Μετάβαση σε περιεχόμενο

διαδικασία σύλληψης

elli21

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια είμαι καινουρια στο forum και φρεσκοπαντρεμένη .Ξεκινήσαμε κι έμεις με τον άνδρα μου τις προσπάθειες για μωράκι είναι ο δεύτερος μήνας που προσπαθούμε είμαι μικρή σε ηλικία 25 ετών κι έχω έχω αρκετές απορίες που μάλλον πιο εύκολα θα μπορέσω να συζητήσω με σας και να μου τις λύσετε .Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ λοιπόν είναι οτι όσες φορές γίνεται η πράξη με τον άνδρα μου και γίνεται η εκσπερμάτωση μετά που εγώ σηκώνομαι μου τρέχουν από κάτω μου αυτά που εγώ πίστευα οτι θα πρέπει να κρατηθούν μέσα μου ώστε να γίνει η γονιμοποίηση , είναι φυσιολογικό αυτό έτσι γίνεται ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eLLI καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας.Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο που γινεται.Καλυτερα ομως μετα την επαφη να ξαπλωνεις καμια ωρα, ισως και παραπανω με ενα μαξιλαρακι στον πωπο σου για να εχει το χρονο του να παει εκει που πρεπει, δηλαδη στις σαλπιγγες.Φροντησε να ερχεσαι σε επαφη τις ημερες τις ωορηξιας σου για να εχετε μεγαλυτερες πιθανοτητες.Καλη επιτυχια και συντομα μανουλα!!!

σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου καλά που υπάρχουν και αυτά τα forum γιατί μερικές είμαστε άσχετες κι επίσης ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε κάπου κάποιες απορίες μας .Δυστηχώς δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν γνωρίζω πότε έχω ωορηξία οπότε στα τυφλά

elli 21 καλημερα

λογικο ειναι να τρεξουν καποια υγρα αλλα αυτα που ειναι να πανε μεσα θα πανε,αλλα καλο ειναι να μεινεις για λιγο ξαπλωμενη,να χαιρεσαι την επαφη με τον αντρα σου και να εισαι χαλαρη μην αφησεις να σε καταβαλει το αγχος και ολα θα ερθουν απο μονα τους,δωσε εμφαση στις γονιμες μερες σου και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε,σου ευχομαι σε λιγους μηνες να γεμισει η κοιλιτσα σου!!!!

Σε ευχαριστώ κι εσένα ΚΑ1 αλλά όπως είπα και στην Anastasia32 δεν γνωρίζω τις γόνιμες μου μέρες γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο οπότε στα τυφλά

τι εννοεις από την 12η ημέρα μέχρι και την 17η δηλαδή από την ημέρα που θα αδιαθετήσω να μετρήσω την δωδέκατη ημέρα ?

ναι πρωτη μερα θα μετρας την πρωτη μερα της περιοδου σου,συνηθως οι γονιμες μερες εκει μεσα πεφτουν, αν και εχω ακουσει και στην 17η μερα να γινει συλληψη

Kalhmera koritsia...

Elli peripou poses meres sou krataei h periodos?? Giati emena h gonimes meres einai polu lio noris apo thn 12h mera (exw mikro kiklo) alla giati anxonese apo twra??? Kita na apolafseis tis epafes me ton antra sou kai an erxeste sixna se epafh mia xara tha mhnhs xoris anxos kai metrimata.....

Apla meta thn epafh na mhn plenese amesos kai na exeis anasikomenw ton popo gia kapia wra, pou kai auto den einai aparetito an ola einai kala mia xara tha mineis kai xoris kolpakia, kserw poles kopeles pou emhnan akomi kai otan oi antres tous den ekspermatonan mesa tous apla me ta prota ugra.....

ευη μου ετσι εμεινα εγω εγκυος στον δευτερο μου απο τα πρωτα υγρα,

θα συμφωνησω με την ευη μην μετρας απο τωρα χαλαρωσε και ζηστο και προπαντως μην αγχωθεις δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις,σε καταλαβαινω γιατι και εγω ετσι ημουν στον πρωτο το ηθελα εδω και τωρα που λεμε!!!!

elli21καλημέρα και από μένα!καλωσήρθες στην παρέα μας!!!!!!νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι από τη στιγμή κιόλας που δεν έχεις καποιο πρόβλημα και είσαι και αρκετά μικρή!συμφωνώ με τα κορίτσια,γι'αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το γάμο σου τώρα που είσαι νιόπαντρη,να χαίρεσαι τις επαφές με τον αντρούλη σου και όταν είναι να έρθει το νινι να είσαι σίγουρη ότι θα γίνει,αν από τώρα αγχωθείς ,το έχασες το παιχνίδι,θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο!be cool! :P:P:P:P:P

