Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Η ΟΧΙ???????


Recommended Posts

ΚΑΛΣΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.....ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ :?

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ???ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.[ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ...Π.Χ.ΜΑΜΑ ,ΠΕΘΕΡΑ ,ΘΕΙΕΣ},,,ΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ... :)

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ....ΦΙΛΙΑ~~~~ :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα magdalina , με το καλο το μωρακι σου !!

Το να κανεις επισκληριδιο η οχι ειναι ενα θεμα καθαρα δικο σου πιστευω ..Οι θειες , γιαγιαδες και μαμαδες εχουν μια διαφορετικη αποψη κ τροπο σκεψης απο εμας τις νεοτερες μαμαδες ..Εγω θα σου πω την δικη μου εμπειρια .Γεννησα με καισαρικη το 2007 τις κορες μου με επισκληριδιο και η εμπειρια δεν ηταν η καλυτερη .Ομως καλη μου , τα παντα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι θεμα αναισθησιολογου , ποσο καλα κανει την δουλεια του η οχι .Με ταλαιπωρησε λιγακι μεχρι εντελει να μου την κανει και αυτο με δυσκολεψε . Οταν εμεινα εγκυος στην Αριαδνη μου , σκεφτομουν οτι θα περασω τα ιδια .Ομως σε πληροφορω οτι η κατασταση ηταν τελειως διαφορετικη και ημουν ορθια στα ποδια μου μεσα σε τρεις ωρες απο την γεννα μου .. Οταν το συζητησα με τον γιατρο μου αλλα κ με αλλες μανουλες μου ειπαν ολοι ακριβως το ιδιο πραγμα , οτι ειναι θεμα αναισθησιολογου .Ακομα και τωρα που αυτες οι μαγικες στιγμες εχουν περασει , παλι επισκληριδιο θα διαλεγα να κανω για να ειμαι πιο χαλαρη οπως λες και συ και να απολαυσω την γεννηση των παιδιων μου. Οτι και να επιλεξεις τελικα εγω θα σου ευχηθω με το καλο να γινεις μανουλα , ειναι μαγικη η στιγμη που θα δεις το μωρακι σου θα δεις !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama eua......ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,αλλα ξερεις οσο πλησιαζει ο καιρος σε πιανει ενα αγχος...αν θα πανε ολα καλα..ξερεις..πως και πως περιμενω για να δω το αγορακι μου... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalina καλησπερα

γεννησα τρια παιδια χωρις επισκληριδιο απο επιλογη μου,οταν ρωτησα το γιατρο μου στο πρωτο μου παιδι μου ειπε αν χρειαστει τοτε μονο θα κανουμε,ειναι δικο σου θεμα και μονο το αν θα κανεις και μην ακους τι σου λενε οι αλλοι,μονο εσυ ξερεις τον εαυτο σου και κατα ποσο αντεχεις τον πονο το γνωριζεις μονο εσυ,εγω παντως απολαυσα τις γεννες μου και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη που δεν εκανα επισκληριδιο,η αποφαση ειναι δικη σου με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου πω την εμπειρία μου που έχω κάνει γέννα και με επισκληριδιο και χωρίς. Θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα αναισθησιολόγου. Πόνεσα πάρα πολύ όταν την έκανα, είχα παρενέργειες και κατά τη διάρκεια του τοκετού και μετά. Πρήστηκα και είχα φοβερό τρέμουλο σε σημείο που δύσκολα συνεργαζόμουν. Μετά τον τοκετό πονούσα για πολλές μέρες στο σημείο που έγινε η αναισθησία. Οπότε η δική μου περίπτωση δεν ήταν από τις ευχάριστες.

Στη δεύτερη γέννα που δεν έκανα όλα κύλησαν ομαλά και αμέσως μετά τον τοκετό σηκώθηκα και ήμουν μια χαρά.

Η αδερφή μου που έκανε και τις δύο φορές επισκληριδιο, την πρώτη δεν έπιασε και στην δεύτερη δεν πόνεσε καθόλου...

Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε γέννα είναι μια μοναδική ιστορία και το πως θα εξελιχθεί θα το μάθεις μόνο εκείνη τη στιγμή. Το τι θα αποφασίσεις, θα το δεις τότε. Μην αγχώνεσαι. Όπως και να γεννήσεις, το παιδί και εσύ να είστε καλά.... Αυτό έχει σημασία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν περιμενα ποτε οτι θα ακουσω οτι εχει παρενεργιες,η οτι μπορει και να μη με πιασει,,,,οντως πρεπει να δω πως θα ειμαι εκεινη τη στιγμη,αλλα συνεχεια στο μυαλο μου γυρναει,και αρχιζω και φοβαμαι και λιγο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalina μου εγω αντεξα μεχρι διαστολη 5 εκατοστων και παρακαλουσα για επισκληριδιο!!!!!οι πονοι ηταν ανυποφοροι...!!!!!δεν καταλαβα τιποτα, ουτε την τοπικη αναισθησια, παρα μονο ενιωσα ενα κρυο υγρο να διαπερναει το κορμι μου και εκει σταματησε ο πονος...ηταν μεγαλη ανακουφιση και θεωρω οτι ειναι και μεγαλη ανακαλυψη!!!!!Το τρεμουλο ναι ειναι μια παρενεργεια, αλλα περναει μια ωρα μετα τον τοκετο, νιωθεις κανονικα το σωμα σου ολη την διαρκεια απλα δεν πονας!!!!!!

Εγω ειμαι πολυ υπερ της επισκληρηδιου και αν ο θεουλης μου δωσει και αλλα παιδακια εννοειται οτι παλι ετσι θα γεννησω!!!!Το σημαντηκοτερο απο ολα ειναι εκεινη την ωρα να συνεργαστεις με την μαια σου και τον γυναικολογο σου!!!Ν α αφεθεις ολοκληρωτικα και να κανεις ακριβως οτι σου λενε...ετσι θα εχεις μια πολυ ευκολη γεννα!!!με το καλο γλυκεια μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

........anlou..ευχαριστω πολυ ....και εγω συμφωνω πως δεν υπαρχει λογος να μη κανουμε επισκληριδιο,πιστευω ειναι καλυτερα γιατι μπορεις να συμετεχεις καλυτερα στον τοκετο.

να σε ρωτησω και κατι αλλο...οπως ανεφερα πιο πριν ο γιατρος μου ειναι κατα του κλισματος,τι γινεται σε αυτην την περιπτωση. :?:roll: δεν ενεργησε εκεινη την ωρα???ολο βλακειες ρωταω αλλα δεν το περιμενα να μου το πει αυτο...αααα και κατα του ξυρυσματος..ενταξει αυτο ειναι πιο ευκολο... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοιτα γεννησα πριν 12 μερες.. Οταν εσπασαν τα νερα μου δεν ξερω γιατι αλλα κατευθειαν μετα απο δεκα λεπτα μου ρθε να παω τουαλεττα...οταν εφτασα στο μαιευτηριο και μου παν για το κλισμα τους ανεφερα οτι ειχα παει πριν φυγω απο το σπιτι και δεν μου καναν!!!!Αλλα τις επομενες μερες λογω των ραμματων απο κατω δεν μπορεις να πιεστεις και αν δεν πας τουαλλετα σου λενε να σου κανουν κλισμα....αν και τοτε θες να το αποφυγεις ζητα υποθετα γλυκερινης...ετσι εκανα και εγω!!!!!!

Τωρα οσων αφορα το ξυρισμα επειδη μετα θα μεινεις σιγουρα αξυριστη για 40 μερες καλο θα ταν να το προτιμησεις...στην δικη μου περιπτωση και αυτο το γλιτωσα γιατι εσπασαν τα νερα την μερα που χα γυναικολογο...οποτε ειχα ηδη ξυριστει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μπεμπακι σου,,,να ειναι πανω απο ολα γερο και να το χαιρεστε...ειναι ενα κουκλακι...ποσο γεννηθηκε??τα πατε καλα??

