Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;


Recommended Posts

Καλημέρα!Θα μπώ κατευθείαν στο θέμα..Για όσες δε με γνωρίζουν είμαι 9 εβδομάδων κ 2ημερων.Τις τελευταίες 3 μέρες μου σταμάτησαν μαχαίρι οι ναυτίες κ οι εμετοί,μαζί με αυτά σταμάτησαν τα κολπικά υγρά που είχα πολλά,πλέον δε νιώθω πρησμένη τη κοιλιά μου..κ οι λίγοι πόνοι περιόδου που είχα εξαφανίστηκαν! Το στήθος μου απο την αρχή δε με πονούσε,μόνο είχε σκληρύνει σε κάποια σημεία.Είχα λίγη ζαλάδα χθές αλλα μόνο αυτο!Δέ ξέρω αν είναι όλα αυτά της φαντασίας μου αλλα έχω τρομερό άγχος μήπως κάτι δεν΄πάει καλά..Υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι κακό; Πως μπορώ να το καταλάβω χωρίς να πάω για υπέρηχο; Δε θέλω να πάρω το γιατρό μου τήλ γιατί πήγα πριν 10 μέρες κ με είδε κ έχω ξανά ραντεβού τη Πέμπτη για το PAAP-A αλλά μέχρι τότε θα σκάσω! Αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο κ τελικά ήταν όλα καλά πείτε μου μήπως ηρεμήσω!Συγνώμη αν σας ζαλίσα αλλα πάντα ήμουν αγχώδης..πόσο μάλλον τώρα.. Ευχαριστώ κ καλή εγκυμοσύνη σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Agapoula mou kalimera!!! Egw sou lew na pas gia ena iperixo, 3erw ti ennoeis k egw ntrepome pou eimai toso "enoxlitiki" k me xilia zoria ton pairnw til giati niw8w avola se ka8e mou ili8ia ske4i na ton enoxlw alla den ginete to agxos pou pername epiferei anti8eta apotelesmata..Kanonise gia simera (pare ton til TWRA AMESWS) i gia Deutera..K egw eimai agxwdis san k sena se simeio pou klaiw me ligmous k to parakalw na meinei mazi mas k kati tetoia arrwstimena alla xtes piga (sou ipa den itan programmatismeno rantevou alla eimoun trellameni,eixa paranoisi apo to agxos) k telika ola einai TELIA...

Se katalavenw..Den eimaste trelles :D:D:D:D:D

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και των δυο σας!!!!

Κατ'αρχην να σας πω να ηρεμήσετε! Επειδή υποχωρούν τα συμπτώματα σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλα;;;

Δηλαδή θέλετε σε όλη την εγκυμοσύνη σας να εχετε εμετους, ζαλάδες και πονάκια;;; :)

Εγώ είχα μόνο πονάκια σαν της περιόδου αλλά από την 10η εβδομάδα σταμάτησαν. Η εγκυμοσύνη μου ήταν μια χαρά! Ειχα μόνο μια μικρη αποκόλληση αλλά με αναύπαση 3 ημερών εφτιαξε.

Για να μην είσαι μέσα στο άγχος και είσαι και έγκυος κοπέλα και ταράζεις και το εμβρυάκι σου, πάρε τηλέφωνο το γιατρό και πές του τι συμβαίνει. Κανονικά δεν πρέπει να ντρέπεσαι ουτε να δυστάζεις να ρωτάς οτιδήποτε το γιατρό σου. Είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώνει και να σε καθοδηγεί μόνος του αλλά και όποτε του το ζητήσεις.

Ευχομαι καλή συνέχεια και με γερά μωράκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έλενα γεια σου,

είσαι αρκετά προχωρημένη για να σταματήσουν οι αναγούλες και οι ζαλάδες...και από ότι γνωρίζω κοβονται μαχαίρι...

