Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
καλημερα μανουλες!!!

ποσο καιρο εχω να μπω μεσα?δεν μου αρεσει το καινουριο μαμμυ συν οτι με δυσκολευει ακομα.δεν το εχω μαθει.τι κανουν τα μωρακια σας?εμεις ειμαστε καλα.περασε η μαστιτιδα και συνεχιζω να δινω το δικο μου γαλατακι στην καραμελιτσα μου!!τη ζωη μου!!!κατι πηρε το ματι μου για συναντηση...χμμ για ποτε λετε??????να σας βαλω φωτο της καραμελιτσας μου??

ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @};-@};-@};-@};-@};-

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα,κοριτσια μου!

Αναστασία μου ,τι κανεις!ΚΟυκλες μάνα και κόρη.Μπράβο,πέρασε και η μαστίτιδα.όλα τέλεια.

Μαγδούλα,φοβήθηκες ε;Αυτή η αφηρημαδα οφείλεται στο ότι σου έχει πάρει τα μυαλά το ζουζουνάκι σου ;)

Βασιλικούλα,ούτε εσύ πήγες ε;Και για εμένα ήταν δύσκολο για μεσημέρι.Κάποια αλλη φορά ίσως να είμαστε πιο τυχερές. :roll:

Δημοσίευση
αναστασια χαθηκες!!! αλλα σε συγχωρουμε επειδη ασχολεισαι με αυτη την ομορφη μπουμπου!!!!! [smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif][smilie=love10.gif]

σημερα ειναι η συναντηση στα ικεα αλλα εγω τελικα.... φοβηθηκα να τα παω σε τοσο κοσμο.. :oops::oops::oops:

Βασιλικη μου!!!!!! :-*:-*:-* τι κανουν τ'αστερακια σου?????με 2 μωρακια και με τοσο κοσμο λογικο ειναι να φοβηθεις...οταν ερθω και κανονισουμε μια συναντηση ομως ελπιζω να μην φοβασαι κ τοτε και να ερθεις ε????? :?: εμεις ερχομαστε 22 δεκεμβρη ως τις 12 γεναρη θα ειμαστε ελλαδα.Γιουπιιιιιιι!!!!!θα κανονισουμε σιγουρα συναντηση ναι?????χαθηκα γτ με μπερδευει πολυ το καινουριο μαμμυ!!

Δημοσίευση

Κατερινοφουφου μου τι κανεις???ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε??να σου ζησει και το μωρακι σου!!δεν σου εχω ευχηθει!πως ηταν ολα???ευχαριστουμε για τα καλα σου λογακια!ποσο ειστε τωρα?

Δημοσίευση

κοριτσακια μου με φοβησε το οτι στο ικεα γινεται χαμος!!!! αλλιως δεν με πειραζε η ωρα και η περιοχη...

νομιζω οτι εκει θα εχει πολυ κοσμο και η γιατρος μας εχει πει οχι κλειστους χωρους με κοσμο... :?

επρεπε να επιλεξουμε κατι πιο χαλαρο... :roll:

αναστασια νομιζω τον δεκεμβρη θα μας εχει δωσει πλεον ελευθερας η γιατρος μας...

θα εχουμε κανει και 2-3 εμβολια και θα ειμαι πιο σιγουρη..

κατερινακι υπο αλλες συνθηκες εμεις νομιζω θα μπορουσαμε να παμε και μαζι :?::?::?:

Δημοσίευση

αναστασια μου εμεις στις 25 θα γινουμε 2 μηνων [smilie=occasion16.gif] και στις 26 θα κανουμε το πρωτο εμβολιο...

απορω γιατι αλλοι γιατροι το κανουν νωριτερα και αλλοι αργοτερα :!::?::!::?::!::?::!::?:?:?:?:?:?:?:?

τα μικρα μωρα μου εχουν παει τωρα 4500 και 5500 :shock::shock::shock::shock::shock:

μεγαλωσαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
μωλε μουυ!!!!!ποσο μεγαλωσαν τα μικρουλακια σου??τα θηλαζεις?εμεις την προηγουμενη τεταρτη ειμασταν 5300.στη σουηδια τα εμβολια τα κανουν στον 3ο μηνα.στην ελλαδα στον 2ο μηνα.

μπα δεν ειναι η χωρα....

ξερω αλλες εδω που τα κανουν στον τριτο...

Δημοσίευση
θελω να αλλαξω στο προφιλ μου τη φωτιγραφια..πως το κανω??

θα πατησεις δεξια που γραφει το ονομα σου με γαλαζια εκει που ειναι η φωτο σου και θα σε βγαλει σε σελιδα που εχει 3 στηλες με γαλαζια γραμματα και καπου γραφει και επεξεργασια φωτογραφιας προφιλ

Δημοσίευση

Επερασαμε ομορφα, ομορφα, ομορφα !!!

Κοριτσακια τι κανετε? Αναστασακι μου ποσο πολυ εχει μεγαλωσει η νυφουλα μου!!! Κουκλιτσα, αλλα και η μαμα δεν παει πισω...