οποτε να μην αγχονομαι για το κλισμα..δεν ειχα προβλημα να κανω,αλλα φοβηθηκα που μου ειπε οτι δεν κανει..οσο για το ξυρισμα ελπιζω να προλαβω να το κανω εκεινη την ημερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε ξερω ποιος την ανακαλυψε αλλα...ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!!

Δε φανταζεσαι τι ανακουφιση ειναι!!!

Το μανικι ειναι που πρεπει να καθησεις ακινητη για ναστην κανει, η διαδικασια κρατα κανα δεκαλεπτο,οπωσδηποτε θα σου ερθουν αυτο το διαστημα συσπασεις και με τον δυνατο πονο να σε καταλαμβανει ειναι παλουκι να καθεσαι ακινητη.Εκει μονο τα ειδα ολα!Γιατι αν δεν κατσεις ακινητη θα πρεπει να την επαναλαβει!Ευτυχως μου ψιθυριζε εκεινη την ωρα καθησυχαστικα λογια μια φιλη βοηθος μαιας.

Εγω τη συστηνω!Αν ειναι θεμα αναισθησιολογου τι ναπω!Ισως επεσα σε καλο.Λογικο ειναι να σε ενοχλει για καποιο διαστημα πισω στη ραχη αλλα οχι τρελα,μη φανταστεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μπεμπακι σου,,,να ειναι πανω απο ολα γερο και να το χαιρεστε...ειναι ενα κουκλακι...ποσο γεννηθηκε??τα πατε καλα??

οποτε να μην αγχονομαι για το κλισμα..δεν ειχα προβλημα να κανω,αλλα φοβηθηκα που μου ειπε οτι δεν κανει..οσο για το ξυρισμα ελπιζω να προλαβω να το κανω εκεινη την ημερα.

ευχαριστω πολυ!!!!!γεννηθηκε 2910kg και αν εξαιρεσεις τις αυπνιες και οτι συνεχεια πειναει :lol::lol::lol::lol: τα παμε σουπερ!!!!!!!!

ααααα αν σου σπασουν τα νερα μην πας να ξυριστεις....δεν κανει!!!!! γιατι μου πε ο γυναικολογος μου οτι τα νερα βοηθανε το παιδι να παρει σωστη θεση, οποτε οταν σπασουν το παιδι με μια αποτομη κινηση μπορει να παρει λαθος θεση και να δυσκολευτεις!!!!καλυτερα να σε ξυρισουν εκει...εχεις χρονο για να πας στο μαιετηριο φυσικα οσο θες απλα μην κανεις αποτομες κινησεις και μην σκυψεις οταν ερθει εκεινη η ωρα..επιβεβαιωσε το και με τον δικο σου γιατρο αυτο!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aν ο τοκετος σου ειναι "συντομος".. το καλυτερο θα ηταν να αποφυγεις την επισκληριδιο.

Επειδη εχω πολυ ασχημη εμπειρια... και δεν θελω με τιποτα να το ξαναζησω..

προσπαθησε να γεννησεις οσο πιο φυσικα γινεται.

Εμενα με "σκοτωσε" η αναμονη στο κρεβατι, και δεν ειχα δυναμη να αναπνευσω... οχι να γεννησω.

Ευτυχως ολα πηγαν καλα..

Καλη λευτερια σου ευχομαι. Ολα να πανε καλα. Φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα με επιασαν οι πονοι και πηγα στην κλινικη με διαστολη 8.

ειχα πει πως θα εκανα επισκληριδιο και μου την εκαναν ενω στην ουσια δε χρειαζοταν.

εφαγα τρομερους πονους οσο περιμενα να μου την κανουν και οταν με επιασε γεννησα, οποτε στην ουσια με βοηθησε μονο στα ραμματα...

