Μετάβαση σε περιεχόμενο

4ος ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΙ-ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ?


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, αυτό που μου συμβαίνει είναι πολύ περίεργο....

Ενώ στο 1ο τρίμηνο είχα μεν πολλές αναγούλες -πάρα πολλές- έκανα εμετό 4-5 φορές συνολικά...

Και τώρα που έχω μπει στον 4ο μήνα δεν μπορώ να συγκρατήσω το στομάχι μου...εδώ και 3 μέρες υποφέρω....

Σας έχει συμβει κάτι τέτοιο? Τι μπορεί να φταίει? Να ανησυχήσω?? Λέτε να φταίνε τα συμπληρώματα που παίρνω??

Αν έχετε παρόμοιες εμπειρίες πείτε μου σας παρακαλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

samantha μου τι τραβας και εσυ βρε κοριτσι μου με αυτους τους εμετους εγω δεν εκανα ουτε μια φορα στην εγκυμοσυνη και δεν ξρω πως ειναι να κανεις μακαρι να μπορουσα να βοηθησω!!!!!!!!! :geek:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samantha μου,με το καλό το μωράκι σου!Από,τι εχω καταλάβει οπως ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι κατα τον ιδιο τρόπο βιώνουμε κ διαφορετικά την εγκυμοσύνη!!Προσωπικά δεν ειχα καθόλου εμετούς εκτός απο τους τελευταίους 2 περίπου αλλά απο την καούρα!!Εχω συναντήσει πάντως περιπτώσεις γυναικών που οι εμετοί παρατάθηκαν περαν του πρώτου τριμήνου...Κάνε υπομονή κ αν ειναι συζήτησέ το με το γιατρό σου μήπως σε συμβουλέψει περισσότερο για να ανακουφίστείς!Καλή υπομονή,σε 5 μήνες θα βαστάς κ εσυ το αγγελουδάκι σου κ θα χουν ξεχαστεί οι εμετοί!!Πολλά φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samantha,δεν είναι κάτι ανησυχητικό!Μέχρι τον 4ο κι εγώ είχα αναγούλες πολλές χωρίς εμετούς και από τον 4ο και μετά,είχα σε καθημερινή βάση!!Ίσως να σε πειράζει ο σίδηρος που παίρνεις,εγώ τον άλλαξα και ένιωσα καλύτερα...Ίσως να σε πειράζουν κάποια φαγητά.Υπομονή!!Θα περάσει κι αυτό!Όταν νιώθεις να έρχεται,φάε ένα κομμάτι ψωμί!Εμένα με βοήθησε! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samantha mhn anisixeis katholou tpt den einai stantar sthn eggumosunh akomi kai sto idio atomo diaferei h kathe eggumosunh....

Egw sthn proth mou den ekana emeto oute mia fora alla safthn mexri pou simplirosa ton 5o ekana emeto kai mia filh mou arxise na kanei emeto apo ton 7o mexri pou gennhse :shock: se simio na xanei varos alla eftixos o mpempis ths megalone kanonika opote den anisixouse o giatros ths....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Πράγματι σε κάθε κοπέλα είναι διαφορετική η εγκυμοσύνη...

annoula και εσύ έκανες εμετό από τον 4ο μήνα και μετά αν κατάλαβα καλα? Άρα εντάξει! Βρήκα ομοιοπαθούσα :D:D:D

Καλά ας έχω εμετούς και όλα τα κακά της μοίρας μου και ας είναι καλά το μωρό...

Για την ώρα τρώω μόνο ψωμί και τυρί...τι να κανω...τουλάχιστον (ελπίζω) να μην βάλω κιλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σαμαν8α μου , εγω προσωπικα δεν εχω εμετους ...ευτυχως :roll: ! 8υμαμαι ομως την αδελφη μου που ειχε εμετους μεχρι και ολοκληρο τον 5ο μηνα! Ηταν ολη μερα ξαπλωμενη , ζαλιζοταν και ...δε μπορουσε να παρει τα ποδια της...εκανε εμετο 10-11 φορες~! Ειχε πα8ει αφιδατωση! Πηρε αδεια απο την δουλεια της απο τον 2ο μηνα!

ΑΞιζε ομως γιατι εχει τωρα 2 πανεμορφα και ζωηρα αγορακια :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Penny να σας ζήσουν τα διδυμάκια και με το καλό το ... ξαδερφάκι τους :lol::lol: Αλήθεια περιμένεις αγοράκι ή κοριτσάκι?

Εγώ χθες πάλι έκανα εμετους και όχι τίποτα άλλο, δεν μπορώ να 'κρατησω' μέσα μου τα συμπληρώματα...

Έχω αιματολογικές προγραμματισμένες για την Παρασκευή και θα δω εκεί τι συμβαίνει!

Καλήμέρα σε όλες, καλή εβδομάδα...και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κ απο μενα !

με το καλο το μωρακι σου !

καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη οπως κ καθε οργανισμος αλλωστε ..Ισως ο οργανισμος σου δεν εχει προσαρμοστει ακομα στις ορμονες της εγκυμοσυνης και..αντιδρα ! Υπαρχουν περιπτωσεις που τα φαινομενα αυτα σταδιακα σβηνουν αλλα καλο θα ηταν να συμβουλευτεις τον γιατρο σου ..

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειλικρινα δεν ειχα κανενα συμπτωμα , τιποτα απολυτως ..Ουτε μια αναγουλα για να πω οτι ναι βρε παιδι μου εγκυος ειμαι ..Το πληρωσα αυτο το σκεπτικο στην δευτερη που ανακατευομουν ολη μερα κ ολη νυχτα , μου μυριζαν ασχημα τα παντα οτι μπορεις να φανταστεις κ την εβγαζα ολη μερα με φρυγανιες για να τραβανε τα υγρα του στομαχιου...Ευτυχως η κατασταση αυτη σταματησε εκει γυρω στους πεντεμιση μηνες ..

Κανε λιγακι υπομονη , αλλα οπως σου εγραψα νωριτερα ενημερωσε τον γιατρο σου κ ακολουθησε την συμβουλη του ..

Ολα θα πανε καλα , σκεψου τι θα εχεις στην αγκαλια σου σε λιγους μηνες !! Αξιζει μια παραπανω ταλαιπωρια !

Με το καλο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα...εγω προσωπικα δεν εκανα καθολου εμετο απλα ειχα αναγουλες συνεχεια μεχρι που μπηκα στον 4ο μηνα,μετα σταματησαν.καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη,η ξαδερφη μου εκανε εμετο συνεχεια ακομα και την μερα που πηγε να γεννησει///σου ευχομαι να σου περασει και να μην εχεις καθολου εμετους...καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου ,εγω περιμενω ευτο το μηνα να γεννησω το αγορακι μου φιλια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama eva, δεν στενοχωρίεμαι για τις αναγούλες και την ταλαιπωρια...μακάρι να είναι αυτό το μοναδικό 'πρόβλημα' στην εγκυμοσύνη!!! Έτσι όπως ήσουν εσύ στην δεύτερη εγκυμοσύνη είμαι εγώ τώρα...έχω αναγούλες συνέχεια και εμετούς και όσφρηση ΛΥΚΟΥ!!!! :lol::lol: Να χαίρεσαι τις κούκλες σου!!!

magdalina σου ευχήθηκα και στο άλλο ποστ! Με το καλό να γεννήσεις το αγοράκι σου :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...