Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ζαχαρωτό και εμένα μου άλλαξε το πρωτόκολλο, αλλος γιατρός αλλο πρωτόκολλο, το πρωτόκολλο ανταγωνιστών, το βραχύ νομίζω είναι ....ε? 8-}

Λοιπόν θα ξεκίναγα κ εγω την άλλη βδομάδα απο φάρμακα είμαι έτοιμη παίρνω αυριο τα gonal...αλλα θα πάω με τον επόμενο κύκλο....έχουν πέσει όλα τα ανάποδα αυτο το μήνα κ δουλειά φουλ..........

Δεν ξέρω αν είναι το χοντρό, εύχομαι εμάς να μας χοντρύνει.... :@) τοπικά στην κοιλίτσα..........

Δημοσίευση

Καλεμερααααα! ΤΙ κανετε?

Ζαχαρενια μου αντε κοπελα μου με το καλο να ξεκινησεις. Και εμεις παλι κοντα θα ειμαστε. Θυμαμαι οτι καμια δεκαρια μερες μετα απο εσενα ήμουν εγω. Και τωρα ετσι προβλεπεται αν αδιαθετησω φυσιολογικα. Κατα τις 15 Οκτωβρη να ξεκινησω. Ευχομαι αυτη τη φορα να μας ανακοινωσεις το Θετικο αποτελεσμα σου πρωτη και μετα να συνεχισουμε με το δικο μου θετικο, της Νικολ και΄όλων των αλλαων ξκοριτσιων που προσπαθουν!!!!!

Nikol δεν επιραζει, καθε εμποδιο για καλό! Καλυτερα να εισαι ήρεμη παρα να ξεκινουσες με αγχος!!! Νομιζω παντως πως το πρωτοκολλο των ανταγωνισων ειναι βραχυ και αυτο αλλα διαφοροποιειται επειδη μπαινει ο ανταγωνιστης!!! Τωρα παραπανω μη με ρωτησεις αλλα πιστευω πως θα πεσει πολυ ανταγωνισμος μιλαμε!!! :D

Gioulaki τι κανεις βρε κοριτσακι? Ειναι δυνατον να σε ξεχασουμε εμεις οι παλιες???? Πως παει το μπεμπε? Εχεις καμια προβλεψη για το φυλο?

Δημοσίευση

Α καλε το ξεχασα! Καλο μηνα!!!

ΚΑι εμεις το ιδιο Ζαχα μου. Ακεφιες πολλες ακεφιες!!!!

Ξερεις τι σκεφτηκα βρε κοριτσι? Θα τα καταφερουμε αυτη τη φορα οχι να παρατησουμε αυτο το θεματακι αλλα να παραμεινουμε για να συμπαραστεκομαστε και να συμβουλευουμε τα υπολοιπα κοριτσια??? Θα μεταφερθουμε στις φουσκοκοιλιτσες???

Δημοσίευση

στις φουσκωκοιλιτσες θα μεταφερθω ετσι και αλλιως γιατι μου παει σαν τιτλος!!!!

ΕΧΩ κανει μια κοιλια και φαντασου τωρα με τα φαρμακα τι θα γινει!!!!!

χαχαχαχαχα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να συμβουλεψω ανθρωπο να μην αγχωνεται ΠΙΑ...γιατι ΔΕΝ το κανω ΕΓΩ πρωτα!!!!

ΑΠΛΑ θα τους αποσπαμε την προσοχη απο το ΘΕΜΑ!!!! ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????

Δημοσίευση

άσε βρε Ζαχα που έχεις κοιλιά...!!! Αφού είδα την φώτο σου από τα ποτάμια, τα όρη και τα βουνά!!

Σε ποιον τα πουλας αυτα ε?????????????????????? μην την ακούτε είναι μοντελάκι!!! :D:D:D:D:D

καλη επιτυχία!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και σε περιμένουμε στις φουσκοκοιλίτσες!!!

Δημοσίευση

χαχαχα...καλως την πορδούλα....με την καλη εννοια ρε!!! χαχαχαχαχα

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ το ρουφηγμα....αφου σου ειχα πει οτι παριστανα μια χαζογκομενα ξανθια πριν που επαιρνε κατι τετοιες ποζες...ε και αυτη ΔΕΝ ειχε κοιλια...επρεπε λοιπον κι εγω να την ρουφηξω!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Κορίτσια έχω ερώτηση....

μόλις πήρα Gonal 900 kai Gonal 1050, ποιες πάνε ψυγείο?.....στο κέντρο μου είπε κατευθείαν εκτος ψυγείου, ΟΜΩΣ τη ρώτησα κ τα 900 κ τα 1050??? και τότε πήρε μπρός κ μου είπε την πένα (900) ψυγείο τη σκόνη(1050) εξω.... δηλ. αν δεν της διευκρίνιζα ότι εχω κ πένα κ σκόνη? θα τα έιχα όλα εκτος ψυγείου......εσείς που τα βάζετε.......ζαχαρωτό ξέρω τι σκέφτηκες!!!!!!!!!!!! :lol:

και το cetrodite εξω το έχω.........

