Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ???

RUBELA

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!! :)

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ?

ΔΥΟ ΕΝΕΣΕΙΣ?? ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ!! :cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ρουμπη μου

τι κανει το μελινακι??

εμεις ποτε δεν καναμε 2 εμβολια σε μια επισκεψη

εκτος απο τον περασμενο μηνα που του εκανε ενας γιατρος στο ικα 2πλο αλλα ειναι 27 μηνων

οχι βρεφακι!!!!

πες το στον παιδιατρο σας να τα κανει ενα ενα τα εμβολια!!!

Καλημέρα,

μας έχει τύχει και εμάς να της κάνει 2 εμβόλια μαζί, ένα στο ένα μπράτσο και ένα στο άλλο.....δεν θυμάμαι όμως ποιό ήταν, έγινε μια φορά.....

εσάς κάθε φορά που πάτε σας κάνει 2? γιατί ρώτησες?

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΞΑΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΟΚΟΚΟΥ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΩΝ.ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

ΦΙΛΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!! :)

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ?

ΔΥΟ ΕΝΕΣΕΙΣ?? ΕΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ!! :cry::cry:

γιατι καλη μου στεναχωριεσαι??? θα προτιμουσες να μην το τσιμπουσε το κωλαρακι και να ταν αρρωστουλι?!?!?!?!? :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

αντε .... και αν κλαιει και λιγο δεν πειραζει θα ανοιξουν τα πνευμονια!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οντως υπαρχουν καποια εμβολια που μπορει να γινουν συγχρονως.... ετσι γλυτωνετε και σεις τις βολτες καθε μηνα στο γιατρο και το φοβο να κολλησει κατι απο το χωρο αναμονης (αυτο το σκεφτηκες? ;););););)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! :)

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΜΑΖΙ (ΠΡΕΒΕΝΑΡ 13 ΚΑΙ ΙΝΦΑΡΙΞ ΧΕΞΑ) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ... :cry::cry:

ΡΕ ΓΜΤ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ....ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ ΕΓΩ.... :oops::oops:

ΤΕΣΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ! :?:shock:

Εμάς μια φορά μόνο ως τώρα μας έκανε 2 μαζί, την τελευταία φορά που πήγαμε. Κάναμε επαναληπτικό pentavac Και Μηνηγγιτιδόκοκκου. Το καημένο, δεν ήξερε για ποιο μπουτάκι να πρωτοκλάψει!! :cry::cry:

όμως δεν έκλαψε πάρα πολύ. Κάθε μήνα 2 της κάνει; Το ινφαριξ τί είναι; Δεν το έχουμε κάνει εμείς.

γεια σου και απο εμενα

και μεις στα κοριτσακια μου , καναμε δυο δυο τα εμβολια και ομολογω οτι και γω ενιωθα οτι ταλαιπωρουνταν και τις λυπομουν ..Εκλαιγα κ γω μαζι τους καποιες φορες ..Οπως ομως ειπε καποια κοπελα εδω παρα κατω , υπαρχουν εμβολια που μπορουν να συνδιαστουν και ετσι οντως γλιτωνεις απο πηγε - ελα στον παιδιατρο..Η αιθουσα αναμονης πιστεψε με εμας αρκετες φορες μας εχει δωρησει ιωσουλες απο το πουθενα..Οποτε γλιτωνεις μια πιθανη επιπλεον ταλαιπωρια ετσι και για σενα αλλα κυριως για το μπεμπακι σου ..

Το κοριτσακι στην φωτο ειναι το μωρακι σου ? Αν ναι ειναι πολυυυυυ φατσουλα , να το χαιρεσαι ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΜΑ ΕVΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ... :)

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! :D:D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΠΥ ΛΟΓΙΑ!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ... :D

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.... :shock::cry::cry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...