μερικες κοπελες εχουν καποιες "παρενεργειες" και εμενα μου εχει μεινει μια ευαισθησια στη μεση. οταν κουραζομαι με χτυπαει κατευθειαν εκει, οπως και οταν εχω περιοδο, πραγματα που δε συνεβαιναν ποτε πριν τη γεννα.

καλο ειναι να διαλεξεις και τον αναισθησιολογο, αν γινεται, γιατι εμενα μου ειχε καταμελανιασει τη μεση και αν δεν ειναι καλος θα εχεις ντραβαλα..

οταν με το καλο ερθει το δευτερο δε νομιζω να ξανακανω... αν στο πρωτο γεννησα μεσα σε 2 ωρες, πολυ φοβαμαι οτι στο δευτερο δε θα προλαβω να φτασω στην κλινικη :lol:

με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΑΝΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ!!ΕΖΗΣΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!!Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 7 ΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 11 ΩΡΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΑ 2 ΔΟΣΕΙΣ!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...!!ΤΙΠΟΤΕ!!

ΒΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ!!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η γνωση ειναι δυναμη και η αποφαση δική σου ! Οι εμπειριες των αλλων γυναικων ναι μεν βοηθουν αλλα κατ΄εμε δεν ειναι πληροφορηση . Η επισκληριδιος ειναι μια αναισθησια και φυσικό ειναι να εχει διαφορες πιθανες παρενεργεις (για σενα και για το μωρο ) . Μαθε , διαβασε , ρωτα τον γιατρο σου , παρε χρησιμες ιατρικες πληροφοριες και αποφασισε ποιο ειναι το καλυτερο για σενα και το μωρο σου .

Σε καταλαβαινω γιατι και γω περασα απο αυτες τις σκεψεις . Αυτο που λεω τωρα (και προσπαθουσα την ωρα του τοκετου να θυμαμαι ) ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου και στο μωρο σου .

Με το καλο σου ευχομαι !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου MAGDALINA και από μένα. Πότε πέρασε ο καιρός;;; Έφτασες στην 35η εβδομάδα :o ;;;; Απίστευτο. Όσο ήμουν έγκυος μου είχαν φάει τ' αυτιά να μην κάνω επισκληρίδιο. Μου έλεγαν για πιθανές παρενέργειες και άλλα τέτοια. Εντωμεταξύ τα πιο κοντινά μου πρόσωπα (αδερφή και κολλητή) δεν είχαν κάνει. Έτσι λοιπόν πήγα να γεννήσω αποφασισμένη να μην κάνω. Το έλεγα και συνέχεια. Δε θέλω επισκληρίδιο και θέλω επισκληρίδιο ήμουν όλη την ώρα. Μην στα πολυλογώ, ο τοκετός διήρκησε 9 ώρες. Για 6 ώρες άντεξα χωρίς επισκληρίδιο. Μετά τη ζητούσα μόνη μου απεγνωσμένα. Την έκανα και όλα οκ. Δεν έπιασε βέβαια με την πρώτη γιατί άργησα να την την κάνω και μου έκαναν και άλλη δόση. Δεν είχα ούτε παρενέργειες μετά ούτε τίποτα. Κάτσε λοιπόν να δεις πως θα πάει ο τοκετός. Μπορεί να είναι πολύ γρήγορος και εύκολος και να μη χρειαστεί να κάνεις. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν :) . Με το καλό να υποδεχτείς το μικρό σου το αγοράκι :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η γνωση ειναι δυναμη και η αποφαση δική σου ! Οι εμπειριες των αλλων γυναικων ναι μεν βοηθουν αλλα κατ΄εμε δεν ειναι πληροφορηση . Η επισκληριδιος ειναι μια αναισθησια και φυσικό ειναι να εχει διαφορες πιθανες παρενεργεις (για σενα και για το μωρο ) . Μαθε , διαβασε , ρωτα τον γιατρο σου , παρε χρησιμες ιατρικες πληροφοριες και αποφασισε ποιο ειναι το καλυτερο για σενα και το μωρο σου .