Evid η περίοδος μου κρατάει περίπου 7 ημέρες και ο κύκλος μου είναι 30-40 ημέρες .Δεν έχω αγχωθεί ακόμα σίγουρα πήρα μια απογοήτευση τον πρώτο μήνα αλλα ακόμα είμαι οκ απλά έχω κάποιες απορίες που δεν τισ ξέρω και ντρέπομαι να τα συζητήσω παρα έξω σας ευχαριστώ για τισ συμβουλές κι ευχομαι να πάνε και σε μένα όλα καλά

Elli μου ελπίζω σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!Είμαστε κ κοντά στην ηλικία,εγώ είμαι 23.Πάντως 2 μήνες είναι λίγοι για να αγχώνεσαι αν κ σε καταλαβαίνω απόλυτα ;) Λοιπόν εγώ έχω "ανάποδη" μήτρα κ ο γιατρος μου έλεγε να μένω μετά τη πράξη στο κρεβάτι με τα πόδια ψηλά..φυσικά μιά φορά το προασπάθησα παλιά κ μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι κ ούτε έγκυος έμεινα!Έτσι απο τότε σηκωνόμουν αμέσως κ ας "έτρεχαν" απ'έξω υγρά,πλενόμουν εξωτερικά κ συνήθως βγαίναμε βόλτα!Απλά έβαζα σερβιετάκι γιατί γινόταν πλημμύρα..Μην σκέφτεσαι τίποτα κ κάνε οτι έκανες συνήθως μετά τη πράξη..Όλα καλά θα σου πάνε!!

σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα Elenakos και να σου πανε κι εσένα όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί σίγουρα υπάρχει μέσα μου ένα αγχος αν θα πανε ολα καλά χωρίς να ταλαιπωρηθούμε αλλα εντάξει δεν είναι οτι το έχω και συνέχεια στο μυαλό μου εύχομαι ΄σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα .Σίγουρα με βοηθήσατε πολλύ σήμερα γιατί είμουν άσχετη με το θέμα και είχα κάπως αγχωθεί αν έτσι θα πρέπει να συμβαίνει

εμενα elli21 επειδη δεν ειχα σταθερο κυκλο,μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι απο την ημερα που θα τελειωσει η περιοδος μεχρι να ξαναερθει,να ερχομαστε σε επαφη με τον αντρα μου μερα παρα μερα και μετα απο καθε επαφη ενα μαξιλαρακι κατω απο τα ποδια και να μενω ετσι για 20-30 λεπτα.καλη επιτυχια και γρηγορα να μας πεις ευχαριστα νεα.παντως το αλφα και το ωμεγα κοριτσι μου ειναι το αγχος.αν εχεις αγχος δεν κανεις τιποτα.

ΕΛΛΗ 21 ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ.ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΠΗΡΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ Κ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ.ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

muriam πήγα στον ιατρο και μου είπε οτι δεν έχω πολυκιστικές και έκανα και ορμονικές εξετάσεις και μου είπε οτι όλα είναι μια χαρά και αν θα γίνω μανούλα θα φτιάξει ο κύκλος μου.εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα καλά .Αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι θέλει τακτική επαφή και όχι άγχος για να δούμε

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

καλημερα σας ειμαι και εγω καινουρια στο forum σας ειπα να μοιραστω την αγωνια μου μαζι σας....εδω και λιγους μηνες ειπαμε να προσπαθησουμε για μωρακι...λογο επαγγελματος τοσο καιρο καναμε στην τυχη :P αλλα αυτο το μηνα πηρα τα τεστακια ωορρηξιας μου χαμογελασαν την 12 μερα του κυκλου και δε χασαμε ευκαιρια :oops: εχω σταθερο κυκλο 26 ημερων....λετε να τα καταφεραμε?η συλληψη γινεται αμεσως οταν εχουμε ωορρηξια?

ninaki καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας.Η συλληψη γινεται συνηθως 6 με 12 ημερες μετα την ωορηξια.Σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!

Η σύλληψη γίνεται αμέσως (έτσι νομίζω :?:? ) ...η εμφύτευση γίνεται μετά από 6-12 μέρες...συνήθως 12 για αυτό και κάνουμε τα τεστ 2 εβδομάδες μετά την ωορρηξία (14 μέρες) για να έχουν περάσει 2-3 μέρες το λιγότερο από την εμφύτευση και να έχει ανέβει η χωριακή.

