Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τη,,,, γνώμη σας παρακαλώ!!!!!

Recommended Posts

Λοιπον!!! κάλησπέρα σε όλες σας!!!

Θα ήθελα τη γνώμη σας... γιατί ακόμα δεν θέλω να κάνω τέστ...

Εχω τα εξής συμπτώματα:

Νιώθω φούσκωμα στη μήτρα... και λίγα πονάκια σαν περιόδου.

Καμιά φορά με πιάνει τάση για εμετό χωρίς όμως να κάνω εμετό

Είμαι συνεχώς εξαντλήμενη...

Φυσικά οι επαφές ήταν ελεύθερες και η καθυστέριση απαρυθμεί 2 ημέρες.

:D:D:D:D

Για να ακούσω γνώμες please... :lol:

ΥΓ: Αν συνεχίσουν τα συμπτώματα θα κάνω β χοριακή κατευθείαν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μήπως είσαι λίγο.........έγκυος; \:D/ Αφού έχεις και καθυστέρηση θα έλεγα να κάνεις και ένα τεστ,κατά προτίμηση το clearblue,το οποίο εμενα και στις δύο μου εγκυμοσύνες ήταν θετικό,απλά για επιβεβαίωση.Με το καλό. :ympeace:

Mακάρι να είσαι έγκυος κοπέλα μου.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω....στο ερώτημα που έθεσες.

Ό,τι καλύτερο πάντως....

Μία απορία έχω πάντως: Το φούσκωμα στη μήτρα...πώς ακριβώς το καταλαβαίνεις; Έχεις κάνει υπέρηχο και είδες κάτι; Γιατί η μήτρα είναι πολύ εσωτερικά και μου φαίνεται απίθανο να καταλαβαίνεις αν έχεις φουσκώσει ή όχι! Με καλή πρόθεση το ρώτησα, χωρίς παρεξήγηση, απλά και μόνο γιατί μου ακούγεται περίεργο.....

Mακάρι να είσαι έγκυος κοπέλα μου.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω....στο ερώτημα που έθεσες.

Ό,τι καλύτερο πάντως....

Μία απορία έχω πάντως: Το φούσκωμα στη μήτρα...πώς ακριβώς το καταλαβαίνεις; Έχεις κάνει υπέρηχο και είδες κάτι; Γιατί η μήτρα είναι πολύ εσωτερικά και μου φαίνεται απίθανο να καταλαβαίνεις αν έχεις φουσκώσει ή όχι! Με καλή πρόθεση το ρώτησα, χωρίς παρεξήγηση, απλά και μόνο γιατί μου ακούγεται περίεργο.....

:D Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας!

Κοιτα η μήτρα δεν είναι τόσο εσωτερικά όσο νομίζεις! είναι πάνω από το εφηβαίο και μπορείς να την ψηλαφίσεις. Εγώ νιώθω σαν να έχω ένα πρήξιμο εκεί χαμηλά.

Εχω μείνει ξανά έγκυος αλλά το έχασα το μωρό μου. Το ότι ήταν γεμάτη η μήτρα μου το ένιωσα μετά την απόξεση που ένιωθα ότι η μήτρα ήταν πρησμένη.

Κοίτα και εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα ένα απίστευτο φούσκωμα σε όλη μου την κοιλιά,ήταν τόσο έντονο που πίστευα ότι είχα πάθει πάλι σπαστική κολίτιδα.Την είχα πάθει στο παρελθόν και έκανα θεραπεία.Κόντευα να σκάσω,να εκραγώ. :roll: Σου εύχομαι πάντως αυτή τη φορά να πανε όλα μα όλα καλά.

Απίστευτο!!!

Και εκεί που νόμιζες ότι πρέπει να αρχίσεις τα Doralin ....Τσουπ! Ανακαλύπτεις ότι είσαι εγκυος???? :lol:

Θα κάνω υπομονή... 1 εβδομάδα και μετά θα πάω για Β΄ χοριακή. Είναι πιο έγκυρη από το τεστ και κοστίζει περίπου το ίδιο... Δεν περισσεύουν και χρήματα :(

Σνιφφφφφφφφφφφ :D

Για την σπαστική κολίτιδα είχα κάνει ολόκληρη θεραπεία,ουτε θέλω να θυμάμαι τι τράβηξα. Ναι και εγώ συνιστώ να κάνεις μια Β χοριακή για να είσαι πιο σίγουρη αν και μένα τα τέστ τότε ήταν αξιόπιστα και μάλιστα από την πρώτη μέρα καθυστέρησης.Και δεν υπερβάλλω.Βέβαια εγώ μόνο τα clearblue είχα χρησιμοποιήσει και κανένα άλλο. ;) Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να είσαι ήρεμη.

Τελικά τα συμπτώματα αυτα ήταν συνεπεια ενός μεγάλου ινομυώματος στη μήτρα το οποίο πρώτη φορά μου εμφανίστηκε.....

χω πολύ δρόμο μπροστά μου.....

Εχω θορυβηθεί πολυ!

Κοριτσάκι μου,κανε υπομονή κ την ανάλογη θεραπεία κ την επόμενη ευχομαι να χεις ενα σποράκι-σπόραρο!!!Υπομονή,ηρεμία καλή διάθεση κ οχι αγχος!

Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που σου συμβαίνει...

Μη στεναχωριέσαι, θα κάνεις τη θεραπειούλα σου και γρήγορα θα μείνεις έγκυος!!!!

Κι εμείς είμαστε εδώ!!!!!!!!!

Γεια σου Miss_Yakinthos,

εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα...πρέπει να το εγχειρίσεις? Μια φίλη μου είχε στην μήτρα πολλά και έκανε την επέμβαση και μετά από 2 -3 μήνες ήταν έγκυος (τώρα έκανε και 2ο παιδάκι).

είναι σίγουρο ότι επηρεάζει την σύλληψη και την εγκυμοσύνη?

εμένα στην προηγούμενη επίσκεψη (13η εβδομάδα κύησης) εντόπισε ο γιατρός ένα ινωμύωμα (μεγάλο 4x2 εκατοστά) και μου είπε ότι είναι κάτι ασήμαντο...

Για ψάξτο λίγο πριν αποφασίσεις τι θα κάνεις...πάρε και 2η και 3η γνώμη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...