Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγω οταν ημουν φοιτητρια στο ηρακλειο ολο εκεινο το διαστημα με ειχε στειλει ο γιατρος μου απο τη θεσσαλονικη σε ενα πολυ φιλο του ..τον λενε προκοπη προκοπακη και ειναι στο ηρακλειο ειναι ανθρωπος πολυ συγκεντρωμενος στη δουλεια του εμενα να φανταστεις 19 ετων μου κανε ελενχο στηθους οπως και ολες τις γυναικες στην ολοκληρωμενη επισκεψη για τεστ.

εκεινο που ακουσα με τα αυτια μου ηταν οτι πηρε καποια γυναικα απο οτι καταλαβα εγω ημουν στο μεσα ιατρειο αλλα ακουσα το τηλ και ηθελε εκτρωση 5 μηνων επειδη το μωρο ηταν κοριτσι ...επαθα σοκ εγω αλλα φυσικα δεν ειπα οτι ακουσα κατι....την μαλωσε της ειπε οτι δεν αναλαμβανει εννοειτε και να παει για τετοιο εγκλημα αλλου και ηταν γενικα εναντιον!!!!εγω παντως τον παραδεχτηκα τον ανθρωπο διοτι πολλοι αλλοι για τα λεφτα θα ετριβαν τα χερια τους

Δημοσίευση

καλημέρα

προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα γιατρό στην Κρήτη. Παρόλα αυτά ψάχνοντας για κάποια θεματα υπογονιμότητας στο ίντερνετ έπεσα στο site του Γιακουμάκη Ιωάνη, ο οποίος είναι στα Χανιά http://www.fertilitycenter-crete.gr/pag ... 07〈=el

Από τις δημοσιεύσεις φαίνεται σοβαρός. Τώρα αν είναι δεν ξέρω αν πράγματι είναι καλός. Δε χάνεις τίποτε να κάνεις μια επίσκεψη και αν δε σου αρέσει βλέπεις

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!

στα Χανια ειναι πολυ καλη η Ζολινδακη,αλλα δεν νομιζω να κανει εξωσωματικη...

ο Γιακουμακης εχει κεντρο εξωσωματικης.ειχα παει,αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω κ την καλυτερη γνωμη γι'αυτον....

Δημοσίευση

καλησπέρα και απο εμένα, μάλλον θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με γιατρό στο Ηράκλειο και όχι στα Χανιά παρόλο που χιλιομετρικά βολεύει εκεί.

Και εγώ θα σου πρότεινα τον Μανόλη Αγγελάκη είμαι στη παρέα των fun για πολλούς και διαφόρους λόγους, που αν θέλεις, στους εξηγώ με μήνυμα για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση.

Καλή δύναμη πάντως, ότι και όποιον και αν επιλέξεις

Δημοσίευση

καλο απογευμα κ απο εμενα !

λοιπον εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Ηρακλειο κ λεγεται Καβροχωριανος ..Αυτο που με εκανε να τον προτιμησω ηταν το γεγονος οτι δεν με ειδε ποτε σαν πορτοφολι αλλα σαν ανθρωπος και νομιζω οτι αυτο ειναι το σημαντικοτερο..Με βοηθησε κ ψυχολογικα παρα πολυ ..Αν θελησεις οποιαδηποτε πληροφορια στην διαθεση σου !

Δημοσίευση

EMENA O ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ--ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ--ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ--ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ*---ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ

  • 5 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...