Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε..... βρε..... βρε.....

Καλώς το Libertaki μας!!!!!!!!!!!!

Πού είσαι βρε ψυχίτσα???????

Πώς τα πας με την εγκυμοσύνη σου καλό μου?????

Φουσκώνεις??????? Φουσκώνεις??????

Ααααα.......

Ναι..... εγώ προσωπικώς δεν το έχω πει ακόμη......

Αλλά το έχω ακούσει από τη συννυφάδα μου..... για την κοράκλα της....

Δημοσίευση

γεια σου ζουζουνα...τι κανεις?πως εισαι εσυ?

ασε θωρηκτο εχω αρχισει και γινομαι... :P:P ειναι ζωηρη η μπεμπα..εχει παρει dna του μπαμπα της και το εχει δει ποδοσφαιρικο γηπεδο την κοιλια μου μαλλον :P:P:P:P

Δημοσίευση
γεια σου ζουζουνα...τι κανεις?πως εισαι εσυ?

ασε θωρηκτο εχω αρχισει και γινομαι... :P:P ειναι ζωηρη η μπεμπα..εχει παρει dna του μπαμπα της και το εχει δει ποδοσφαιρικο γηπεδο την κοιλια μου μαλλον :P:P:P:P

Καλά είμαι κοπέλα μου......

Ας τα λέμε......

Συνεχίζεται "το κυνήγι του χαμένου θησαυρού"......

Θα ΄ρθει κι η δική μου ώρα..... δε μπορεί.....

Δημοσίευση

αχ κοριτσια εγω θα απαντησω με ενα τραγουδακι ..

"..τοσα καλοκαιρια , μου'χαν φυγει απο τα χερια

τοσα καλοκαιρια που δεν σ'αγαπουσα .."

Δεν θυμαμαι καλα την ζωη μου πριν απο αυτες , θυμαμαι οτι ξεκινησα να ζω ΞΑΝΑ οταν εμαθα οτι υπαρχουν .

Δημοσίευση
Βρε βρε βρε βρε...σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες!!! :lol::lol::lol:

Θα δεις που κι εσύ θα το πεις μόλις με το καλό γεννήσεις!!! Ό,τι και να σου πούμε εμείς δεν έχεις ιδέα τί θα νιώσεις! ;)

Pepitaki…………

Μη μου πεις πως αυτό το αφρατουλούτσικο….. μπουτιάρικο….. διπλοδιπλιάρικο….. μπεμπεκάκι στο avatar σου….. είναι το μπεμπεκάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Πωπωπωπω………… για πολλά δαγκώματα!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φωτογραφίες ένα σωρό τον έχω βγάλει απλώς δεν θέλω να τις βάζω στο ίντερνετ για ευνόητους λόγους. Έχω προσπαθήσει όμως να του βγάλω μόνο μύτη ή στόμα αλλά δεν τα καταφέρνω. Και δεν τον πετυχαίνω όταν γελάει! Με το που βλέπει κάμερα σοβαρεύει! Βρε γέλα του λέω, τίποτα!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Φωτογραφίες ένα σωρό τον έχω βγάλει απλώς δεν θέλω να τις βάζω στο ίντερνετ για ευνόητους λόγους. Έχω προσπαθήσει όμως να του βγάλω μόνο μύτη ή στόμα αλλά δεν τα καταφέρνω. Και δεν τον πετυχαίνω όταν γελάει! Με το που βλέπει κάμερα σοβαρεύει! Βρε γέλα του λέω, τίποτα!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ααααα....... είναι ατιμούτσικος ο μικρούλης σου!!!!!!!!!!!!

Ωραίος!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τις φώτος...... καλά κάνεις..... συμφωνώ απολύτως......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...