Μετάβαση σε περιεχόμενο

υφασματινες πανες-ισχυα-ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΠΑΝΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ...μου λειπει πολυ η παρεα σας δυστυχως ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος και μπαινω σα κομητης αλλα θα το τακτοποιησω το θεμα χιχι!!!!

ηθελα να ρωτησω το εξης στις εμπειρες φανατικες πανομανουλες!!!!εχω πλενομενες πανες εδω και πολυ καιρο εχω τις bumgenius kai tie ecobaby.εχω παρει πριν λιγο καιρο κατι φλις επιθεματα για τη νυχτα ειναι πολυ απορροφητικα κανουν φοβερη δουλεια αλλα ειναι πολυ φουσκωτα και το μωρο ειναι σα στρουμφακι να φανταστειτε και τα ποδαρακια του ειναι αρκετα ανοιχτα..ειμαστα πια 16 μηνων λετε να υπαρχει προβλημα με τα ιχυα του??η να του μινει κανενα συνηθειο??σορυ αλλα εγω δε το γνωριζω αυτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδή τις χρησιμοποιησα κι εγώ 2 χρόνια στον ένα και ακολουθεί και ο δευτερος είχα την ίδια απορία. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ισα ίσα που δυναμώνουν τα ισχία του περισσότερο. Και όντως το παιδί περπατάει μια χαρά ίσια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κι εγώ τις bumgenius έχω. Τις οικολογικές που είναι one-size. Γιατί χρησιμοποιείς επιθέματα? Αρχίσατε να έχετε διαροές?

Πάντως κι εγώ δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που στα παιδάκια που έχουν χαλαρά υσχία βάζουν τις πάνες 2-2 για να είναι τα ποδαράκια ανοιχτά.

κοριτσια ευχαριστω πολυ ...διαρροες εχουμε τη νυχτα που μενει πολλες ωρες ..γενικα ο δικος μου κανει πολλα τσισααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ ΔΛΔ....απλα επειδη ηταν πολυ φουσκωτα φοβηθηκα ευχαριστω πολυ πολυ

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...