Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΑΣ @-)@-)@-)@-)@-) ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :)):)):))

Τα συλληπητήριά μου στον άντρα σου!!!! Το σκέφτηκε καλά;;;;

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δεν άντεχα, το πειραχτήρι, να μην το γράψω... Κάτι με έτρωγε στο χέρι... Θα το διαβάσεις αύριο....

Δημοσίευση

καλημερουδια!

Σια προβλεπω το σπιτι να δειχνει σαν βομβαρδισμενο :lol::lol::lol: ηρεμα φιλεναδα μην παθει τιποτα ο ανθρωπος στο τελος :y32b4::y32b4::D:D

:ohmy: μερεντουλα τι ωραια φωτο ειναι αυτη :lol::lol::lol: πολυ τρελιαρικη :P

μαρικακι ακομα αρρωστουλα εισαι?περαστικα και συντομα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γειά σας κοπελιές :x:x:x

Ναι, rose ακόμα χάλια είμαι, αλλά που θα πάει, θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει...

Merenta τι καταπληκτική φωτό είναι αυτή;;; Ανοίγει η καρδιά σου να το κοιτάζεις!

Ζήλεψα και εγώ, και είπα να βάλω τα γιορτινά μου!!!!

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ Π.Χ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.

ΙΣΧΥΕΙ???

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΛΑΠΑΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΑ ΔΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??????

Δημοσίευση
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Η ΑΝ ΕΧΕΙΣ Π.Χ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.

ΙΣΧΥΕΙ???

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΛΑΠΑΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΑ ΔΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??????

Καλησπέρα ΣΙΑ,

από ότι ξέρω η σαλπιγγογραφία σίγουρα δείχνει αν είναι βουλωμένες οι σάλπιγγες,

δεν ξέρω κάτι για τις πολυκυστικές.

Η λαπαροσκόπηση σίγουρα τα δείχνει όλα και διορθώνει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ελπίζω να σε βοήθησα-καλό βράδυ!

Δημοσίευση

tedi εαν γνωριζεις

σαλπιγγογραφια εκανα- απολυτα καθαρη γνωριζω επισης γαι την ενδομητριωση που φαινεται μονο στην λαπαδοσκοπηση.........

τι αλλο βλεπουμε που δεν μπορουμε να δουμε στην σαλπιγγογραφια που ενδεχομενως να αποτρεπει την συλλυψη????

Δημοσίευση

Η ΛΑΠΑΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΩΣ, Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΚΑΛΕΣ...............

ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ????????????

Δημοσίευση

ΣΙΑ, ψυχραιμία παιδί μου, τι σε έπιασε έτσι ξαφνικά;;;

Εάν έχεις κάνει υστεροσαλπιγγογραφία ο γιατρός θα είδε εάν χρειάζεσαι λαπαροσκόπηση. Η εξέταση αυτή γίνεται μόνο εάν δουν κάτι στους υπερήχους, ή στην υστεροσαλπιγγογραφία που χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση.

Διάβασε εδώ http://www.imop.gr/B6E8AE7D.el.aspx

και εδώ http://www.embryoart.gr/gr/reproduction/dierevnisi.htm

Δημοσίευση

βρε ΣΙΑ καλα σου λεει το μαρικακι τι σε επιασε ξαφνικα?σου ειπε ο γιατρος να κανεις?αν οχι τοτε δεν χρειαζεται μην ψαχνεις να βρεις τι εξεταση υπαρχει να την κανεις :P

marikaki μου ωραιο το πουλακι σου :lol::lol: πολυ ομορφο!!

Δημοσίευση

που εισαι βρε Χρυσανθη?πεταξες τις συμβουλες σου και μας αφησες εδω μονες και εχουμε ξεσ...στει στην γυμναστικη :lol::lol::lol::y32b4::y32b4::y32b4: ενα εχω να σου πω μονο μια μερα χασαμε απο αυτες που μου ειπες..δεν ξερω αν πιασαμε τον σπορο αν και δεν νομιζω..οποτε τον επομενο μηνα θελω νεες ημερομηνιες :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα,

Μαρικάκι το πουλί σου μου άρεσε πολύ !!!

Χρυσάνθη δυστυχώς δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης [smilie=banghead.gif]

Χριστούγεννα έρχονται, δεν θα μας λυπηθεί ; :ympray::ympray: [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

την γυμναστική που την πας ;

Δημοσίευση

γεια σου τριανταφυλλακι μου....μακαρι στο ευχομαι να εχεις ενα μικρο ζουζουνι....το ποιο ομορφο πραγμα ειναι να μεγαλωνει ενα μικρουλι μεσα μας κ να το περνουμε στην αγκαλια μας....τελειο συναισθημα....ολες θα τα καταφερουμε...θεληση να εχουμε κ να μην πεφτουμε....εγω παντως το εχω παρει αποφαση κ θα παω κ για τεταρτη εγκυμοσυνη....κ ας ελπισουμε οτι θα κρατησω το δευτερο μωρακι μου....

μερεντα θα μας λυπηθει....

ολες εδω μαζι θα βοηθαμε η μια την αλλη.....

Δημοσίευση

να σαι καλα Χρυσανθη μου!οσα λες θα γινουν το πιστευω πολυ :) ειμαι σιγουρη πως και εσυ θα κανεις και αλλα παιδακια και σιγουρα θα μεινουν ;) εδω θα ειμαστε πως λες ολες μαζι να τα μοιραζομαστε :)

σας φιλω παω για νανι αυριο δουλεια παλι :(:kiss::kiss::kiss::kiss::wave::wave:

Δημοσίευση

[smilie=director.gif] [smilie=director.gif] φού φού, ένα δυο... ένα δυο.. ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑΑ

καλημέρα κορίτσια, έχει υπέροχη μέρα ( για χειμώνα..) και λέμε να πάμε για καφέ δίπλα στα Νέστο και μετά για ούζο με μεζεδάκια =p~=p~

καλή συνέχεια κορίτσια, τα λέμε.. :-*:-*

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! :P ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ...ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ! ;)

ΜΕΡΕΝΑΤΑΚΙ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ...

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

24 ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 29!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :x:x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...