Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής θέμα.

Έχω ξεκινήσει τις ετοιμασιες για τη βάπτιση της κόρης μου και στο θέμα μπομπονιερα έχω τον εξής προβληματισμό. Αρχικά σκέφτηκα να κάνω ξεχωριστές μπομπονιερες για μεγάλους με ξεχωριστό γλυκό και για μικρούς 2 σε 1 δηλ. χωνάκι με ζαχαρωτά κ παιχνιδάκι αλλά ακούω ότι πολλοί μεγάλοι παίρνουν και παιδικές για εγγόνια κτλ και ότι παιδιά παίρνουν καπό το γλυκό των μεγάλων. Έτσι, δεν μπορώ να αποφασίσω τί να κάνω!!!!Πόσες παραπάνω πρέπει να ετοιμάσω από το καθενα?

Όποια κοπέλα έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα, θα με βοηθούσε πολύ να μου έλεγε τη γνώμη της!

Δημοσίευση

Εγω 8α σου πρότεινα να κάνεις 1 για όλους ότι επιλέξεις.

Ειναι βάφτιση κ ο άλλος που έρχεται ξέρει οτι 8α φύγει με κάτι ''παιδικο'' στα χερια του !

Οποτε μην σκοτιζεσαι κ μην μπλεκεις με πολλα πράγματα !

Γνώμη μου !

Να ζησει κ με το καλό κοπελα μου ;)

Δημοσίευση

Πριν μια εβδομάδα βάφτισα τις κορούλες μου και είχα ξεχωριστή μπομπονιέρα για μικρους και ξεχωριστό γλυκάκι. Στα πιτσιρίκια είχα ζαχαρωτά και σμαρτις και για τους μεγάλους γλυκό κουταλιού.Στα γλυκά δεν είχα πρόβλημα γιατι τα παιδια προτιμουν τα ζαχαρωτα!!στις μπομπονιέρες όμως ευτυχώς υπολόγισα για 20 παιδάκια 50 κομάτια και μου μείναν 3 :shock:

Πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 άτομα να μοιράζουν και να έχουν το νου τους να διευκρινίζουν με όμορφο τρόπο και να υπολογίσεις παραπάνω κομάτια σε όλες!

Ασε που η βάφτιση ήταν μετα την λειτουργεία και την ώρα που τελείωσε, ενώ η κοπέλα έστηνε τα καλάθια κάνανε έφοδο οι παπούδες στις μπομπονιέρες... για αναμνηστικο!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μεσα στο καλοκαιρι πηγα σε μια βαφτιση στην οποια η κοπελα ειχε κανει το εξης:ειχε φτιαξει το προσκλητηριο ετσι ωστε να ειναι κ μπομπονιερα μαζι.μοιρασε δηλαδη σε καθε σπιτι μπομπονιερα-προσκλητηριο μαζι.το ειχε φτιαξει με φαναρακι,ειχε μεσα τα κουφετακια κ το προσκλητηριο ενα απλο τυλιγμενο σε ρυζοχαρτο.στην εκκλησια μοιρασε γλυκα για τους μεγαλους κ χωνακια με καραμελες κ ζαχαρωτα για τα παιδια.με το τροπο αυτο τις βγηκε κ πιο οικονομικα γιατι η μπομπονιερα πηγε σε καθε σπιτι κ ηταν κ κατι πιο καλο.

Δημοσίευση

εγω και στα 2 μου παιδια εκανα μια μπουμπουνιερα και ενα γλυκο για ολους....ειναι πολυ δυσκολο να υπολογισεις σωστα τον αριθμο και σιγουρα θα σου μεινει κατι ή δε θα σου φτασει κατι αλλο

στη μαργαριτα ειχα μια απλη μπουμπουνιερα και γλυκο κουταλιου βυσινο ή κερασι

στον ανεστη ειχα μια μπουμπουνιερα με ενα κρεματζουλι και για γλυκο cookie σε διαφορες γευσεις

με το καλο η βαφτιση! :):):)

Δημοσίευση

bambina μπορεις να διαλεξεις οτι μπομπονιερα σου αρεσει αλλα να βαλεις καποιο υπευθυνο ατομο να τις μοιραζει και να μην δινει οτι του ζητανε, ετσι κι αλλιως σιγουρα θα παρεις καποια κομματια παραπανω αλλα αν μοιραστουνε σωστα δεν θα εχεις προβλημα,το ιδιο και για τα γλυκα,θα παρεις βεβαια καποια κομματια παραπανω αλλα αν μοιραστουνε σωστα δεν θα εχεις προβλημα.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΟΡΕΣ ΓΛΥΚΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙ!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ (ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ)!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ !ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ!ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ????? :?: ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! :P

