Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ανακλήθηκε από την αγορά μας πιπίλα καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)", με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA" με απόφαση του ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά). Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/43906.html

Δημοσίευση

Μα είναι καλά ρε κορίτσια? παίζουν με τη ζωή αθώων παιδιών, των δικών μας παιδιών? Αντε τωρα γιατι τα έχω παρει...

ευτυχως η δικιά μου δεν την χώνεψε ποτέ οπως και καμία καουτσούκ...επειδή ομως πολλά παιδάκια την χρησιμοποιούν και ο αριθμός πατρίδας (1009120051/12/2009 της συγκεκριμένης που ανακληθηκε) αναγράφεται μονο μέσα στη συσκευασία που λογικά οι περισσότερες αφού την ανοίξουμε, πως μπορει να γνωριζει καποιος αν οντως εχει προβλημα η πιπιλα του? Εγω θα λεγα απλα να μην την ξαναχρησιμοποιησουμε, επιλεγοντας ισως κάτι άλλο με την ελπίδα οτι δεν θα βγει προβληματικό και αυτό στο μέλλον...

όσο για τον κατάλογο με τα παιχνίδια της fisher price, δείτε και εδώ : http://blog.eimaimama.gr/2010/10/fisher-price-11.html

και ο θεός βοηθός μας...

Δημοσίευση

εγω αυτεσ τισ πιπιλεσ χρησιμοποιω...κ λεω αντε αυτεσ που εχω ειδη ανοιξει να τισ πεταξω αν και ειναι ολοκαινουριεσ(δηλ τζαμπα 20 ευρω).....αλλα ποιοσ μου λεει οτι κ οι προηγουμενεσ η κ οι επομενεσ δεν θα χουν το ιδιο προβλημα!!! και που θα βρω αλλεσ τετο?εσ αλλης μαρκας????

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ CHICCO ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΕΙΣΟ.ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ CHICCO ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΟΙΟΝΤΑ.ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΕΤ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ????ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ?Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ!

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

κοριτσιαααααααααα όποια μαθει κατι νεοτερο...ας μας πει... εχω φοβηθει γιατι η μικρουλα μου μονο με αυτες κοιμαται...........και αντε να μπορεσω να της αλλαξω πιπιλα....

charoula...αν μαθεις κατι περαιτερω πες μας...ευχαριστω....

Δημοσίευση

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ-ΤΙ ΟΥΣΙΕΣ ΒΡΗΚΑΝΕ?ΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?

Δημοσίευση

Κορίτσια τα έχω πάρει στο κρανίο για τις πιπίλες έλεος πια.

Ευτυχώς που η μικρή μου τώρα αυτήν δεν την θέλει της έχω πάρει κάτι άλλες αλλά με αυτές μεγάλωσε και ποιος μου λέει τώρα εμένα ότι αυτές που έχω πάρει είναι καλές.

Και τι σημαίνει η συγκεκριμένη παρτίδα??? Με την υγεία και την ψυχολογία των παιδιών δεν παίζουνε. Εμένα η δική μου πριν από μερικούς μήνες παρόλο που είχαμε περίπου 10 είδη πιπίλες ήθελε να κοιμάται μόνο με αυτές τις chicco.

:oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΕΓΩ 10 ΣΧΕΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΣΧΗΜΗ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!!! ΤΙΣ ΦΤΥΝΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ!!!!!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!!! ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΙΟΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΟΤΕΡΑ Κ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ Κ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΟ!!!!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΣΕΡ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΙΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΟΡΕ??? ΤΟ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΟ ΠΕΤΑΩ!!!!

Δημοσίευση

Κι εγω αυτες ειχα στη μικρη μου απο την ωρα που γεννηθηκε........ευτυχως περιπου στο χρονο την κοψαμε......Τωρα ομως που περιμενω το δευτερο παιδακι μου, μαζι με τα πρωτα ψωνια αγορασα και 2 πιπιλες (μη χασω!!!)...οχι αυτης της παρτιδας ΑΛΛΑ ποιος μου λεει εμενα οτι αυτες που εχω, τις εχουν ελεγξει και ειναι οκ;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ CHICCO.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ-ΟΠΟΤΕ (ΛΕΕΙ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ.ΕΣΤΙ ΑΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 4/2010.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ 12/2009 ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΑ ΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ................ΑΝΤΕ!!!!!

ΜΗΠΩΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ ΑΛΛΕΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ CHIKO! ΠΗΡΑ ΝUK ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!! ΔΗΛ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΑΞΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Η ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΚΙΕΥΗΣ ΤΟΥΣ???

Δημοσίευση

Κορίτσια και γω πανικοβληθηκα........όχι για την πιπιλα γιατι εμενα δεν πιάνει πιπιλα αλλα για το γυμναστηριο της φισερ με τη μπάλα.........είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.........τι γινεται δηλαδη???????το παιρνω πίσω στο κατάστημα και μου το αλλάζουν??????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...