όχι τίποτα αλλο αλλα θα πάρει κανα 35 μέρες να ξεκινήσω .............

Δημοσίευση
στις φουσκωκοιλιτσες θα μεταφερθω ετσι και αλλιως γιατι μου παει σαν τιτλος!!!!

ΕΧΩ κανει μια κοιλια και φαντασου τωρα με τα φαρμακα τι θα γινει!!!!!

χαχαχαχαχα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να συμβουλεψω ανθρωπο να μην αγχωνεται ΠΙΑ...γιατι ΔΕΝ το κανω ΕΓΩ πρωτα!!!!

ΑΠΛΑ θα τους αποσπαμε την προσοχη απο το ΘΕΜΑ!!!! ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????

Μη λες για κοιλιά σε παρακαλώ.....στην 1η εξωσω. με είχαν ρωτήσει πότε με το καλό γενναω...... :shock: στεναχωρήθηκα γιατί του έπεσαν τα μούτρα του ανθρώπου...... :mrgreen:

Δημοσίευση

Εγω Νικολ επειδη ηταν και καλοκαιρι τα κρατουσα ολα στο ψυγειο. Αν και δεν λεγανε, ολα εκει τα ειχα.

Εμενα απο το πρηξημο η εγκυμοσυνη φαινόταν απο την αρχή! Και βεβαια και τα κιλά ακομα τα κουβαλάω, αλλα χαλάλι!!!

Το πρηξημο στο υπολοιπο σωμα εχει καμια εβδομαδα που αρχισε να υποχωρεί!!

Δημοσίευση

γεια σου ζαχαρένια με την καλή έννοια χιχι

πώς ΜΑΡΗ (με την καλή έννοια) την ρουφούσες την κοιλιά?? Με ηλεκτρική σκούπα?? ε??? και που πήγε?? βγήκε από το στόμα ???? :D:D:D:D

Δημοσίευση

κοριτσια καλισπερα!!!..να με σινχοριτε οταν μπενο ετσι..σαν την μιγα!!!...αλα ιτελα να διξο κατι στην ζαχα!!!

ζαχα..καπουσ ετσι ισε οταν ισε ανχομενι???...

post-12392-13873935120086_thumb.gif

Δημοσίευση
δεν μπαινεις σαν την μυγα...νινα...σαν την πορδη πεταγεσαι!!!!

χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣΣΣΣΣΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ ΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol:

μα τη ροτο??..αφου φενετε απο το αβαταρ σου!!!χαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

εγο απο την αλι ιμε καπουσ ετσι!!! :lol::lol::lol:

post-12392-13873935120378_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΒΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜ.ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΥΠΡΕΣ; Ο ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ; ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ; ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΚΙΣΜΕΤ; ΕΜ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΑΝ ( ΚΟΥΚΛΟΣ Ε) ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΓΥΟΣ; ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση
Γεια σας τσουπρες!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε????

Εγω μαλλον ξεσυνηθισα τα φαρμακα και τα αντισυλληπτικα με κανουν χαλια!!!!

Εγω υπολογιζω εμβρυομετα φορα 2-5 Νοεμβρη εσεις ???Ζαχα,Νικολ?

Κοριτσάρα μου λέω να πάω με τον επόμενο κύκλο, κ για ψυχολογικούς αλλα κυρίως δουλειάς...αν αδιαθετήσω άυριο κ μετα απο 30 μέρες.... :roll::roll::roll: εεε αρχές Νοέμβρη θα ξεκινήσω ενέσεις κ μεσα θα μεταφερθούν τα εμβρυάκια....και προς τέλος τα μαντάτα ..........όλα αυτα αν δεν προκύψουν ανωμαλίες που με λατρευουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε Κατερινάκη μου να πάνε όλα μπεμπάτα απο το μπομπάτα......

Δημοσίευση

Τι εγινε βρε κοριτσια! Ολα τα ξερουμε βλεπω για τα τουρκικα σιριαλ ε? Εγω αυτο το καινουριο δεν εχω προλαβει να το δω καθολου!

Ειναι καλό?

Συννεφακι χαθηκες βρε κοριτσακι και μας έλειψες!!! Ειδες η δουλεια κανει πολυ καλο στην ψυχολογια μας. Για αυτο το λενε και εργασιοθεραπεια.

Τώρα που εισαστε όλες? Βλεπετε τον Ονουρ ή τη ζωή της άλλης???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...