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ SITE ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ! :):) ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ "ΤΥΠΟΥ" ΚΑΡΑΜΕΛΑ Η' ΧΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΜΑΡΤΙΣ ΚΛΠ!ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤ

Δημοσίευση

Bambina κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και απ'ότι μου είπαν οι περισσότεροι φίλοι που βάπτισαν είναι καλύτερα να φτιάξεις μία για όλους γιατί όταν είναι δύο διαφορετικές οι καλεσμένοι θέλουν να πάρουν κι από τις δυο και στο τέλος δεν φτάνουν! Το ίδιο μου είπαν και στο μαγαζί που τις αγόρασα. Τελικά παρήγγειλα κάτι πολύ ωραία σακουλάκια από πλαστικό δίχτυ, που δένουν με πολύχρωμα κορδόνια, και μέσα έχουν ένα ξύλινο παιχνίδι και ένα χωνάκι με ζαχαρωτά.

Πιστεύω ότι θα χαρούν πολύ κι οι μεγάλοι που θα πάρουν κάτι τόσο πολύχρωμο και παιδικό!

Δημοσίευση

Ξέχασα!Aν θέλεις μπορείς να μπεις και στο site του μαγαζιου που αγόρασα τις δικές μου, μήπως σου αρέσει κάτι. Δεν δείχνει πολλά πράγματα εκεί βέβαια, αλλά παίρνεις μία ιδέα. http://www.happyever.gr :D

