Μετάβαση σε περιεχόμενο

META THN EMΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΙ?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ...

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ 3 "ΓΙΓΑΝΤΕΣ" ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 5η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 14/10.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ? Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΑ...

ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 13/10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου καταρχην καληεπιτυχια στην προσπαθεια σου!!Εσυ τωρα θα πρεπε να χεις στο μυαλο σου οτι η αχρηστη δεν θα σου ερθει γιατους επομενους 9 μηνες!!!!Οχι ποτε να περιμενεις..

Τωρα αυτο ειναι αναλογα τον οργανισμο..συνηθως ερχεται μετα απο αρνητικο αποτελεσμα λιγες μερες αφοτου σταματησεις τα φαρμακα..υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που μπορει να ρθει στην ωρα της..

Ομως μην τα σκεφτεσαι εσυ αυτα!!!!Βγαλε το αρνητικο απο τη σκεψη σου και σκεψου μονο θετικα!!!

Καλη επιτυχια και παλι καιπεριμενουμε την θετικη χοριακη σου!!!!Μπες και στην παρεα μας.. στο εξωσωνατικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα..θα μας δεις ολες εκει!!

Φιλακιααα

Lizaki όπως στα λέει το Κατερινάκι είναι..τις πιο πολλές φορές έρχεται με τη διακοπή των φαρμάκων, σε πολύ λίγες περιπτώσεις είδα να έρχεται νωρίτερα. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, ξεκουράσου κ χαίδευε τη κοιλίτσα κ φυσικά θετικές ΜΟΝΟ σκέψεις.

μετα απο αυτην το ΧΑΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ με τα απο αυτην το ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ!!!! :lol::lol: αστειευομαι!!!

καλη επιτυχια κοπελα μου...με το καλο να μεινεις εγκυος!!!!

συμφνωνω με τα κοριτσια σε οτι ειπαν!!!!

φιλακιαααααααααα

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΗΡΕΜΗΣΕ, ΧΑΪΔΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ;););););););)

Καλημέρα liz78. Συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια και έχω να προσθέσω ότι ακόμη και αίμα να δεις, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είσαι έγκυος. Το αίμα στην περίπτωση αυτή μπορεί να έχει και διαφορετική σημασία. Για παράδειγμα πολλές κοπέλες βλέπουν κάποιες σταγόνες αίματος στην εμφύτευση ή όταν κάποιο από τα εμφυτευμένα έμβρυα αποβάλλεται. Μην πανικοβληθείς με το τίποτε και μη βγάζεις συμπεράσματα μόνη σου. Καλή επιτυχία και με μια τεράστια χοριακή

Σας ευχαριστω τόσο πολύ!!

Προσπαθώ να είμαι θετική και να χαιδεύω την κοιλίτσα μου, οπως μου είπατε. Μου είχαν πει ότι όσο περνούν οι μέρες η αγωνία θα μεγαλώνει και ως ορθολογίστρια δεν το πολυ πίστευα.

Να στε καλά για την δύναμη που μου δώσατε με τις ευχές σας. θα σας δω στο "ποιες ξεκινήσαμε παρέα"

Πολλά φιλιά

Καθησε στα αυγά σου και κλώσσα τα μωρα σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Μην ανησυχείς και αν δεις αιμα μη πανικοβληθείς. Εγω ειδα αίμα και οχι μονο λίγες σταγονίτσες, εκανα και ενα τεστ φαρμακειου δυο μερες πριν τη χοριακή κ ηταν αρνητικό. Τελικά όμως τα διδυμακια είχαν εμφυτευτει (ασχετα εαν αργοτερα το ενα εφυγε). Τωρα ειμαι στον 4ο και μεχρι στιγμη ολα πανε καλα.

Ηρεμία και ξεκούραση, πολυ ξεκουραση να βαρεθείς ν α κάθεσαι :lol::lol:

καλα αποτελέσματα!

Liz Καλή επιτυχία σου ευχομαι- υπομονή και ψυχραιμία με τα συμπτώματα- να εισαι αισιόδοξη και θετική !!!

