Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρά

Είμαι στην 6η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη ( τα κορίτσια μου δώσαν δύναμη στο "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΙ?" και τις ευχαριστω.) Καλή μας επιτυχία σε όλες μας και καλή μας υπομονή

Φιλια κοριτσάρες!!! ;)

Δημοσίευση

γεια σας κουκλες.. :D:D:D

ολα πηγαν μια χαρουλα....δεν πονεσα καθολου...

αλλα οκ δεν θα ηθελα να το ξανακανω...

μου πηραν 12 ωαρια απο τα οποια ειπε πως τα 8 ειναι τα πολυ καλα..

κ τα σπερματουλινια μας ηταν μια χαρουλα οποτε λεει δεν θα χρειαστουμε μικρογονιμοποιηση..

αυριο το πρωι θα με παρουν τηλ να μου πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν..

κ το σαββατο εμβρυομεταφορα..εαν εξελιχθουν ομως σε βλαστοκυστες δευτερα εμβρυομεταφορα...

το μονο σιγουρο ειναι πως στις 20 του μηνος θα ξερουμε κοριτσια γιατι τοτε θα κανω χορικη.... :shock::shock::shock::roll::roll::roll:

εσεις τι μου κανετε??

λεω να κοιμηθω λιγακι γιατι αισθανομαι εξαντλημενη...

Δημοσίευση

supeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

αντε ολα να πανε κατ' ευχην!!!! μπραβο νταρλινγκ!!!!

εμεις τι να κανουμε, εδω...κυκλοφορουμε....εγω σκεφτηκα μηπως να μπω στο ψυγειο να

ειναι τα αυγα μου φρεσκα και δροσερα!!!!!! :lol:

δεν με λες κοπελια....Ε Μαριλου εσενα μιλαω...τι ντιβιντι ειχαν στον συζυγο?εμας ειχαν την ΤΖΟΥΛΙΑ και μια τσοντουλα...του 70...χαχαχαχαχαχα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....

''ειχα βγει εγω σαν κοτοπουλο απο την μεθη στην ωοληψια και αυτος μου λεει κι εγω ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ...και γελαγε....το οοοοργιοοοοοοοοο ο αντρας μουυυυυυυυυ :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια! Καταρχήν να ευχηθω στα κοριτσια μας πρωτ απου βρισκονται ήδη στη διαδικασια!

Liz σου ευχομαι κοπελα μου σε λίγες μερες να ακουσεις το πιο ομορφο αποτελεσμα +++++++! Θετικη σκεψη και καλη ψυχολογια! Και τα ομορφα ειναι μπροστα.

Marilοu μπραβο τα πραγματα πηγανε πολυ καλα! Αντε λιγο υπομονη ακομη μεχρι την εμβρυομεταφορα και μετα θα χαλαααρωσειιςςς! Θα εισαι ξαπλα και δε θα αγχωνεσαι ε?

Δημοσίευση

Και αφου τελειωσα με τις ευχες μου ειπα να μιλησω κααι εγώ για το σοβαροτητο θεμα που βιωνουν οι αντρες μας κατα τη διαρκεια της συλλογης σπερματος με αυνανισμο. Πως τα λεω ε?

Ρε παιδια το εχει κανει τοσες φορες ο αντρας μου που πλεον εχει ξεπερασει καθε αγχος και ντροπη και γελαμε συνεχεια με αυτο το θεμα. Θυμαμαι την πρωτη φορα ο κακομοιρης ταν τόσο αγχωμενος που δεν μπορουσε με τιποτα! Ε μετα με τον καιρο συνηθισε και πλεον εχει παρει μαστερ επι του θεματος!! . Νομιζω πως το εχει κανει 9 φορες αν υπολογισουμε μαζι όλες τις εξωσωματικες, τις σπερματεγχυσεις και τις εξετασεις.

Και ναι Ζαχαρενια μου στο προηγουμενο κεντρο που πηγαιναμε ετυχε να "δωσει" κοντα στην περιοδο με τη Τζουλια και το ειχανε φυσικα το DVD όπως και πολλες αλλες τσόντες καθώς και περιοδικα! Α δεν μπορω να πω ήταν αρκετα εξοπλισμενο κεντρο σε αυτο το θεμα! Τον προσεχουνε τον πελατη!

Στο δευτερο κεντρο απο οτι μου ειπε δεν ειχανε τοσο μεγαλη ποικιλία αλλα ενταξει κατι ειχανε , 2-3 τσόντες!

Μιλαμε σπαμε πολυ πλακα με αυτο το θεμα. Α και το απιστευτο ψεμμα δεν σας το ειπα! Οποτε γινοταν αυτο και εγω για πλακα τον ρωτουσα τι ειδε και πως τελος παντων τα καταφερε, εκεινος μου απαντουσε "α δεν τα χρειαστηκα αυτα. εγώ εσενα σκεφτόμουνα αγαπη μου"

Που τα πουλας αυτα βρα ατιμουτσικο? :D:D:D:D

Δημοσίευση

Βικάκι μου χαμπάρι το ζώον δεν είχα πάρει...Καλά αποτελέσματα!!!!!Νικόλ μου πως είσαι; Λίζ, καλή επιτυχία!!!! Μαριλού με το καλό, όλα καλά να πάνε! :P Βασούλα πως είσαι;Συννεφάκι σε ευχαριστώ, το ξέρω πως όλες καταλαβαίνουμε η μια την άλλη.