Σε καταλαβαινω γιατι και γω περασα απο αυτες τις σκεψεις . Αυτο που λεω τωρα (και προσπαθουσα την ωρα του τοκετου να θυμαμαι ) ειναι να πιστεψεις στον εαυτο σου και στο μωρο σου .

Με το καλο σου ευχομαι !!!

Πιστεύω ότι περισσότερο μετρούν οι εμπειρίες των άλλων και η γνώμη του γιατρού βέβαια. Ακόμα και από ένα ντεπόν αν διαβάσει κανείς το χαρτάκι με τις παρενέργειες σίγουρα θα τρελαθεί και δεν πρόκειται να το πάρει. Φαντάζομαι ότι για την επισκληρίδιο θα τα γράφουν ακόμα πιο τραγικά. Δεδομένου όμως ότι η πλειοψηφία των γυναικών πλέον κάνει χωρίς να παθαίνουν τίποτα και ότι οι περισσότεροι γιατροί τη συστήνουν ανεπιφύλακτα, νομίζω ότι το να διαβάσει κανείς όλες τις πιθανές παρενέργειες είναι λίγο υπερβολικό. Προσωπική μου άποψη βέβαια είναι αυτή και τίποτα παραπάνω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MAGDALINA ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΩ ΕΛΕΓΑ Ε ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑΛΑΠΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑ..ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑ. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κι από μένα!με το καλό να έρθει το μωράκι σου!Όσον αφορά το ξύρισμα,εμένα με ξυρισε ο άντρας μου από τη στιγμή που μπήκα στο μηνα μου κ το ανανεωναμε τακτικα(σιγα μην καθομουν να με ξυρίσουν αυτές εκει!).Όσον αφορά το κλύσμα δεν ηταν κ ότι πιο ευχάριστω για μένα αλλά το δέχτηκα.Επειδή έχω δει αρκετές γέννες όταν έκανα την πρακτική μου έβλεπα ότι υπήρχε μια..."διαρροή",ας την πω,αλλα οι γιατροί,όπως κ ο δικός μου έλεγε πως αυτό δεν θα πρέπει να με απασχολει εκείνη την στιγμή.Πιστεύω πάντως πως καλό είναι να γίνεται.Δεν έχω ακούσει πουθενα να μην το κάνουν.Ίσα ισα που μου ειχαν πει οι μαιες ότι ουροδοχος κύστη κ εντερο(συγνωμη κιολας)πρέπει να είναι αδεια για να εχει χωρο το μωρο καθως κατεβαίνει.Τώρα όσον αφορα την επισκληριδιο θα ακούσεις πολλά,αλλα θετικα αλλα αρνητικα.Η απόφαση είναι δική σου κ δεν νομιζω πως θα πρεπει να επηρρεαστεις απο καμμια.Εγώ την έκανα κ όλα ηταν τελεια.ουτε πονεσα ουτε παρενεργειες ειχα.Με το γιατρό σου!Με αυτόν να το συζητησεις!κ θα σου λύσει όλες σου τις απορίες!Είναι το πιο σωστο πιστευω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ,,,,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΟΝΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ PRE-PAR ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,,,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΥΣΜΑ...ΑΠΑ ΠΑ..ΘΑ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.... :oops:

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ..ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ???

