Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, θέλω τα φώτα σας. Έχω κάνει ένα τεστ φαρμακείου και μου βγήκε θετικό. Σήμερα είναι η 5η ημέρα καθυστέρησης. Αν κάνω αύριο χορειακή θα δείξει τίποτα ή πρέπει να περιμένω ακόμα λίγες μέρες. Και αν κάνω τι τιμές πρέπει να περιμένω? Η γιατρός μου λείπει και δεν ξέρω τι να κάνω. Please !!!

Δημοσίευση

Καλημέρα.Και σήμερα αν κάνεις θα σου δείξει.Αν θυμάμα καλά πρέπει να είναι πάνω απο 5.Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ξανακάνεις σε 3 ημέρες για να δείς οτι ο αριθμός αυτός ανεβαίνει που σημαίνει οτι προχωράει η εγκυμοσύνη.Τον γιατρό σου δεν μπορείς να τον βρείς σε καποιο κινητό ή την μαία του?

Δημοσίευση

Σίγουρα θα δείξει αφού και το τεστ ανιχνεύει την ύπαρξη της χωριακής!

Καλό είναι να την επαναλάβεις και μετα απο 2 μέρες για να δεις την αύξησή της (πρέπει να διπλασιάζεται!)

Καλή επιτυχια :D:D

Δημοσίευση

Κορίτσια λέω να πάω σήμερα για χοριακή, είπατε πριν ότι βγαίνει σε μια ώρα, ισχύει αυτό? Αλήθεια για πείτε μου πρώτα τεστ στο σπίτι και μετά χοριακή ή να κάνω χοριακή για να μαι πιο σίγουρη?

ΑΑΑΑ... και κάτι άλλο, γίνονται λάθη στην χοριακή?

Δημοσίευση

εγω πηγα στις 7 το απογεμα και στις 8 και κατι με πηραν τηλ. η χωριακη ειναι 100% σιγουρη δεν υπαρχη περιπτωση λαθους ενω το τεστ πολλες φορες κανει λαθος. σε δυο μερες θα την ξανακανεις να δεις ποσο ανεβαινει

Δημοσίευση

ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΝ ΑΦΗΣΑ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 'Η ΑΥΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ. ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.

Δημοσίευση

Βασικά είναι σήμερα η 7η μέρα που έχω καθυστέρηση. Λοιπόν δώστε θετική ενέργεια και λέω να πάω κατά τις 5. Φοβάμαι ρε κορίτσια πολύ. Θα πάρω τηλ. και τον γιατρό δεν μπορώ να το περάσω μόνη μου αυτό. Αν είμαι έγκυος τι θα πρέπει να δείξει?

Δημοσίευση

Οι τιμές της χωριακής είναι διαφορετικές ανάλογα το μικροβιολογικό. Εμένα μου είπαν οι κοπέλες όταν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα ότι είμαι έγκυος. Νομίζω πάνω από 35 έλεγε...εγώ είχα 5000κάτι. Γράφουν και στο χαρτί. Καλά αποτελέσματα! :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sotiria_94 καλα αποτέλεσματα κορίτσι μου! Μεγάλο ταξίδι με το μπεμπακο.  Εμεις καλα είμαστε. Τα πρωινά τα πάμε τέλεια, τα απογεύματα γκρινια. Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο. Χθες ας πούμε με τεντωσε. Μεχρι τις 11 π κοιμηθηκε πολύ γκρινια κ κλαμα. Τουλ κοιμάται σχετικα καλα τ βραδυ κ εδω κ 2 μερες μεγαλωσε τ 1ο υπνο της. Χθες εκανε ενα ωραίο 6ωρο, τωρα ενα 4ωρο. Συνήθως στο διωρο ξυπνούσε. Ωρες ωρες νομίζω ότι περνανε οι μέρες νερο κ βλέπω κάθε μερα ενα αλλο μωρο, ωρες ωρες μ φαίνεται βουνό τ διαστημα μέχρι να ξεπεταχτει. @ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου π ειναι τ πεθερικα. Μακαρι να τα καταφερετε κ να πατε.
    • Καλησπερα κοριτσι μου! Δεν επηρεζεται η ΑΜΗ απο αυτη τη διαδικασια... σε καθε κυκλο μας υπαρχει το ενα ωαριο που επικρατει κ πολλα αλλα ακομα που απλα δεν αναπτυσσονται αλλα χανονται με την περιοδο μας..με την διεγερση λοιπον και τα φαρμακα που παιρνεις προσπαθεις να εκμεταλλευτεις και τα αλλα ωαρια αυτου του κυκλου που υπο αλλες συνθηκες πανε χαμενα..ειναι οι καταβολες αν εχεις ακουσει...στην αρχη του κυκλου υπερηχογραφικα ο γιατρος μπορει να εχει μια εκτίμηση των ωαρίων που μπορεις να μαζέψεις..μπορεις να πας σε 2-3 κυκλους να κανεις παρακολουθηση να δεις αν εχεις διακυμανσεις κ περιπου ποσες καταβολες βλεπει ο γιατρος.. Για το κομματι της διέγερσης δεν σου καλυπτει κατι το κρατος αρα πρεπει να πληρωσεις μονη σου τα φαρμακα..αρα υπολογισε το κεντρο, ο γιατρος, τα φαρμακα και η καταψυξη πως θα σου κοστισουν τουλαχιστον 3.000 Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι αποφαση και να παρεις! Κοιτα μπροστα και συνέχισε την ζωη σου
    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...