Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου η μικρη μου ειναι 2,5μηνων περιπου και τη θηλαζω.Τρωει ομως πολυ λιγο.Κανω και εναλλαγες στα στηθη αλλα συνηθως δεν ξεπερναει τα 7-8λεπτα και στα δυο μαζι.Οταν παω να την επιμεινω τσαντιζεται και φωναζει.Δεν την παιρνει ο υπνος στο στηθος,απλως το βγαζει απο το στομα της και χαμογελαει.Ειμαι συνεχεια μεσα στο αγχος,γιατι θεωρω οτι ειναι λιγη ποσσοτητα αυτη,οποτε καθε 1-1,5 ωρες τη βαζω στο στηθος και θα κανει παλι το ιδιο.Εχω δοκιμασει να την αφησω και 4 ωρες νηστικια αλλα τιποτα.Εντωμεταξυ αυτη φαινεται χορτατη.Γελαει βγαζει φωνουλες.Εχω κουραστει ομως.Ειμαι με ενα βυζι απέξω.Ετσι επιχειρησα προχθες να της δωσω ξενο.Σας πληροφορω οτι εφαγε 150 ml.Γιατι συνεβει αυτο΄;Πολλες φορες θα τυχει να θηλασει μονο 2 λεπτα και σταματα.Ξερω οτι το γαλα απο το μπουκαλι καταβαινει πιο ευκολα,αλλα τι μονο 2 λεπτα θηλασμου;

yBvAp2.png

YVT6p2.png

0RJUp2.png

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γλυκειά μου αν δε κλαίει , έχει ικανοποιητικό βάρος , γιατί αγχώνεσαι; Θέλω να πω , τη ταίζεις όποτε πρέπει γιατί να επιμείνεις πιο συχνά; Επίσης το γάλα σου μπορεί να είναι πολύ πλούσιο και να τη χορταίνεις σύντομα. Μη το συγκρίνεις με το ξένο.

Δημοσίευση

Γλυκειά μου αν δε κλαίει , έχει ικανοποιητικό βάρος , γιατί αγχώνεσαι; Θέλω να πω , τη ταίζεις όποτε πρέπει γιατί να επιμείνεις πιο συχνά; Επίσης το γάλα σου μπορεί να είναι πολύ πλούσιο και να τη χορταίνεις σύντομα. Μη το συγκρίνεις με το ξένο.

Δημοσίευση

βαρος παιρνει.Θα επαιρνε ομως αν δεν την ταιζα συχνα;Ισχυει αυτο που λες;Υπαρχει γαλα πιο πλουσιο σε συστατικα απο αλλο;Αυτο οφειλεται στις τροφες;Ειναι δηλαδη πιο πυκνο και χορταινει ευκολοτερα;Γιατι καπου διαβασα οτι μετα απο 10 λεπτα το γαλα γινεται παχυ.Εμενα πως χορταινει αμεσως;

Δημοσίευση

βαρος παιρνει.Θα επαιρνε ομως αν δεν την ταιζα συχνα;Ισχυει αυτο που λες;Υπαρχει γαλα πιο πλουσιο σε συστατικα απο αλλο;Αυτο οφειλεται στις τροφες;Ειναι δηλαδη πιο πυκνο και χορταινει ευκολοτερα;Γιατι καπου διαβασα οτι μετα απο 10 λεπτα το γαλα γινεται παχυ.Εμενα πως χορταινει αμεσως;

Δημοσίευση

Ντεμη, η κόρη σου μπορεί να αδειάζει το στήθος μέσα σε 5 λεπτά, αυτό δεν είναι κακό άμα χορταίνει? Ο γιος μου θήλαζε μισή ώρα από το ένα στήθος και μισή ώρα από το άλλο και η κόρη μου - 2 μηνών- θηλάζει μόνο 10 λεπτά από το ένα και 10 λεπτά από το άλλο. Τί ναπώ? κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του, στην αρχή -συγκρίνοντας από τον γιο μου- ανησύχησα αλλά και τις πάνες τις βρέχει και βάρος παίρνει, προφανώς ο ρυθμός της είναι διαφορετικός...!

Δημοσίευση

Ντεμη, η κόρη σου μπορεί να αδειάζει το στήθος μέσα σε 5 λεπτά, αυτό δεν είναι κακό άμα χορταίνει? Ο γιος μου θήλαζε μισή ώρα από το ένα στήθος και μισή ώρα από το άλλο και η κόρη μου - 2 μηνών- θηλάζει μόνο 10 λεπτά από το ένα και 10 λεπτά από το άλλο. Τί ναπώ? κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του, στην αρχή -συγκρίνοντας από τον γιο μου- ανησύχησα αλλά και τις πάνες τις βρέχει και βάρος παίρνει, προφανώς ο ρυθμός της είναι διαφορετικός...!

Δημοσίευση

ηtemi,Μπράβο σου κοπέλα μου που θηλάζεις (!)....