Δημοσίευση

βασωωωωωω κι εμενα ετσι μου ειπε ΠΡΙΝ μπει για συλλογη....μετα ομως

μου μιλουσε για την τζουλια....χαχαχαχαχαχα το τττττερρρρρρραςςςςςςςςςςςς

που σαι ρε γκαρι?τι κανειςςςςςς????????????

Δημοσίευση

Παιδι μου τερατα και ιδιοι ιδιοι αυτοι οι αντρες! Ετοιμοι να μας παραμυθιασουν αλλα μετα δεν μπορουν να κρυφτουν!!!

Γαιδαρακο μας τι κανεις??? Εισαι καλύτερα κοριτσακι?

Δημοσίευση

σας ευχαριστω για τις ευχουλες σας...

κατουρηθηκα στα γελια με τις τσοντες που λεγατε.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παλι καλα κοριτσια που δεν ηταν την περιοδο που ειχε βγαλει η ντουβλη το dvd...xaxaxaxaxaxax

Δημοσίευση

Α ναι την Ντουβλη την ξεχασα ρε Marilou. Θα πω την επομενη φορα του αντρα μου να το τσεκαρει! Βεβαια ισως την αποφυγουν γιατι δεν ειχε παρει καλες κριτικες (απο τους αντρες εννοω καταλαβαινετε) σαν τη Τζουλια, που θιγεται και μοιραζει μηνυσεις αριστερα και δεξια επειδη την αποκαλουν Πορνοσταρ!

Μα καλά δηλαδη τι νομιζει πως είναι? Ηθοποιός Α' κλασσης!

Α και μιας και εχουμε κουβεντα υψηλου επιπεδου να συνεχισω λοιπον στο ιδιο επιπεδο και να σας πληροφορησω ότι το STAR εχει απογορεψει σε όλες τις εκπομπες του και στις ειδησεις φυσικα να δείξουν ή κανουν οποιαδήποτε αναφορα στη Τζουλια! Καιρος ήτανε γιατι μας ειχανε πρηξει!

Δημοσίευση

σωπα καλε....το καταλαβε το σταρ κ σταματησαν??

καλα ειδα τον μ@λ@κ@ τον μανατζερ της τον φουρθιωτη...

ρε παιδια τι σουργιελο ειναι αυτο...

αλλα μεταξυ μας ποσο πολυ εχει αδυνατισει???

μιλαμε για συζητηση οντως υψηλου επιπεδου... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Aχ και εγω τον ειδα ρε συ στον Λαζοπουλο! Μιλαμε αν τον εβλεπα μπροστα μου θα τον χαστουκιζα και θα τον εφτυνα!

Ε πως να μην εχει αδυνατισει με τοση κοκα που παιρνει? ΚΑι αυτος και η φιλη του το εχουν καψει.

Οχι ξερεις τι σκεφτομαι τωρα? Καμια κοπελα που θα θελει να ενημερωθει απο φοροθμ για την εξωσωματικη και να θελει να διαβασει αυτα που γραφουν αλλες γυναικες και να πεσει πανωω σε αυτη τη συζητηση. Η στην συζητηση για τον Ονουρ, το Κισμετ και οσα γραφουμε κατακαιρους :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες τι κανετε??

Λιζ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριλου τελειαααα τα αυγουλακια σου και τωρα μωρακια σου!!!Με το καλο να τα υποδεχτεις και να τα κρατησεις για 9 μηνες στην κοιλιτσα και μετα στην αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!

Βασωωωωωω θα πιουμε αυτον τον καφε????/Καμια αλλη κοπελα απο Αθηνααα???

Ζαχαρενια αντε να σου ερθει η ατιμη να ξεκινησεις και παρειτσα θα αγωνιουμε!!!!!!!!

και με σενα Βασω ε??

Καλε το γκαστρωμενο το γλυφιτζουρακι μας που ειναι????/

Και ο Ανεμος????

Οπου και να ναι να ναι καλα και να φουσκωνουυνννννν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααα

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι πως το γλυφειτζουρακι εχει χαθει αρκετες μερες. Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Ναι ναι Κατερινιω παρειτσα θα ειμαστε πολλες! Ρε συ εγω ειμαι μεσα για τον καφε αλλα δεν βλεπω καμια αλλη συμμετοχη! Γιατί???? Δε μας θελουνε λες?

Δημοσίευση

κοριτσια κ γω πολυ ευχαριστως να ερθω αλλα εχω σκοπο να κατσω πολυ ξαπλα..

παντως εχω γνωρισει πολλες κοπελες απο δω μεσα το φορουμ εννοω κ με αρκετες ειμαστε κ πολυ καλες φιλες...

βλεπεται οι δυσκολες καταστασεις σε φερνουν κοντα με εναν ανθρωπο

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...