Βασιλικη μου φιλακια στα διδυμακια σου!

Εμεις 28 του μηνα κλεινουμε 2 μηνων και την αλλη μερα βουυυυρ για τρυπηματακι!

Θα σας βαλω φωτο να μας καμαρωσετε...

Δημοσίευση

Κ Α Μ Α Ρ Ω Σ Τ Ε Μ Α Σ !!!

(Απο αριστερα : Κατρινα, Λαμπρινη, Μαννουλα, Ελπιδα). Ηταν και η Σουπιτσα μαζι μας αλλα εφυγε πιο νωρις...) Και φυσικα τα αξιολατρευτα μωρακια μας τα οποια εκλεψαν την παρασταση!!! :D[smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif]

post-8885-13873935282296_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλησπέρα μανούλες. Τελικά ήταν πολύ ωραία στη συνάντησή μας. Κρίμα που δεν ήρθατε οι υπόλοιπες... Δεν είχε κ πολύ κόσμο σήμερα...

Νανά μου πήγα πρωί πρωί, κ πήγα με το σκεπτικό ότι θα πάρω γύρω στα 300-350 ευρώ... παρέλαβα το χαρτί κ τρέχοντας πήγα τράπεζα να πληρωθώ γιατί ήταν 920 ευρώ :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o σκέφτηκα λες να έκαναν λάθος ? ? ? Μπα... αλλά έφυγα γρήγορα !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ειστε ολες υπεροχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ γω θελω λεεεεε!!!!!!!!τα χριστουγεννα θα κανουμε κ αλλη συναντηση ναι???????????πλις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειστε ολες κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!βρε κοριτσια.....τα μωρακια τα βλεπω κομματια...τι τα κανατε??????περεμπιμπτοντως ολα ειναι πανεμορφα τοοοοοσο γλυκα!!!!

Αννουλα μου ευχαριστουμε για το ντοκουμεντο!!!ευχαριστουμε και για τα καλα σας λογακια!!!!

Δημοσίευση
Καλησπέρα μανούλες. Τελικά ήταν πολύ ωραία στη συνάντησή μας. Κρίμα που δεν ήρθατε οι υπόλοιπες... Δεν είχε κ πολύ κόσμο σήμερα...

Νανά μου πήγα πρωί πρωί, κ πήγα με το σκεπτικό ότι θα πάρω γύρω στα 300-350 ευρώ... παρέλαβα το χαρτί κ τρέχοντας πήγα τράπεζα να πληρωθώ γιατί ήταν 920 ευρώ :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o σκέφτηκα λες να έκαναν λάθος ? ? ? Μπα... αλλά έφυγα γρήγορα !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

EINAI POY SOU ELEGA OTI DEN XRHSIMOPOIHSAME THN ADEIA TOU IKA ALLIOS EINAI GYRO STA TRIAKOSIA!!!AXAXAXA KALOFAGOTA STA JUMBO LOIPON!!

HTANE POLY DYSKOLO NA ERTHO SHMERA AN KAI HTHELA PARA PARA POLU!!!!

Δημοσίευση

κ βέβαια θα κανονίσουμε κ τα Χριστούγεννα συνάντηση... ελπίζω τότε να είμαστε περισσότερες :roll::roll: στα μωράκια δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο... απλά εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν όλα :lol: βασικά η δική μου κοιμόταν συνέχεια απ' την ώρα που πήγαμε...

Νανά μου τα πρώτα τα χάλασα για γάλα της μπέμπας μετά πήρα ένα παντελόνι κ μία μπλούζα δικιά μου σήμερα. Έδωσα κ κάτι στα ΙΚΕΑ (αφού έφυγαν οι κοπέλες είπα να κάνω μια βόλτα), εεεεεε κάποια θα πάνε κ στα τζάμπο (θα πάω στα μεγάλα που είναι μαζί με τα LEROY MERLIN) αύριο :P:P:P:P:P

Δημοσίευση
κ βέβαια θα κανονίσουμε κ τα Χριστούγεννα συνάντηση... ελπίζω τότε να είμαστε περισσότερες :roll::roll: στα μωράκια δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο... απλά εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν όλα :lol: βασικά η δική μου κοιμόταν συνέχεια απ' την ώρα που πήγαμε...

Νανά μου τα πρώτα τα χάλασα για γάλα της μπέμπας μετά πήρα ένα παντελόνι κ μία μπλούζα δικιά μου σήμερα. Έδωσα κ κάτι στα ΙΚΕΑ (αφού έφυγαν οι κοπέλες είπα να κάνω μια βόλτα), εεεεεε κάποια θα πάνε κ στα τζάμπο (θα πάω στα μεγάλα που είναι μαζί με τα LEROY MERLIN) αύριο :P:P:P:P:P

KAPOS ETSI THA PANE KAI TA DIKA MOU...KAI PERIMENO KAI APO TH DOULEIA NA MOU BALOUN TELOS TOU MHNA OPOS KAI ESY FANTAZOMAI ...THA TA FAME STA JUMBO KYRIOS!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...