καμια τι μπορει να συμβαίνει?
    • Κορίτσι μου δεν ειχα υγρά κ ρινορραγια αλλα μου συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που λες. Κάθε φορά που δε βλέπω τα συμπτώματα που ειχα στην 1η εγκυμοσύνη πριν την καθυστέρηση (ειχα πόνο στην κοιλιά κ πολυ πρησμένο στήθος) απογοητευομαι παρα πολύ. Ωστόσο μέχρι στιγμής,  όντως δεν έχουμε καταφέρει εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω εάν κ όταν καταφέρουμε θα εχω τα ιδια συμπτώματα με την πρώτη. Λένε γενικά οτι η καθε εγκυμοσύνη ακόμα κ στην ιδια γυναίκα ειναι διαφορετική αλλα δεν πείθομαι πολυ να σου πω την αλήθεια 😂 κ συνεχιζω να περιμένω τα ιδια συμπτώματα...
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλό μήνα σε όλες! Για ποιο λόγο σου είπε ο γιατρός για εξωσωματική? Σας το εξηγησε? Εγω νομίζω οτι αν εχεις θεμα με τον κυκλο σου και υπάρχουν πράγματα όπως λες να τον διορθώσουν,  μπορείτε να το δοκιμάσετε. Κι εκείνος ο γιατρός κάτι ξέρει για να το λέει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...