Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

βρε κοριτσια τι γινετε εδω πολυ δουλεια εχει πεσει βλεπω :P μην τσακωνεστε ομως ολο και καποια θα υπαρχει που θα θελει να τις κανουμε τις δουλειες :D:D αχ Χρυσάνθη βλεπω στο τελος να καθεσαι μονη εδω να μιλας γιατι θα ειμαστε ολες πτωμα :lol::lol: που κουραγιο μετα να μπαινουμε στο μαμμυ :P

βρε ας μας ερθουν τα σπορακια και χαλαλι ολα.εγω παντος τηρω καθε βημα απο οσα ειπες ;) για να δουμε τελος του μηνα.αν και δεν βλεπω να πιανω κατι αλλα να σου πω την αληθεια το καταχαιρομαι :)

Δημοσίευση

Και στο σημείο αυτό.......

Κυρίες και κύριοι.......

Να σας ενημερώσω πως την Κυριακή γιορτάζει το Εκκλησάκι που παντρεύτηκα τον καλό μου......

Ο Άγιος Φίλιππας Νικαίας...... και θα μιλήσω στον Ιερέα που μας πάντρεψε.......

Να κανονίσω την Εξομολόγηση μου...... γιατί θα νηστέψω στη Χάρη της Παναγιάς μας...... στις 21 του μηνός..... αισθάνομαι πολύ έντονα αυτήν την ανάγκη......

Κι επιπλέον.......

Για να μην ξεφεύγουμε κι από το θέμα μας.......

Το ΣΚ (πάλι!!!!!!) θα πάμε εκδρομούλα τα 2 μας........

Μόνο που θα έχουμε και παρεούλα.......

Για να μην παρεκτραπούμε!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΩ...ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ

ΝΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ;;);;);;);;);;)

ΠΙΠΙΤΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΨΕΙΣ :-w:-w:-w

ΝΑ ΝΥΣΤΕΨΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ :ymsmug::ymsmug::ymsmug:

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΣΕΙ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ......

=))=))=))=))

Δημοσίευση

Πάω και εγώ να κάνω καμιά δουλειά, για να μην ξεχνιώμαστε απο το σπόρ!!!! :-bd:-bd:-bd:-bd

Οπίσθια μήτρα έχω και εγώ Χρυσάνθη, οπότε θα λάβω τα μέτρα μου.... έχουμε κάτι μπαούλα εδώ σούπερ και κάτι δουλειές στο υπόγειο ξεγυρισμένες...με κιβώτια, μηχανήματα γυμναστικής και όλα τα σχετικά... :)):)):)):)):))

Όσο για γυμναστική, ΣΙΑ μου, σήμερα λέω να ξαναρχίσω το fertility yoga, με χέρια-πόδια ψηλά κλπ, κλπ [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Άντε, βρε, καλή προπόνηση...

Δημοσίευση

καλησπέρα !!

σήμερα βλέπω όλες κεφάτες, τι ωραία !!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

μακάρι να μπορούσαμε να ήμαστε κάθε μέρα έτσι :-bd:-bd

Απο το πρωί τώρα κάθισα, ξεπατώθηκα σήμερα...

λέτε να κατάφερα κάτι ;;

αύριο θα κάνω μια ψιλογενική στο σπίτι για να είμαι σίγουρη.

Αχ βρε κορίτσια, το θέλω τόσο πολύ αυτό το μωράκι, τόσο πολύ !!

Θα τα καταφέρουμε κορίτσια !! %%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΜΕΡΕΝΤΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.....

ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] :ar!

ΤΙ ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑΤΕ?? ΑΠΟ ΤΩΡΑ?? :o:o:o:o:o

ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ :ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton::ymbringiton:

[smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif] ΘΑ ΣΥΧΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....... [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ... [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif]

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ #:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ...................................

ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ :-*:-*:-*

Δημοσίευση

kalisperaaaaaaaa edw eimai kai simeraaaa..... [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

ouf ekana kai egw ti gumnastiki mou ...gia sumbarastasi....adiathetisa simera........................... :|:|:|

alla xairomai toso poli,isixasa ena pragma vre paidi mou....lew tis kollitis mou exei sxedio o theos..thelei na meinoume mazi..giati prospathousame mazi kai ekeini emeine eguos prin apo emena..alla distixos ligo prin kleisei ton 3o mina anakalupsan mia anomalia kai tis to piran...kai twra prepei na perimenei ena trimino prin ksana ksekinisei kai eipame apo genari na kanoume mazi alla araia kai pou me ton adra mou prospathoume kiolas..alla telika vlepw oti den to thelei o zwi na meinoume ksexwrista..etsi leme..afou eimaste toso kollites pou eipame pws ama telika meinoume mazi na poume sti giatro mas na mas valei mazi na gennisoume gia na eimaste kai pareista sto domatio...treloooooooooo????????? [smilie=icon_bounce.gif]

aaa koritsia afto pou eipate me ti mitra pou exei klisi pros ta pisw i kapos etsi to eixe kai i mana mou kai stin arxi eixe olo apovoles kai tis eipe o giatros otan arxisei pali na prospathei na koimatai mono sto plaei kai mono stin aristeri meria kai pws an telika meinei eguos na to sunexisei afto mexri na akousei to paidi...den kserei kata poso einai swsto ta katafere pados..kai to ekana kai egw sto gio mou gia kalo kai gia kako kai to kanw kai twra..

Maraki24 kalispera kai kalws irthes...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...