Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αποτελεσματα θρομβοφιλιας...

Konstans

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!αααα κ αγορια...μην ξεχνιωμαστε...

Πηρα τ' αποτελεσματα θρομβοφιλιας που εκανα...

Γιατροι δεν ειμαστε..εκεινοι θα αποφανθουν....εως τοτε ομως...την επομενη βδομαδα που θα παω να δω την αιματολογο απο κοντα...σας τα παραθετω να μου πειτε μια πρωτη αποψη, αν γνωριζετε, αν καποια ειχε κατι παρομοιο...

Μου φαινεται οτι το πιο σοβαρο ειναι η ομοζυγια PAI που ειναι 4G/4G.....

Ax...Γιατι δεν εγινα αιματολογος....

Factor V Leiden (G1691A) - Φυσιολογικο

Factor V R2 (H1299R) - Θετικο Ετεροζυγο

Prothrombin (G20210A) - Φυσιολογικο

Factor XIII (V34L) - Φυσιολογικο

b-Fibrinogen (-455 G>A) - Φυσιολογικο

PAI - 1 4G/5G - 4G/4G

GPIIIa (HRA-1)(l33P) a/b - a/b

MTHFR (C677T) - φυσιολογικο

MTHFR (A1298C) - Θετικο ετεροζυγο

ACE I/D - I/D

Apo B (R3500Q) - φυσιολογικο

Apo E - Ε3/3

Η τελευταια που εκανα κ αφορουσε το GPIa 807C->Τ βγηκε φυσιολογικη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελα εγω θα σου τα εξηγησω ολα....ξερεις πια εχω γινει εξπερ.... :lol::lol::lol:

Ποσο δινεις για τις επιστημονικες μου γνωσεις?Να ξερω δηλαδη αν θα σου δωσω τα φωτα μου......Αχ που μπλεξαμε κ να δουμε πως θα ξεμπλεξουμε.....

Κωνσταντινούλα μου........

Ιδέα δεν έχω να σε διαφωτίσω...........

Τα περισσότερα όμως φαίνονται φυσιολογικά....... αυτό από μόνο του λέει πολλά.......

Σου εύχομαι..... τα καλυτερότερα...... και το ξέρεις.......

Και σε σένα Χρυσανθάκι μου.......

Διαβάζω ανελλιπώς τα νεάκια σου........

Όλα καλά θα πάνε....... έτσι αισιόδοξη να είσαι.........

Konstans σου εύχομαι καλή επιτυχία!!

Να σε ρωτήσω κάτι που με 'τρώει' εβδομάδες τώρα? Είναι απαραίτητο να κάνουμε όλες εξετάσεις θρομβοφιλίας? Ο γιατρός μου λέει να μην κάνω αλλά εγώ νοιώθω ανασφάλεια και θέλω να κάνω...Που τις έκανες τις εξετάσεις? Περίπου πόσο κόστισαν? Γίνονται και σε δημόσια νοσοκομεία?? Ευχαριστώ πάρα πολύ και σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα!

πιπιτσα μου, σευχαριστω πολυ πολυ για ολα!!!Θα πεταξω απτην χαρα μου, μολις ακουσω τα δικα σου, τα ευχαριστα!!!

Σαμανθα, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Προσωπικη μου αποψη ειναι, οτι δε θα πρεπει να κανουμε ολες εξετασεις θρομβοφιλιας...μονο εκεινες που εχουν προδιαθεσικους παραγοντες, ή ιστορικο προσωπικο, οικογενειακο...

Δε χρειαζεται να σε πιανει ανασφαλεια...ο γιατρος σου ξερει το δικο σου ιστορικο κ αναλογα πραττει! να τον ακους λοιπον....Αν θελησεις να παρεις μια δευτερη αποψη, αυτο ειναι σωστο, αλλα παντα απο γιατρο! Αυτοι ξερουν να μας κατευθυνουν καλυτερα...

Οσον αφορα τα υπολοιπα που με ρωτας, σου απαντησα ηδη με πμ!!

Σευχαριστω πολυ κ για την ευχουλα σου........

πιπιτσα μου, σευχαριστω πολυ πολυ για ολα!!!Θα πεταξω απτην χαρα μου, μολις ακουσω τα δικα σου, τα ευχαριστα!!!