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ marilita & girls!Βασικά έχω κολλήσει σε μια πολύ ιδιαίτερη μπομπονιέρα για τους μεγάλους οπότε αν και είναι πιο πρακτική η μία μπομπο για όλους, θα κάνω ξεχωριστές γιατί δε θα συγκινήσει τα παιδιά αυτή που διάλεξα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την μπουμπού σας!!! 🥰🥰🥰 Υγεία να έχει πάνω από όλα στη ζωή της!!!  Το θηλαστρο απέφυγε το μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. αν σκοπός σου είναι να βλέπεις τι τρώει το μωράκι σου, το θηλαστρο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ούτως ή άλλως καθώς η ποσότητα που βγάζει είναι εντελώς διαφορετική από την ποσότητα που βγάζει και τρώει το μωράκι κατά το θηλασμό.. αν κάτι θέλεις να πάρεις για να σε βοηθήσει με το θηλασμό, είναι μια πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού! Να σε βοηθήσει με την σωστή προσκόλληση του μωρού στο στήθος να μην πονάς και τραυματιζεσαι.. να δεί το μωράκι αν ανοίγει σωστά το στόμα, αν πιάνει επαρκή θηλαία άλω, να σε βοηθήσει με τις στάσεις θηλασμού, με το πως να διαχειρίζεσαι το στήθος με το μωράκι που πρέπει να κρατάς ταυτόχρονα.. είναι το μοναδικό που αξίζει να "πάρεις" 100%!  Παιδευτηκα και εγώ πολύ με το θηλασμό με διάφορα θέματα.. καταλαβαίνω και το προβληματισμό με το μέγεθος στήθους καθώς χρειαζομουν 2 χέρια για να κρατάω το στήθος ενώ πάλευα να ανοίξω το στόμα του παιδιού που είχε σφιγμένη κάτω σιαγωνα και δεν άνοιγε, με χαλινο άνω χείλους, με μύκητες, με φυσαλίδες στήθους, με τραυματισμούς και αίματα.. και φυσικά όλη τη κούραση και την αϋπνία.. και ένα παιδί να θέλει μόνιμα στήθος με μαραθώνιους θηλασμούς.. το οποίο μάλιστα δεν έπαιρνε και καθόλου βάρος.. είναι ένα από τα πιο δύσκολα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ever.. anyway.. θέλω να πω ότι σε καταλαβαίνω πλήρως..! Και παρόλα αυτά είχα και 3 συμβούλους θηλασμού που με βλέπανε από κοντά και τηλεφωνικά με τη Φαιναρέτη 4..!  Απέφυγε να δίνεις συμπλήρωμα ξένου εφόσον θέλεις να θηλασεις αποκλειστικά γιατί σαμποτάρεις την προσπάθεια που κάνεις με το θηλασμό.. δεν θα καταφέρει να ρυθμιστεί η παραγωγή σου ενώ το στομαχακι του μωρού θα μεγαλώνει και το γάλα του στήθους δεν θα επαρκεί ποτέ καθώς θα λαμβάνει σήμα ότι το παιδί πίνει λιγότερο από όσο πίνει πραγματικά ενώ το παιδί θα πεινάει.. εκτός αν έχεις σκοπό να κάνεις μικτή σίτιση και όχι αποκλειστικό θηλασμό.. που και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και να πετύχεις.. εχε υπόψη σου φυσικά ότι μπορεί το μωράκι να έχει αέρια και να πονάει και για αυτό να σου κλαίει το βράδυ και όχι γιατί δεν χορταίνει.. επίσης εχε υπόψη σου ότι το στήθος δεν είναι μόνο για γάλα είναι και για παρηγοριά.. όλα φαίνονται ξένα και τρομακτικά στο μωράκι σου.. μόνο η μυρωδιά και ο ήχος της καρδιάς σου, η φωνή σου κλπ του είναι γνώριμα.. μόνο με εσένα νοιώθει ασφάλεια.. επίσης εχε υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητο να νοιώθεις το στήθος πρησμένο για να σημαίνει ότι έχεις γάλα, υπάρχουν πολλές γυναίκες που ποτέ δεν ένιωσαν "βαρύ" το στήθος και τα γάλατα να στάζουν και παρόλα αυτά είχαν μωράκια σούμο..😅 ο μόνος τρόπος για να ξέρεις ότι το μωράκι σου τρέφεται επαρκώς με αποκλειστικό θηλασμό είναι από τις πάνες του.. εφόσον έχεις 6-8 καλά γεμάτες πάνες τσισα του μωρού, τότε ξέρεις ότι το μωράκι σου τρέφεται επαρκώς!  Δοκίμασε για αρχή να βάλεις λανολινη για επούλωση και ψευδοθηλες να βοηθήσουν με τους τραυματισμούς μέχρι να επουλωθούν οι θηλές και να γίνει πιο ανεκτός ο πόνος, αν και καλό είναι να μην τα φορέσεις για πολλές μέρες καθώς μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση θηλών, επίσης δεν βοηθάνε στην σωστή προσκόλληση για να πιάνει αρκετή θηλαία άλω αλλά και εσύ να συνηθίσεις με ψευδοθηλες και να μην αντέξεις να ξαναβάλεις το μωράκι στο στήθος χωρίς αυτές.. αλλά η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει κάποιος αυτή τη στιγμή, είναι να πάρεις μια σύμβουλο θηλασμού να έρθει να δει ακριβώς τι συμβαίνει και γιατί πονάς.. ο θηλασμός δεν πονάει και δεν θα έπρεπε να νοιώθεις πόνο..! Εφόσον πονάς κάτι δεν γίνεται σωστά και μόνο αν δει κάποιος από κοντά τι ακριβώς συμβαίνει μπορεί να σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις..  Στο κομμάτι του θηλαστρου τώρα παρόλο που δεν το συστήνω μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, προτείνω της lansinoh το ηλεκτρονικό με τη διπλή άντληση.. Αν τώρα καταφέρει να το δεί και η @Xrisa95 να σου γράψει κάτι παραπάνω που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις πάνω στο θέμα να σε βοηθήσει με περισσότερες πηγές.. ίσως σε βοηθήσει παραπάνω..
    • Ψυχή μου!!! Λιώνω!!!! 😍😍😍😍😍 Φτου φτου φτου!!! Να τον χαίρεσαι βρε κοριτσάκι μου!! Να τους χαίρεσαι και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα!!  Οπότε ξεκινάς σιγά σιγά αποθηλασμο ε;! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία να έχετε!!  Περαστικά και με τις ιώσεις τώρα.. έχεις και τον μεγάλο.. πάνε και σχολείο.. δεν τα γλυτώνεις είναι η αλήθεια.. υπομονή!  Έκλαψα με το "πάει" 🤣🤣🤣🤣 θεουλης!!!! 🤣🤣 Ωραία ιδέα η επετειακή φωτό!! 🥰🥰🥰
    • Εγω ειχα στειλει e mail στο αγιο ορος κ μου στειλανε τη ζωνη! Τη φορουσα πριν μεινω εγκυος κ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Κανε ενα τηλ θα σου πουνε.
    • Εγώ το 2022 που γέννησα την μεγάλη έδωσα 1500 ευρώ τον γιατρό 300 ευρώ την μαία και 1900 ευρώ το ιασω το τρίκλινο έκανα καισαρική γιατί ο φυσιολογικός τοκετός είναι λιγότερα λεφτά .. για μια φορά μπόρεσα τα έδωσα αλλά τώρα να έκανα 3 γεννες σε ιδιωτική παρά ήταν για την τσέπη μου να έδινα όλα αυτά τα ποσά x3 Τώρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν αλλά έχεις χρόνο μπροστά σου θα τα δεις σιγά σιγά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...