Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Sorry για την λίγο εκτός θέματος ερώτησή μου, αλλά θα θελα να μάθω αν εξακολουθείτε να βάφετε τα μαλλιά σας ενώ προσπαθείτε για την πολυπόθυτη εγκυμοσύνη; Τι βαφές χρησιμοποιείτε (αυτές των κομμωτηρίων ή τις φυτικές από φαρμακεία);

Εγώ είμαι 32 και έχω λευκές τρίχες πό τα 17 και πλέον σε ορισμένα σημεία είναι σχεδόν γκρίζα. Ξέρω ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν κάνει να τα βάφεις τους πρώτους μήνες και είμαι αποφασισμένη ότι δεν θα τα βάψω μόλις μέινω έγκυος για τους πρώτους μήνες. Αλλά τι γίνεται κατά την περίοδο της προσπάθειας; Εγώ προσπαθώ να τα βάφω αμέσως μόλις μου τελειώσει η περίοδος έτσι ώστε να μην τυχαίνει πάνω στις γόνιμες μέρες.

Υπάρχουν και άλλες ''παθούσες'' να μου πουν τι κάνουν;

Δημοσίευση

άντε καλέ μην έχεις τόσο άγχος!! καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα σωστά, αλλά σιγά μην επηρρεάσει η βαφή μαλλιών τη σύλληψη...άλλωστε όοοο,τι τρώμε, όοοο,τι πίνουμε κ όοοοο,τι αναπνέουμε είναι τίγκα στα χημικά...

καλό για σένα κ για το μπεμπέ σου - που εύχομαι να έρθει σύντομα- είναι να χρησιμοποιείς όσο περισσότερα φυτικά προϊόντα μπορείς.

Δημοσίευση

madi μου εχω ακριβως το ιδιο θεμα, και ντρεπομουν να το ρωτησω!!!!!ειμαι κι εγω 32 και τουλαχιστον 10 χρονια εχουν ασπρισει τα μαλλια μου!!!!το προβλημα γινεται εντονοτερο γιατι ΟΛΕΣ οι ασπρες τριχες ειναι μπροστα-μπροστα!!!εχω να τα βαψω απο τις 13 αυγουστου, γιατι κι εγω σκεφτομαι πως αν ειμαι εγκυος δεν θελω να βλαψω το μωρο.....ψυχολογικα με ριχνει η εικονα μου στον καθρεπτη, αλλα το εχω αποδεχτει....αναρωτιομουν , ομως, κι εγω αν κανει κακο στη γονιμοτητα....

Δημοσίευση

Να μην ανησυχεις καθόλου. Το πρωτο τριμηνο δεν τα βάφουμε γιατι το μωρό δημιουργει τα οργανα του κ τρεφεται αποκλειστικα απο το πλακουντα. Οι βαφες μπορει να εισχωρησουν. Δεν ειναι κ απόλυτο βέβαια οτι θ απάθει κατι το παιδί. Στην προσπάθεια δεν πειράζει. Αν θέλεις και φοβάσαι για τη ποιοτητα των ωαριων τοτε βαψε τα μαλλια σου τις 6 πρωτες ημερες μετα τη περίοδο.

Μακαρι να γεμίσουν οι κοιλίτσες σας και ας φτάσει η ριζα στο αυτί :lol::lol: (εκει ειχε φτασει η δική μου μεχρι προχθες)!

Δημοσίευση

Και εγώ συμφωνώ με το gioulaki

Απο τα 18 είχα μια άσπρη τούφα μπροστά. Μέχρι τα 34-35 βολευόμουνα με τα χρωμοσαμπουάν και τη χέννα, αλλά εδώ και 10 χρόνια τα βάφω πλέον, γιατί έχω πολλά άσπρα μπροστά.

Με την περσινή εγκυμοσύνη έπαψα να βάφω τα μαλλιά μου από την στιγμή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η ρίζα έφτασε μισό μέτρο και φαινόμουν σαν γριά, αλλά προσπαθούσα να τα κάλυπτω με φαρδιές κορδέλες. Δεν έχω διαβάσει να υπάρχει κάποια επίπτωση στα ωάρια. Το πρώτο τρίμηνο είναι το επικίνδυνο, γιατί δημιουργούνται όλα τα όργανα και μπαίνουν οι βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη του εμβρύου.

Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ MaDi. Πιο πολύ πρόσεξε τη διατροφή σου. Όταν με το καλό μείνεις έγκυος, θα σταματήσεις τις βαφές για 3 μήνες, μέχρι να μεγαλώσει το έμβρυο και μετά, εάν θές, ξανα-αρχίζεις.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

δεν ξέρω εαν ειναι επικυνδινα για την γονιμότητα αλλά η φίλη μου που ειναι στον 6ομηνα απο την αρχη τις κυησης και τα μαλλια βαφη και ακρυλικα νυχια εχει. παρόλου που εχουμε τον ίδιο γυναικολόγο εμένα μου είχε πει εαν θέλω να κάνω μόνο ανταύγιες αλλά και πάλι νομίζω μετα τον 5ο μήνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...