Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


bambina

Recommended Posts

Καλησπέρα!Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής θέμα.

Έχω ξεκινήσει τις ετοιμασιες για τη βάπτιση της κόρης μου και στο θέμα μπομπονιερα έχω τον εξής προβληματισμό. Αρχικά σκέφτηκα να κάνω ξεχωριστές μπομπονιερες για μεγάλους με ξεχωριστό γλυκό και για μικρούς 2 σε 1 δηλ. χωνάκι με ζαχαρωτά κ παιχνιδάκι αλλά ακούω ότι πολλοί μεγάλοι παίρνουν και παιδικές για εγγόνια κτλ και ότι παιδιά παίρνουν καπό το γλυκό των μεγάλων. Έτσι, δεν μπορώ να αποφασίσω τί να κάνω!!!!Πόσες παραπάνω πρέπει να ετοιμάσω από το καθενα?

Όποια κοπέλα έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα, θα με βοηθούσε πολύ να μου έλεγε τη γνώμη της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω 8α σου πρότεινα να κάνεις 1 για όλους ότι επιλέξεις.

Ειναι βάφτιση κ ο άλλος που έρχεται ξέρει οτι 8α φύγει με κάτι ''παιδικο'' στα χερια του !

Οποτε μην σκοτιζεσαι κ μην μπλεκεις με πολλα πράγματα !

Γνώμη μου !

Να ζησει κ με το καλό κοπελα μου ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν μια εβδομάδα βάφτισα τις κορούλες μου και είχα ξεχωριστή μπομπονιέρα για μικρους και ξεχωριστό γλυκάκι. Στα πιτσιρίκια είχα ζαχαρωτά και σμαρτις και για τους μεγάλους γλυκό κουταλιού.Στα γλυκά δεν είχα πρόβλημα γιατι τα παιδια προτιμουν τα ζαχαρωτα!!στις μπομπονιέρες όμως ευτυχώς υπολόγισα για 20 παιδάκια 50 κομάτια και μου μείναν 3 :shock:

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 άτομα να μοιράζουν και να έχουν το νου τους να διευκρινίζουν με όμορφο τρόπο και να υπολογίσεις παραπάνω κομάτια σε όλες!

Ασε που η βάφτιση ήταν μετα την λειτουργεία και την ώρα που τελείωσε, ενώ η κοπέλα έστηνε τα καλάθια κάνανε έφοδο οι παπούδες στις μπομπονιέρες... για αναμνηστικο!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μεσα στο καλοκαιρι πηγα σε μια βαφτιση στην οποια η κοπελα ειχε κανει το εξης:ειχε φτιαξει το προσκλητηριο ετσι ωστε να ειναι κ μπομπονιερα μαζι.μοιρασε δηλαδη σε καθε σπιτι μπομπονιερα-προσκλητηριο μαζι.το ειχε φτιαξει με φαναρακι,ειχε μεσα τα κουφετακια κ το προσκλητηριο ενα απλο τυλιγμενο σε ρυζοχαρτο.στην εκκλησια μοιρασε γλυκα για τους μεγαλους κ χωνακια με καραμελες κ ζαχαρωτα για τα παιδια.με το τροπο αυτο τις βγηκε κ πιο οικονομικα γιατι η μπομπονιερα πηγε σε καθε σπιτι κ ηταν κ κατι πιο καλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω και στα 2 μου παιδια εκανα μια μπουμπουνιερα και ενα γλυκο για ολους....ειναι πολυ δυσκολο να υπολογισεις σωστα τον αριθμο και σιγουρα θα σου μεινει κατι ή δε θα σου φτασει κατι αλλο

στη μαργαριτα ειχα μια απλη μπουμπουνιερα και γλυκο κουταλιου βυσινο ή κερασι

στον ανεστη ειχα μια μπουμπουνιερα με ενα κρεματζουλι και για γλυκο cookie σε διαφορες γευσεις

με το καλο η βαφτιση! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bambina μπορεις να διαλεξεις οτι μπομπονιερα σου αρεσει αλλα να βαλεις καποιο υπευθυνο ατομο να τις μοιραζει και να μην δινει οτι του ζητανε, ετσι κι αλλιως σιγουρα θα παρεις καποια κομματια παραπανω αλλα αν μοιραστουνε σωστα δεν θα εχεις προβλημα,το ιδιο και για τα γλυκα,θα παρεις βεβαια καποια κομματια παραπανω αλλα αν μοιραστουνε σωστα δεν θα εχεις προβλημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΟΡΕΣ ΓΛΥΚΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙ!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ (ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ)!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ !ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ!ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ????? :?: ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τις γνωμες κοριτσια!!!!!

Έχω αρκετα παιδάκια οπότε μαλλον ξεχωριστες μπομπονιερες θα κανω, απλά θέλει απ ότι κατάλαβα πολλά περισσότερα κομματια από όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ SITE ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ! :):) ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ "ΤΥΠΟΥ" ΚΑΡΑΜΕΛΑ Η' ΧΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΜΑΡΤΙΣ ΚΛΠ!ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bambina κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και απ'ότι μου είπαν οι περισσότεροι φίλοι που βάπτισαν είναι καλύτερα να φτιάξεις μία για όλους γιατί όταν είναι δύο διαφορετικές οι καλεσμένοι θέλουν να πάρουν κι από τις δυο και στο τέλος δεν φτάνουν! Το ίδιο μου είπαν και στο μαγαζί που τις αγόρασα. Τελικά παρήγγειλα κάτι πολύ ωραία σακουλάκια από πλαστικό δίχτυ, που δένουν με πολύχρωμα κορδόνια, και μέσα έχουν ένα ξύλινο παιχνίδι και ένα χωνάκι με ζαχαρωτά.

Πιστεύω ότι θα χαρούν πολύ κι οι μεγάλοι που θα πάρουν κάτι τόσο πολύχρωμο και παιδικό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα!Aν θέλεις μπορείς να μπεις και στο site του μαγαζιου που αγόρασα τις δικές μου, μήπως σου αρέσει κάτι. Δεν δείχνει πολλά πράγματα εκεί βέβαια, αλλά παίρνεις μία ιδέα. http://www.happyever.gr :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ marilita & girls!Βασικά έχω κολλήσει σε μια πολύ ιδιαίτερη μπομπονιέρα για τους μεγάλους οπότε αν και είναι πιο πρακτική η μία μπομπο για όλους, θα κάνω ξεχωριστές γιατί δε θα συγκινήσει τα παιδιά αυτή που διάλεξα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...