Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανάκληση πιπίλας CHICCO

Recommended Posts

Ανακλήθηκε από την αγορά μας πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)", με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά). Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/43906.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΜΟΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΙΜΠΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΑΜΕ..... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ????,ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΤΙΔΑΣ!

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΥΤ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΚΛΗΣΗ 11,000,000 ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ !!!

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ?

Μα είναι καλά ρε κορίτσια? παίζουν με τη ζωή αθώων παιδιών, των δικών μας παιδιών? Αντε τωρα γιατι τα έχω παρει...

ευτυχως η δικιά μου δεν την χώνεψε ποτέ οπως και καμία καουτσούκ...επειδή ομως πολλά παιδάκια την χρησιμοποιούν και ο αριθμός πατρίδας (1009120051/12/2009 της συγκεκριμένης που ανακληθηκε) αναγράφεται μονο μέσα στη συσκευασία που λογικά οι περισσότερες αφού την ανοίξουμε, πως μπορει να γνωριζει καποιος αν οντως εχει προβλημα η πιπιλα του? Εγω θα λεγα απλα να μην την ξαναχρησιμοποιησουμε, επιλεγοντας ισως κάτι άλλο με την ελπίδα οτι δεν θα βγει προβληματικό και αυτό στο μέλλον...

όσο για τον κατάλογο με τα παιχνίδια της fisher price, δείτε και εδώ : http://blog.eimaimama.gr/2010/10/fisher-price-11.html

και ο θεός βοηθός μας...

εγω αυτεσ τισ πιπιλεσ χρησιμοποιω...κ λεω αντε αυτεσ που εχω ειδη ανοιξει να τισ πεταξω αν και ειναι ολοκαινουριεσ(δηλ τζαμπα 20 ευρω).....αλλα ποιοσ μου λεει οτι κ οι προηγουμενεσ η κ οι επομενεσ δεν θα χουν το ιδιο προβλημα!!! και που θα βρω αλλεσ τετο?εσ αλλης μαρκας????

που να καταλάβω ποιο προϊόν είναι?????

Γιατί δεν βάζουν κ φωτο????

Λες κ κρατάω κ τα κουτιά?Η μήπως είμαι πολύ χαζή?

ΕΛΕΝΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

όσο για τον κατάλογο με τα παιχνίδια της fisher price, δείτε και εδώ : http://blog.eimaimama.gr/2010/10/fisher-price-11.html

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/43906.htmlΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΜΠΙΛΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ CHICCO ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΕΙΣΟ.ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ CHICCO ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ.ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΕΤ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ????ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ?Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ!

ΦΙΛΙΑ

κοριτσιαααααααααα όποια μαθει κατι νεοτερο...ας μας πει... εχω φοβηθει γιατι η μικρουλα μου μονο με αυτες κοιμαται...........και αντε να μπορεσω να της αλλαξω πιπιλα....

charoula...αν μαθεις κατι περαιτερω πες μας...ευχαριστω....

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ-ΤΙ ΟΥΣΙΕΣ ΒΡΗΚΑΝΕ?ΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?

Κορίτσια τα έχω πάρει στο κρανίο για τις πιπίλες έλεος πια.

Ευτυχώς που η μικρή μου τώρα αυτήν δεν την θέλει της έχω πάρει κάτι άλλες αλλά με αυτές μεγάλωσε και ποιος μου λέει τώρα εμένα ότι αυτές που έχω πάρει είναι καλές.

Και τι σημαίνει η συγκεκριμένη παρτίδα??? Με την υγεία και την ψυχολογία των παιδιών δεν παίζουνε. Εμένα η δική μου πριν από μερικούς μήνες παρόλο που είχαμε περίπου 10 είδη πιπίλες ήθελε να κοιμάται μόνο με αυτές τις chicco.

:oops::oops::oops::oops::oops:

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΕΓΩ 10 ΣΧΕΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΣΧΗΜΗ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!!! ΤΙΣ ΦΤΥΝΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ!!!!!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΙΟΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ Κ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ Κ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΟ!!!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΣΕΡ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΙΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΟΡΕ??? ΤΟ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΟ ΠΕΤΑΩ!!!!

Κι εγω αυτες ειχα στη μικρη μου απο την ωρα που γεννηθηκε........ευτυχως περιπου στο χρονο την κοψαμε......Τωρα ομως που περιμενω το δευτερο παιδακι μου, μαζι με τα πρωτα ψωνια αγορασα και 2 πιπιλες (μη χασω!!!)...οχι αυτης της παρτιδας ΑΛΛΑ ποιος μου λεει εμενα οτι αυτες που εχω, τις εχουν ελεγξει και ειναι οκ;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ CHICCO.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ-ΟΠΟΤΕ (ΛΕΕΙ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ.ΕΣΤΙ ΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 4/2010.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 12/2009 ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.

ΦΙΛΙΑ

ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΑ ΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ................ΑΝΤΕ!!!!!

ΜΗΠΩΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ ΑΛΛΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ CHIKO! ΠΗΡΑ ΝUK ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!! ΔΗΛ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΑΞΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Η ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΙΕΥΗΣ ΤΟΥΣ???

Κορίτσια και γω πανικοβληθηκα........όχι για την πιπιλα γιατι εμενα δεν πιάνει πιπιλα αλλα για το γυμναστηριο της φισερ με τη μπάλα.........είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.........τι γινεται δηλαδη???????το παιρνω πίσω στο κατάστημα και μου το αλλάζουν??????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...