με το καλο η χοριακη σου!! @};-

lizaki καλησπέρα!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι στην ίδια φάση με εσένα..εγώ πάω για χοριακή 11/10.Είναι η 2η μου προσπάθεια και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και για τις δυό μας και για όσες κοπέλες είναι στην προσπάθεια να έχουν καλά αποτελέσματα ;) φιλιά

Φραουλιτσα μου και εγώ σου ευχομαι να εχεις σιγουρη επιτυχια και σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις το πιο ομορφο αποτελεσμα!!!!!

Liz ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!!!! [smilie=wav.gif] ΕΤΣΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΔΩ ΚΑΤΙ...Η ΗΡΕΜΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ !!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!

Ευχαριστώ βρε Μικα μου ;) Σήμερα έχω αγχωθεί είναι να κάνω χοριακή την Δευτέρα και έκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης το μεσημέρι το οποίο βγήκε αρνητικο :-( .Τί το 'θελα :(:(:(

Ξέρεις σε πόσες γυναίκες βγήκε αρνητικό το τεστ και θετική η χοριακή; Τα τεστάκια δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Εύχομαι τη Δευτέρα να έχεις το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι

Strawberry ο γιατρος σου δεν σου ειπε τυχαια να πας για χοριακη μετα απο συγκεκριμενο αριθμο ημερων για χοριακη- αλλιως θα σου ελεγε να πας την Παρασκευη!! φυσικα κ δεν θα το λαβεις υποψην σου -πολυ νωρις εκανες τεστακι καλη μου!!! καλη επιτυχία και ευχομαι να σε διαψευσει το τεστ που εκανες.....(αχ, τι τα θετε μωρε κ χαλατε τζαμπα την ψυχολογία σας!!!)

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ έκανα την πρώτη μου προσπάθεια εμβρυομεταφοράς πριν 4 ημέρες και έχω κυριοκτικά....τρελαθεί απο άγχος....χωριακή θα κάνω 18/10 αλλά μέχρι τότε....δύσκολα με βλέπω....κάθε μέρα προκύπτει και ένα καινούριο σύμπτωμα,,,,το οποίο ερμηνέυω κατά το δοκούν....φφφφφφφφφφ.....άσχετα με το αίμα που αναφέρετε πιο πάνω, από οσο διάβασα, η έντονη παρουσία υγρών , ερμηνεύεται ?

Δεν ξέρω, ίσως να φαίνονται οι απορίες μου...αστείες...αλλά έχω αγχωθεί πολύ....

Καλά που υπάρχουν και αυτά τα SITE και μπορείς καπου να εκφράσεις τις "αστείες" απορίες σου..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευχομαι σε όσα κορίτσια προσπαθούν να έχουν καλή επιτυχία.

Strawberry mou egw eprepe na kanw xoriaki mera paraskevi k ekana test tetarti apogeuma k vgike ARNTIKOTATO k eniwsa SKATA, stenaxwre8ika apisteuta,to eipa k ston andra mou k ton ekana k ekeinon akomi xeirotera k telika i xoriaki mou tin paraskevi itan 190.2 monades!!! Epomenws min to laveis ipo4i sou :)

καλε ρε ΦΡΑΟΥΛΑ λιγη ωρα σε αφησαμε μονη και εκανες πατατααααααααα??????? :lol:

ρε κουτουλι...ακριβως κοιτα τι σου λενε τα κοριτσια!!!! Στις οδηγιες των τεστ γραφει μεσα οτι

μην το κανετε αν εχετε παρει καποιες ....ουσιες και εννουσε την ουσια που εχουν οι πρεγκνιλ κλπ...

σημερα κανεις χοριακη ε??????

αντε καλα αποτελεσματα...με 9μηνη διαρκεια!!!!! :D:D:D

Καλα αποτελέσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω 2 μερες νωριτερα το εκανα κ βγηκε αρνητικό!

Σημερα ευχομαι να ειναι πολυ ευτυχισμενη μερα ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...