Καλά είμαι Magdalina μου! Άντε να γεννήσεις με το καλό για να λέμε για τα αγοράκια μας :D !!!!!!! Ένα θα σου πω. Τα αγοράκια με τη μαμά τους είναι ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ ;) !!!!!!! Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου λοιπόν. Πολλά φιλιά :-h

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια μου... Βρέθηκα με το μπαμπά της μπουμπούς εχθές και μιλήσαμε! Δε θέλει ούτε να τη δει. Δεν αξίζει να ξανά ασχοληθώ καθόλου. Θα το αντιμετωπίσει όταν πάει η μικρή να του ζητήσει τα "ρέστα".  Ευτυχώς σήμερα, ξανά πήρα maalox, γιατί είχα έντονη καούρα πριν πέσω για ύπνο, και κοιμήθηκα 5,5 ώρες σερί κορίτσια μου! Τελευταία μέρα σήμερα εδώ! Φτιάχνω βαλίτσα κι αύριο μεσημέρι... ξεκινάει η πιο γλυκιά αναμονή και προσμονή! Ευτυχώς έχω λίγα πράγματα να κάνω και στην Αθήνα ακόμα, οπότε θα περάσουν γρήγορα οι τελευταιές εβδομάδες.  Εχθές με πήραν και απο το μαιευτήριο και κανόνισα και το μάθημα τοκετού!!! Κοντεύουμε κορίτσια μου κι ακόμα δεν το πιστεύω πως πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός! Τελευταίο μπάνιο... εδώ!!!
    • Πραγματικά δε νομίζω πως αξίζει στην μπουμπού μου να έχει έναν τέτοιο πατέρα. Δεν αξίζει καν να ασχοληθώ μαζί του. 
    • Είναι απόλυτα κατανοητα όλα αυτά που νιώθετε.. περάσαμε κ μεις μια παρόμοια κατάσταση.. περίπου στις ίδιες ηλικίες με σας κάναμε εξετάσεις γιατί προσπαθούσαμε πάρα πολύ καιρό.. εγώ με κάποια μικροπροβλήματα διαχειρισιμα αλλά ο σύζυγος χαλια σπερμοδιαγραμματα.. σκέτη απογοήτευση.. κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους συμβαίνει.. και ο άντρας μου πέρασε αυτή την άρνηση που περιγράφεις ότι είναι ανίκανος κλπ (οι περισσότεροι άντρες νομίζω έτσι αντιδρούν) και επειδή στην πίεση είναι δύσκολος ο δικός μου τον άφησα να αποφασίσει μόνος του τι θέλει να κάνει.. είχε πολύ μεγάλη λαχτάρα για παιδάκι και σε εκείνη τη φάση με βοήθησε πάρα πολύ ο γυναικολόγος μου τον οποίο ο άντρας μου ακούει σαν θεό οπότε δεν του άφησε περιθώρια.. μετά από τρεις ουρολόγους πολλές βιταμίνες και διάφορα άλλα εμεις δεν είδαμε κάποια θεαματική βελτίωση.. οι θεραπείες των αντρών είναι τρίμηνες τουλάχιστον αλλά αξίζει εννοείται να δώσεις αυτόν τον χρόνο (αφού οι δικές σου εξετάσεις είναι καλές ) καταρχήν γιατί ο κάθε οργανισμός και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό και μπορεί να δείτε βελτίωση, ομως ισχύει ότι ακόμα και εξωσωματική να κάνετε ότι διορθώνεται το κάνουμε ώστε να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις... απλά χρειάζεται ηρεμία (όσο γίνεται) και να είστε ενωμένοι να αντιμετωπίσετε μαζί τις δυσκολίες γιατι όλα φαίνονται βουνό το ξερω.. εμείς τελικά κάναμε εξωσωματική, έχω χαμηλή αμη  δεν γινόταν να περιμένουμε άλλο και έχουμε το αγοράκι μας και σε πληροφορω ότι ο αρχικα αρνητικός άντρας μου με εχει φάει να κάνουμε προσπάθεια για δεύτερο και είναι ήδη έτοιμος (από μόνος του) να ξεκινήσει όλες τις εξετάσεις από την αρχή γιατί φυσικά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται, έχουν περάσει και 3 χρόνια.. υπομονή και πίστη και εύχομαι να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο όλη η περιπέτεια σας!!!
    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...