Για αυτό και σε διάφορες κοπέλες την 14η μέρα από την ωορρηξία η χωριακή διαφέρει, έτσι για παράδειγμα μπορεί να είναι πχ 50 ενώ σε άλλες 200!!! Αυτό σημαίνει ότι έγινε εμφύτευση αργότερα...

Και για αυτό κάποιες φορές τα τεστ δεν δείχνουν θετικά ενώ μια κοπέλα είναι έγκυος, γιατί έγινε πιο αργά η εμφύτευση..

Εγώ έκανα τεστ (θετικό) 12 μέρες μετά την ωορρηξία και η χωριακή ήταν 185...

anastasia πώς τα πας εσύ??? από συμπτώματα??? ;);)

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας....οποτε πρεπει να κανω πολυ υπομονη εφοσον δεν περιμενω την ακατανομαστη στις 16 του μηνα .... :D

Μάλλον για να μην σας μπερδέψω...η σύλληψη γίνεται ή αμέσως ή και μέχρι και 3-4 μέρες αργότερα!

Και εάν στις ίδιες μέρες από την ωορρηξία η χωριακή είναι χαμηλότερη, τότε σημαίνει ότι η εμφύτευση έγινε αργότερα όχι νωρίτερα όπως έγραψα!!

α και στις βιοηχημικές κυήσεις δεν έχει προλάβει να γίνει η εμφύτευση για αυτό και δεν υπάρχει ούτε σάκος ούτε τίποτα και 'φεύγει' το γονιμοποιημένο ωάριο από μόνο του!

Καλή επιτυχία και ελπίζω να βοήθησα :)

Μάλλον για να μην σας μπερδέψω...η σύλληψη γίνεται ή αμέσως ή και μέχρι και 3-4 μέρες αργότερα!

Και εάν στις ίδιες μέρες από την ωορρηξία η χωριακή είναι χαμηλότερη, τότε σημαίνει ότι η εμφύτευση έγινε αργότερα όχι νωρίτερα όπως έγραψα!!

α και στις βιοηχημικές κυήσεις δεν έχει προλάβει να γίνει η εμφύτευση για αυτό και δεν υπάρχει ούτε σάκος ούτε τίποτα και 'φεύγει' το γονιμοποιημένο ωάριο από μόνο του!

Καλή επιτυχία και ελπίζω να βοήθησα :)

με βοηθησες αρκετα πολυ!!! :D:D σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! :D θα πρεπει να βρω ενα τροπο να μην το σκεφτομαι μεχρι να πλησιασουν οι μερες μου :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
    • Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
    • Κορίτσια μου εγώ γέννησα χθες το πρωί, 10:10! Η μπέμπα βγήκε 3.540 και 52 εκ. Το αστείο είναι ότι η πρόκληση δεν έγινε ποτέ, πήγα κανονικά την ώρα του ραντεβού μου με συσπάσεις ανά 3 λεπτά. Έκανα εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα όπως είχαμε συμφωνήσει με το γιατρό 😅 οπότε ήρθε ακριβώς στην ΠΗΤ από μόνη της  Είχαμε δύσκολο τοκετό και ζορίστηκα γιατί δεν κατέβαινε με καλή θέση το μωράκι και χρειάστηκε να μπει η βεντούζα. Βέβαια μέχρι το σημείο των εξωθησεων δεν ταλαιπωρηθηκα, είχα την επισκληρηδιο και κοιμήθηκα πολύ γλυκά μπορώ να πω. Το μωράκι έχει ένα μικρό μυϊκό θέματακι με τον ώμο λόγω του τραβήγματος με τη βεντούζα αλλά το παρακολουθούμε και δεν φαίνεται ανησυχητικό. Γενικά χθες κατάφερα να ξεκουραστώ λίγο, σήμερα θέλει όλη μέρα στήθος η μικρή.  Είναι υπέροχη, την αγαπάμε ήδη πάρα πολύ και ανυπομονώ να την πάρουμε και σπίτι❤️❤️❤️ Στέλνω μια πρόχειρη φώτο με χεράκια γιατί την βγάζω μόνο οταν θηλάζω και δεν βγαίνουν πολύ καλες 😂 Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με νεότερα μόλις βρούμε λίγο πατήματα! Ελπίζω να είστε όλες σας μαζι με τα μωρακια σας καλα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...