Επίσης η κοιλιά μήπως δεν είναι πρησμένη γιατί σταμάτησε η δυσκοιλιότητα? Επισης μπορεί απλώς να μην έχεις αναγούλες και για αυτό να την νοιώθεις πιο ξεφούσκωτη....

Το ίδιο άγχος είχα πριν από 1 εβδομάδα εγώ που κάπως άρχισαν να περνάν οι αναγούλες και τελικά πήγα και έκανα υπέρηχο και όλα ήταν μια χαρα...

Για να μην τρέχεις στον γιατρό σου δεν μπορείς να κάνεις σε κάποιο κοντινό νοσοκομείο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες που μου απαντάτε κάθε φορά που "τρελαίνομαι"! Μαryloo28 να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Μακάρι να είναι καλά το μωράκι μου Παναγίτσα μου! Δε λέω εντάξει να σταματήσουν οι αναγούλες κ οι εμετοί,αλλα τα κολπικά υγρά γιατί; Απ'οτι ξέρω κανονικά πρέπει να έχουμε αρκετά υγρά το 1ο τρίμηνο για να προστατεύεται το έμβρυο απο τα μικρόβια.Η δυσκοιλιότητα η αλήθεια είναι οτι "έστρωσε",καλύτερα κ απο πρίν μείνω έγκυος. Αποκλείεται να έχει παλλινδρομήσει; Ωχ!Τι σκέφτομαι πάλι! Όλο διαβάζω στο internet για παλλίνδρομες κ έχω επηρεαστεί! Σαμάνθα μου μόλις κοίταξα κ εδώ κοντά σήμερα δεν εφημερεύει κανένα νοσοκομείο,άσε που είμαι μόνη μου,ο άντρας μου θα είναι Ολλανδία μέχρι τη Δευτερα!Πήρα κ το γιατρό μου τηλ κ μου είπε κατα λέξη:"Μη σκέφτεσαι τίποτα εσύ κ έλα τη Δευτέρα να σε δώ" Δε μου είπε οτι όλα καλά θα είναι αλλα ούτε κάτι δεν πάει καλα! Άντε να βγάλω συμπέρασμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενακι καταρχας ευχομαι να εχεις μια τελεια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..

κοριτσι μου δεν εχεις κανενα λογο να αγχωνεσαι...εγω δεν ειχα ποτε τιποτα στην εγκυμοσυνη μου ουτε ζαλαδες ουτε εμετους ουτε μυριστικα ουτε αναγουλες τιποτα λιγα πονακια στο πρωτο τριμηνο και το πρηξιμο στο στηθος υποχωρησαν και αυτα...καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο τον τρελενα και καθε φορα η απαντηση ηταν ιδια εισαι εγκυος οχι αρρωστη για αυτο χαλαρωσε...θα κανεις λιγο υπομονη μεχρι να αρχισεις να νοιωθεις το μπομπιρακι σου και καθε αγχος θα σου φυγει...ηρεμησε και ολα ειναι μια χαρα μην αγχωνεις περισσοτερο το μωρακι σου... ;);););););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εσύ να έχεις πολύ καλή γέννα μιας κ κοντεύεις κ ένα γερό αγόραρο!!!:D Έχεις δίκιο κ εσύ κ ο γιατρός σου..δεν είμαστε άρρωστες...Τουλάχιστον εσείς με καταλαβαίνετε που το έχετε περάσει..Ας έρθει η Δευτέρα να πάω για υπέρηχο κ αν είναι η Παναγιά μας έχει καλα με το μικρούλι μου δεν πρόκειται να αγχωθώ ξανά με τίποτα! Σ'ευχαριστώ Μαράκι μου κ μέ ένα πόνο που λένε! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα ο γιατρός σου είπε ελα να σε δω και μην σκέφτεσαι τίποτα γιατί του είπες εσύ 'δεν νοιώθω φουσκωμένη κλπ κλπ'? Εμ τι να σου έλεγε δηλαδή? Να σου έκανε διάγνωση από το τηλέφωνο :lol::lol::lol:

Δεν λες που έκλεισες ραντεβού για τόσο γρήγορα? Ο δικός μου θα έλεγε, δεν έχεις τίποτα, μην έρθεις κλπ κλπ!! :roll::roll::roll:

Μια χαρούλα!! Περνάει ο καιρός, τώρα μπαίνεις στον 3ο μήνα ε? Άντε με το καλό!

Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα που δεν πας νοσοκομείο γιατί τώρα με το κρύο θα έχει και ανθρώπους με ιώσεις εκεί!!!

Εγώ έχω ΠΑΓΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elenakos egw apla tha sou efxithw na pane ola kala kai na einai ygeiestato to mwraki sou, den thelw na sou pw kati alo gia na mhn se anxosw alla prosopika den tha antexa mexri thn Deftera kai tha epsaxna ena efimerevon nosokomio apla gia na mhn trelathw apo agonia olo to S/K, alla auth eimai egw kai den eimaste oloi idioi stis antoxes mas...

Den exeis kapion alon ektos apo ton antra sou na se sinodepsei, tous gonois sou, aderfia???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

samantha του είπε ότι ακριβώς γράφω παραπάνω!Μόλις σήκωσε το τηλ,δε πρόλαβε να μιλήσει κ ξεκίνησα να του τα λέω! :lol::lol: Για τρελή θα μ'έχει περάσει! Μη νομίζεις,δεν είχε ραντεβού για τη Δευτέρα στο ιατρείο του κ μόλις το άκουσα του λέω:"ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;" κ με τα πολλά μου είπε να πάω στο νοσοκομείο που εργάζεται!Σιγά μη γλίτωνε απο εμένα!

Evi.D μπορώ να πάω κ μόνη μου με το αλλα φοβάμαι το "κακό" άκουσμα(ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!)γι'αυτο κάνω υπομονή για Δευτέρα..Οι γονείς μου τώρα βρήκαν να λείπουν εκτός Αθηνών για το Σ/Κ! Αν ήταν εδώ θα είχα πάει κιόλας! Πές μου όμως..έχεις ακούσει περίπτωση σα τη δική μου με άσχημη κατάληξη;;Φυσικά η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική αλλα για να έχω μια ιδέα τι συμβαίνει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samantha μου μιας κ με ρώτησες να σου πώ οτι δεν έχω ιδέα πότε μπαίνω στον 3ο!Το τικερακι μου λέει κάτι για 2 Νοέμβρη,αυτό είναι;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιγά καλέ μην έχεις άσχημη κατάληξη! αν ειναι δυνατον !!! μια χαρουλα είσαι, την δευτέρα το πρωί θα πας??

Με 'γεια και την φουσκο-λίστα!!! Μόνο που με έβαλες 1 μηνα μετα :lol::lol::lol:

30 Μαρτίου έχω ΠΗΤ....μην μου βάζεις μηνες καλέεεεεεε δεν θα αντέξωωωωωωω :lol::lol::lol:

Λοιπόν, για το πότε αλλάζεις μήνα το έχω ψάξει πολύ και κατέληξα ότι το πιο 'ασφαλές' είναι να μετράς ανάποδα απο την ΠΗΤ σοτ. Έτσι, εγώ για παράδειγμα που έχω ΠΗΤ 30 Μαρτίου, αλλάζω μήνα κάθε 30 ...εσύ πότε έχεις ΠΗΤ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι να έχεις δίκιο..Δευτέρα στις 2:30 το μεσημέρι.

