Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ..

ΘΗΛΑΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ 3 ΜΗΝΕΣ..

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΩΡΑΡΙΟ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕ 6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ

ΜΕ 5' ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ!

ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Κ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΕΧΕΙ ΟΣΟ ΠΡΙΝ.Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΑ 10 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΖΩ 2 Κ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. :o

ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ Κ ΑΛΛΟ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟ??ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?? :evil:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΟΛΟ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΤΑΝ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ 150 mL Κ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΕ :shock: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΠΙΕ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΤΗ?? :(

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ 'Η ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΑΜΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..

ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ!!ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ??ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ??ΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΦΤΥΣΕΙ!! :roll:

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΧΡΙ Κ 8 ΜΗΝΩΝ ΘΗΛΑΖΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 11 Κ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ,ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ!!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΓΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ??

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ!! :(:oops:

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!

Υ.Γ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Κ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΛΑΜΜΕΝΗ!! :(:(

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΑΥΤΟ!!!! :roll::?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ! Να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου .

Θελω να γραψεις ολες τις ζυγισεις μεχρι σημερα , ποσα γευματακαι τι διαρκειας κανει το μωρο την ημερα , τι χρωμα εχουν τα κακα της και γενικα ποια ειναι η συμπεριφορα της οταν θηλάζει και πως ειναι την υπολοιπη μερα . Την πιπιλα ποτε την δινεις?

Θεωρητικά το μωρο ειναι αρκετα "μεγαλο" για να ξερει πως να θηλασει αποτελεσματικα και τι να κανει για να αυξησει την παραγωγή . Θα δουμε ομως τι συμβαινει στη μικρουλα σου .

ΛΑΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 16/6 --2580ΓΡ .

ΣΤΙΣ 17/6 ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΗΛΑΣΕ ΤΗΝ 4Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ) Κ ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΤΗ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΟ.ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΧΑΝΟΥΝ.

ΣΤΙΣ 22/6--ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Κ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΝ ΗΤΑΝ 2450ΓΡ

ΣΤΙΣ 25/6-- 9 ΗΜΕΡΩΝ,Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΡΟΣ 2480ΓΡ

ΣΤΙΣ 2/7--16 ΗΜΕΡΩΝ, 283ΟΓΡ

ΣΤΙΣ 15/7--29 ΗΜΕΡΩΝ, 3490ΓΡ

ΣΤΙΣ 24/8-- 4950ΓΡ Κ ΠΛΕΟΝ 2 ΜΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΘΗΛΑΣΜΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ Κ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΑΠΟ 5' ΕΩΣ Κ 20'.

ΣΤΙΣ 17/9--5355ΓΡ

Κ ΣΤΙΣ 29/9 5480ΓΡ

ΛΟΙΠΟΝ,Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Κ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ .. :?

ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΝΩ 20'ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ ΦΑΕΙ Κ ΔΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΗΣΥΧΗ..ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ Κ ΤΗ ΒΑΖΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!! :roll::?

ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ..ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Κ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΙΤΡΙΝΑ(ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ) :oops:

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΑ :roll:

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΧΑΣΑ ΚΑΤΙ... :roll::oops:

ΛΑΛΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ =((

ζουζου μου,να σου ζησει η μικρουλα!!!

δεν ξερω να σου απαντησω,αυτο το περασα μονο τις πρωτες δυο εβδομαδες που πηραμε το μωρο στο σπιτι..ηταν ολη μερα στο στηθος,αλλα αυτο απο οσα εχω διαβασει απο εδω μεσα ηταν για να αυξηθει η παραγωγη,οποτε επεμενα και σας κουραζομουν.. μονο μια φορα υπεκυψα στον πειρασμο για συμπληρωμα γιατι απο την κουραση εκλαιγα.. :oops: ,ηθελα λιγο να κοιμηθω.. εκεινο το βραδυ το μωρο μου κοιμηθηκε 8 ωρες!!και φυσικα και εγω το ιδιο!!ανεκτησα δυναμεις ομως και ξαναξεκινησα δυναμικα,.. το επομενο γευμα ηταν φυσιολογικο..γυρω στο μισαωρο απο το ενα στηθος,και ξανακοιμηθηκε για 4 ωρες!! μετα με λιγα σκαμπανευασματα και ξενυχτια παλι, κουτσα στραβα καποια στιγμη "εστρωσε

" το "προγραμμα"!! δινεις καθε φορα απο το ενα στηθος??

το μονο που υποψιαζομαι,χωρις να εχω αξιολογες γνωσεις,ειναι μηπως αυξηθηκαν οι αναγκες της σε γαλα και θελει συνεχεια να προσπαθεις στο στηθος ωστε να αυξηθει κι αλλο η παραγωγη σου??? μηπως φταιει οντως το ψυχολογικο που λες???πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο..δηλαδη εγω ειδα διαφορα οταν αρχισε να κοιμαται το μωρο και να ξεκουραζομαι σωματικα και ψυχολογικα..

δεν ξερω,σου ευχομαι να τα καταφερετε,με ολη μου την καρδια..και μη στεναχωριεσαι,θα σε καθοδηγησει η λαλα που ειναι εξπερ!!!καθε φορα που μιλαει αυτη η κοπελα για το θηλασμο,μαθαινω και κατι καινουριο!!

