Μετάβαση σε περιεχόμενο

pleaseeeeeee βοηθεια και συμβουλες σας για γιατρο στο ελενα

momina

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια.ειμαι στα μισα της πρωτης μου εγκυμοσυνης και ακομα δεν εχω καταφερει να βρω εναν γιατρο που θα με κανει να νιωθω ασφαλης και ησυχη.εχω καποιον γιατρο στην επαρχια που μενω(του ικα...)και ψαχνω για γιατρο στο Ελενα για να γεννησω αλλα και να με παρακολουθει.εχω διαβασει παλιοτερα για καποια ονοματα αλλα θα ηθελα να ξερω εκ νεου τις αποψεις και τις εμπειριες σας καλες και μη.θα ηθελα επιτελους,γιατι εχω αγανακτησει ,εναν ανθρωπο και επιστημονα που να μπορει να μου αφιερωσει πανω απο 3 λεπτα και να σηκωνει το τηλ.του προθυμα(....)και οταν τον βλεπω να μπορω να ρωταω αυτα που με απασχολουν.δεν εχουν καταλαβει οι κυριοι ακομα οτι ουτε εμπειρες ειμαστε πανω στην εγκυμοσυνη αλλα ουτε και γιατροι και δεν μπαινουν στον κοπο...δεν αντεχω,θελω να νιωσω ασφαλης....εχετε να μου πειτε κατι για Γαζη,Γιαλελη,Βερυκιο,Δεσυπρη(στο Ελενα ολοι)..????ευχαριστω πολυ,περιμενω με αγωνια :cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κανενα κοριτσακι????

οποια μπορει ας βοηθησει....και για τις υπολοιπες που ενδιαφερονται ο κυριος Γαζης δεν αναλαμβανει προχωρημενες εγκυμοσυνες....

• 2 weeks later...

afroditi μου σε ευχαριστω και απο δω και περιμενω και καποιο αλλο κοριτσακι να μου πει την γνωμη του γιατι εγω απο καποια πραγματα που ειδα δεν ξετρελαθηκα....ευχαριστω και παλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...