Εχουμε επαφές για να θυμηθούμε πως είναι, γιατί με όλα αυτά που είχαμε και τρέχαμε, το είχαμε ξεχάσει 😂😂😂.. Άσε που στην 1η επαφή πονάω λες και είναι η πρώτη μου φορά 🫣🫣🫣🤭🤭.. Τιιιιι τραβάμε ρε γμτ 🤭🤭🤭🤭
Ωραίο αυτό το να κοιμάσαι καλά, χρειάζεται να ξεκουράζεται το κορμί μας. Αντε λίγο έμεινε.. 🙏🙏🙏🙏
Καλημέρα, καλή μας εβδομάδα!
Ωραία δοκιμασε και με τα τεστάκια να δούμε τι θα γίνει !! Είχες επαφές σε αυτόν τον κύκλο; Τώρα υπομονή και γενικά αν έχεις όρεξη κάντε επαφές για την απόλαυση ρε παιδί μου 😊
Εγώ πάλι καλά κοιμήθηκα καλά χθες το βράδυ, εκεί δηλαδή που ξυπνούσα έχω τα τελευταία βράδια βυθίζομαι στον ύπνο, με πολλά όνειρα που δεν τα θυμάμαι ακριβώς.
Τώρα πώς είμαι.. έλα μου ντε.. Απλά περιμένω να περάσουν 2-3 μέρες και ό,τι είναι να φανεί!
Αγαπούλες όμορφες μωρεεεεε 🩷🩷🩷🩷
Να τις χαίρεσαι, είναι κούκλες 🥰🥰
Εγώ σκέφτομαι να της πάρω και μια κούκλα μωρό, για να αρχίσουμε σιγά να κάνουμε την ρουτίνα, και καλά του βάζουμε πάνα, το κοιμιζουμε, το ταιζουμε κλπ για να συνηθίζει σιγά σιγά την εικόνα αυτή. Τώρα 16 μηνών και να της μιλάω για το μωρό, δεν ξέρω καν αν ξέρει τι είναι το μωρό 😂😂
Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου 🌸🏵️
@Elk τι όμορφες μπουκλιτσες έχουν αυτά τα δύο όμορφα πλασματακια 😍😍😍 να τις χαίρεστε 😍😍
@annie! Περιμένουμε τα νέα σου σήμερα.
@Naty_ πως είσαι σήμερα κορίτσι μου;;;
Σε άλλα νέα εγώ, παράγγειλα χτες τεστ ωορρηξίας για να ξεκινήσω από τον επόμενο κύκλο πιο στοχευμενες επαφές κατά τ άλλα η ωορρηξία μου πρέπει να πέρασε και τώρα απλά αναμένω για την περίοδο η οποία είναι να έρθει σε 2 βδομάδες 😅😅😅