φιλακια πολλα,και καλυτερα να μην αγχωνεσαι,καμια φορα τα μωρα αισθανονται τον εκνευρισμο μας και εκνευριζονται και εκεινα

Δεν χρειαζεται να ανησυχεις για ΤΙΠΟΤΑ ! Η μικρουλα σου τα παει εξαιρετικά !!! Εχει ήδη διπλασιασει το βαρος γεννησης (κατι που αναμενουμε να γινει ως τον 6ο μηνα) , ειναι παρα πολυ καλα στις καμπυλες (δες το μονη σου απο το βιβλιάριο) και δεν χρειαζεται συμπληρωμα ή κατι αλλο . Ο παιδιατρος σε μπερδευει και καλο ειναι να του πεις την επομενη φορα οτι το μωρο ήδη εχει παρει πολυ καλο βαρος , ποσο βαρος να παρει ακομα ??? Μετα τον 3ο μηνα τα μωρα παιρνουν κατα μεσο ορο 350 γρμ ανα μηνα και η μικρη σου σε 12 μερες ήδη πηρε το μισο . Θα μπορουσε να παρει λιγοτερο ή να μην παρει τοσο βαρος αυτο το μηνα αφου τα κιλα της ειναι καλα !

Υπάρχει περιπτωση να περναει ελαφρα καποια ιωση , γιαυτο και τα κακα ειναι υδαρή , αλλα δεν ανησυχεις αφου το μωρο δειχνει να ειναι καλα . Μπορει με το 12ωρο το βραδυ σε λιγες μερες να θελει να καθεται πιο συχνα στο στηθος στη διαρκεια της μερας , ακολουθα το προγραμμα της και θα πανε ολα καλα .

Μη δωσεις συμπλήρωμα , θα υπονομευσεις την παραγωγή σου και δεν προσφερει τιποτα στο μωρο . Θηλαζε την οποτε θελει , προσπαθησε να εισαι ηρεμη και να εχει ησυχια (οσο γινετε) οταν θηλάζει . Μετα τον 3ο μηνα τα μωρα επειδη αρχιζουν να καταλαβαινουν πολλα πραγματα βρισκονται συχνα σε υπερενταση και δεν θελουν να θηλασουν . Εμενα αυτο μου το εκανε τον 4ο μηνα ειδικά οταν ειμασταν εκτος σπιτιου δεν δεχοταν με τιποτα να θηλάσει και εμενε ωρες χωρις φαγητο .

Επαναλαμβάνω , ειναι ολα καλα μην αγχωνεσαι !!!

allkost να σου ζησει το μωρακι σου ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ! Σ΄ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και χαιρομαι αν μπορεσα να βοηθήσω εστω και λιγο . Χαιρομαι που τα πατε τοσο καλα με το θηλασμο .

Το χω ξαναπει και θα το λεω συνεχεια . Ειναι προτιμοτερο το μωρο να παρει ενα μπουκαλι ξενο γαλα για να ξεκουραστει η μαμα και να συνεχισει το θηλασμο παρα να τα παρατησει απο την κουραση και το μωρο αναγκαστικα πλεον να πινει ξενο γαλα . Εκανες το καλυτερο για σενα και το μωρο σου :D

Λαλα με καθησυχασες αρκετα!!! ;)

Ξεκινησα να μπαινω στο τρυπακι καθως εβλεπα τη συμπεριφορα της εκνευρισμενη!! :?

Εδω κ μια ωρα κοιμαται σαν το πουλακι κ ειναι τοσο ηρεμη... :)

κ προηγουμενως αρχισε να τρεχει το στηθος μου την ωρα που θηλαζε απο το αλλο.. :D

Θα κοιταξω να ηρεμησω για να ηρεμησει κ εκεινη κ θα ακολουθησω το προγραμμα της μεχρι να

στρωσει ξανα!!

Σ'ευχαριστω κ παλι :)

Αλκοστακι ,να εισαι καλα κ να σου ζησει το κουκλι σου!! :kiss :)

Τα μικρα νινακια θελουν υπομονη..λιγο η κουραση,λιγο η αυπνια,λιγο η ''κλεισουρα'' κ λιγο οι ορμονες...δεν θελει πολυ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΜΕ..κ αφενος το μπιμπερο ευκολη λυση αφετερου εχει κ τις δυσκολιες του..κ το λεω απο προσωπικη εμπειρια!!

Για να δουμε..ελπιζω να τα καταφερουμε..!!!!

Φιλεναδίτσα μου δεν είμαι ειδική πάνω στο θέμα του θηλασμού αφού όπως ξέρεις δεν τα κατάφερα. Είμαι όμως 1000% σίγουρη ότι στη δική σου περίπτωση θα πάνε ΟΛΑ καλά! Άλλωστε όπως σου έχω πει, δεν είσαι πρωτάρα. Τόσους μήνες θήλασες το Ελευθεράκι σου! Η LaLa που γνωρίζει επί του θέματος άλλωστε σου είπε ότι όλα είναι εντάξει. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο καλά γίνεται ψυχολογικά για να το περνάς και στη μπεμπούλα σου :D !Το βάρος της πάντως είναι πολύ καλό. Απορώ γιατί σου είπε έτσι ο παιδίατρος :? ..Πόσο ήθελε να είναι το παιδί;;;Αισιοδοξία λοιπόν, καλή διάθεση και είμαι σίγουρη ότι με το πείσμα σου θα τα καταφέρεις και με την μικρούλα σου ;) . Φιλάκια πολλά!

Φιλεναδακι,σου μιλαω στο τηλεφωνο κ μου φτιαχνεις τη διαθεση!!!

Γι'αυτο να φροντισουμε αντι μερα παρα μερα να μιλαμε καθε μερα :lol:;):x

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! :ymparty:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...