Ούπς!Θα σε φτιάξω σε λίγο!!Καλά θα ήταν να γεννούσες ένα μήνα αργότερα!! :lol::lol: Σε θέλουμε να μας κάνεις πιο πολύ παρέα γι'αυτο!! :lol::lol: Λοιπόν ΠΗΤ έχω 12/5!Άρα ούτε 2 μηνών δεν είμαι;;αααααααααααα!!!!!! :o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν επειδή το έχω ψάξει πολύ, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι που μετράνε τους μήνες. Ο πιο ....αργός ...είναι αυτός που σου είπα...ο πιο σύντομος είναι από την ημερομηνία της τελευταίας περιόδου! Εμένα αυτό θα ήταν 23 Μαρτίου, αλλά έγινε πιο αργά η σύλληψη...

αν και σχετικά είναι όλα αυτά...το μέτρημα είναι κάτι που βάζουμε εμείς, το μωρό αναπτύσσεται μέσα μας με στάνταρ ρυθμούς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε κορίτσι πρέπει να χαλαρώσεις λίγο, θετική σκέψη χρειάζεται κι όλα καλά θα πάνε! Όχι πως δε σε καταλαβαίνω, έχω κι εγώ την αγωνία μου, είχα και μια παλίνδρομη το χειμώνα και κυνηγάω συνέχεια το παραμικρό σημάδι πως η εγκυμοσύνη συνεχίζεται. Πρέπει όμως να πειστούμε πως τα μωράκια μας ήρθαν για να μείνουν και σε λίγους μήνες θα τα 'χουμε αγκαλίτσα!! Σου εύχομαι ένα ήρεμο και γλυκό σαββατόβραδο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρέπει μου φαίνεται να παραγγείλω το doopler για το σπιτι για να ηρεμήσω! :lol: Αλλιώς με βλέπω κάθε εβδομάδα στο γιατρό μου για υπέρηχο μέχρι ν'αρχίσει να κλωτσάει! :? Τώρα μπήκα στο πειρασμό κ θέλω αν μπορείς να μου πείς μιας κ είχες παλλίνδρομη που τη τρέμω..τι συμπτώματα είχες/δεν είχες;; Να ξέρω να πάνω κάτω στο περίπου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenakos απο αυτα που διαβασα βλεπω οτι εισαι μια χαρα,γιατι πρεπει να εχεις συνεχεια ενοχλησεις δεν εισαι αρρωστη εισαι εγκυος,τα πρωτα συμπτωματα υποχωρουν δεν μπορεις σε ολη σου την εγκυμοσυνη να εχεις ενοχλησεις,ζαλαδες, εμετους και πρηξιμο θεωρω πως αδικα αγχωνεσαι,χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ Κ ΑΔΙΚΑ ΕΙΧΑ ΘΟΡΥΒΙΘΕΙ......ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΧΤΡΑ ΥΠΕΡΙΧΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΥΣΙΧΑΣΕΙ!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι να είμαι ίδια περίπτωση με εσένα κ ας γελάει όποιος θέλει!!Αρκεί να μου κάνουν κόλπα τα συμπτώματα! Δεν αντέχω τόσο άγχος..υποσχέθηκα οτι αν είναι καλά το μωράκι μου δε ξαναπάω για υπέρηχο εκτός προγράμματος κ δεν ξανασκάω με τίποτα! Το σκέφτηκα να γράψω στη στήλη των γιατρών αλλα επειδή αργούν ν'απαντήσουν θα με έχει δεί ο γιατρός μου! Σ'ευχαριστώ πάντως!Εμψυχώθηκα με αυτά που μου είπες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΔΟΒΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙΣ!!!!!

ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ?/???? ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΑ Η ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΙΜΑ Η ΠΟΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΧΩΝΕΣΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα γράψω κ ο Θεός βοηθός! 3 μέρες σήμερα,μόνο λίγη ζαλάδα είχα το πρωί για κανα 10λεπτο αλλα ούτε ναυτίες ουτε εμετούς!Απο πόνο καθόλου ούτε αίμα. Για να δούμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORIΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΜΝΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!\ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΜΕΤΟΥΣ ,ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ,ΖΑΛΑΔΕΣ, ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ!

ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΥΣΤΕΡΙΚΗ!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ...ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ!

ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...