Αχ...... σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ γλυκό μου κοριτσάκι.............

Μακάρι...... εάν με βοηθήσει το χαπάκι....... κι ο Θεούλης μας....... λιγουλάκι..........

Κι αν είμαι κάθε μέρα....... όπως είμαι σήμερα...........

"3 λαλούν........ και 2 χορεύουν"!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• 2 weeks later...

Εμένα ρε κορίτσια οι εξετάσεις θρομβοφιλίας ήταν ένα ολόκληρο κατεβατό. Το πρόβλημα ήταν τα ΡΑΙ η Πρωτεϊνη C και ο λυκος (που έχει σχέση με την κύηση).

Είναι οι εξετάσεις που αν μου είχε κάνει ο γιατρός μου νωρίτερα θα είχα γλυτώσει το μωράκι μου και θα παλλινδρομούσε η κύηση. Γνώμη μου είναι να γίνονται όλες οι εξετάσεις. Είναι ακριβές αλλά θα προτειμούσα να τις είχα κάνει εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής

Esys, εκανες τον πληρη ελεγχο ε? Η αληθεια ειναι, οτι κ εγω το σκεφτομουν....ειναι οντως πολυ ακριβες....

Τελικα μιλησα με την αιματολογο μου κ μου εδωσε να κανω αυτες τις βασικες...αλλωστε λεει οτι βασει του ιστορικου μου (κ το δικο μου αλλα κ το οικογενειακο) θα χρειαστει να κανω ενεσουλες....

Το δικο σου θεμα με το PAI ποιο ηταν??

Τελικα στην επομενη εγκυμοσυνη σου θα κανεις ηπαρινη?Ευχομαι να σας ερθουν γρηγορα τα ευχαριστα!!!

κωσταντινα μου ολα καλα θα πανε....περαστικουλια κ για το κρυωματακι....

βρε επρεπε να περιμενεις να τις κανεις στο λαικο με τα 700 ευρω κ ξερεις δεν κανει να παρεις ουτε ντεπον ετσι λενε....ποτε σου ειχαν κλεισει ραντεβου?οκτωμβρη.....ευτυχως που πηγες σε ιδιωτικο κ τις εκανες γιατι αμα το καλοσκεφτεις θα πηγαινες φεβρουαριο μετα :lol: ....τυχαιο δεν νομιζω....

ακου δεν κανει να παρεις ουτε ντεπον....αλλα δεν ξερουν οτι ειναι γονιδιακες εξετασεις κ δεν αλλαζει το αποτελσμα με το ντεπον....αλλα ολα εμεις περεπει να τα ψαχνουμε.... :evil:

που σπουδαζουν εχω ακομη την απορεια μου...κ φυσικα δεν μπορει να μου την λυση κανεις...τα λευτα μας θελουνε να παρουνε κ τιποτε αλλο...σιγα μην τους νοιαζει αν ταλαιπορουμαστε....

τα εχω παρει με τα 700 ευρω και αν το καλοσκεφτεις κοστιζουν πολυ λιγοτερο....σκεψου ποσο τις 13 μεταλαξεις που ψαξαμε απο τι τιμη τις βρηκαμε...μεχρι κ 50ευρω διαφορα....κ αν ψαξω ακομη το κοβω να τις κανω κ με 200 ευρω...τυχαιο δεν νομιζω....

αχαχαχα ναι ναι ναι Χρυσανθη μου!!!! Την επομενη βδομαδα ειναι το ραντεβου μου, το οποιο εχω κλεισει απο τον Ιουλιο!!! κ δε θα μπορουσα να παω, γιατι ειμαι αρρωστουλα...κ δεν κανει....

Ευτυχως τις εκανα κ ξεμπερδεψα!!!!

Οτι σπουδαζουν....σπουδαζουν!!!! Αλλα λυπαμαι που το λεω....υπαρχουν γιατροι κ γιατροι....αλλοι που ειναι επιστημονικοι κ αλλοι..............που τους βαζουμε κατω ........Ετσι λειτουργει το συστημα...αλλα να ηταν μονο αυτο..........

Παντου υπαρχουν αυτα......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...