Το μωρούλι σου τρώει όσο θέλει. Εάν είναι ήσυχο και χαμογελαστό το γάλα που παίρνει από εσένα του φτάνει(!)...Εάν πεινάσει θα κλάψει (!). Πιστεύω ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να το ταίζεις όποτε θέλει και όσο θέλει(!).Το να είσαι συνεχώς με το "βυζί" απέξω θα σε.... κουράσει και δε χρειάζεται. Το δικό μου μωρό είναι 4μηνών και το ταϊζω όποτε θέλει. Άλλοτε τρώει στις 4 ώρες και άλλοτε στις 7 (γάλα σκόνη)...Είναι δυνατόν να μην του αρκεί το γάλα σου και αυτό να συνεχίζει να είναι ήρεμο; Δύο λεπτά θηλασμού πραγματικά είναι λίγα αλλά αν πεινάσειθα στο δείξει με το κλάμα του.....

Φιλιά......

Δημοσίευση

ηtemi,Μπράβο σου κοπέλα μου που θηλάζεις (!)....

Το μωρούλι σου τρώει όσο θέλει. Εάν είναι ήσυχο και χαμογελαστό το γάλα που παίρνει από εσένα του φτάνει(!)...Εάν πεινάσει θα κλάψει (!). Πιστεύω ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να το ταίζεις όποτε θέλει και όσο θέλει(!).Το να είσαι συνεχώς με το "βυζί" απέξω θα σε.... κουράσει και δε χρειάζεται. Το δικό μου μωρό είναι 4μηνών και το ταϊζω όποτε θέλει. Άλλοτε τρώει στις 4 ώρες και άλλοτε στις 7 (γάλα σκόνη)...Είναι δυνατόν να μην του αρκεί το γάλα σου και αυτό να συνεχίζει να είναι ήρεμο; Δύο λεπτά θηλασμού πραγματικά είναι λίγα αλλά αν πεινάσειθα στο δείξει με το κλάμα του.....

Φιλιά......

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι !:) Σε καταλαβαίνω γιατι και μένα τρωει λιγο καθε φορά . Ειδικά εκει πριν τον 3ο νομιζω οτι καθοταν ενα λεπτό μοναχα! Τωρα παλι καθεται 4-5 λεπτά αλλα τρώει καθε 2-3 ώρες πλεόν . Ολα καλα και η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη :)

Τα κακά της τι χρώμα έχουν ? Ποσο βάρος έχει πάρει ?

Δημοσίευση

Μην αγχώνεσαι !:) Σε καταλαβαίνω γιατι και μένα τρωει λιγο καθε φορά . Ειδικά εκει πριν τον 3ο νομιζω οτι καθοταν ενα λεπτό μοναχα! Τωρα παλι καθεται 4-5 λεπτά αλλα τρώει καθε 2-3 ώρες πλεόν . Ολα καλα και η αναπτυξη της ειναι πολυ καλη :)

Τα κακά της τι χρώμα έχουν ? Ποσο βάρος έχει πάρει ?

Δημοσίευση

Οπως σου είπαν και οι αλλες κοπέλες μην ανησυχείς το παιδι μπορει να το πινει γρηγορα , εμένα ο γιος μου ηταν παχυ μωρο και αρκετα ησυχο και μέχρι 5 μηνων που το θηλαζα έκανε 3 λεπτα απο το ενα στηθος και 3 απο το αλλο και ήταν τοφαλος, τον ταιζα καθε 4ωρες και ποτε την νύχτα!Αλλα ένας άλλος τρόπος για να καταλαβεις πόσο τρωει είναι να βγάλεις το γάλα με θηλαστρο και να μετρησεις πόσο θα πιει,επισης δες αν αδειάζει το στηθος σου όταν το ταιζεις! Κάτι αλλο μετα που πρέπει να δεις είναι εαν δεν εχεις πολύ γάλα και το παιδι κουράζεται και δεν τραβαει!Παντως μην ακους τα μωρα που καθονται συχνα στο στήθος καιγια πολλη ωρα συνηθως πιπιλανε το στηθος δεν τρωνε εμενα τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει δυο γιατροι και η μαια μου! Καποτε θα το θυμάσαι και θα γελάς οταν θα της λες να μην τρωει!

Δημοσίευση

Οπως σου είπαν και οι αλλες κοπέλες μην ανησυχείς το παιδι μπορει να το πινει γρηγορα , εμένα ο γιος μου ηταν παχυ μωρο και αρκετα ησυχο και μέχρι 5 μηνων που το θηλαζα έκανε 3 λεπτα απο το ενα στηθος και 3 απο το αλλο και ήταν τοφαλος, τον ταιζα καθε 4ωρες και ποτε την νύχτα!Αλλα ένας άλλος τρόπος για να καταλαβεις πόσο τρωει είναι να βγάλεις το γάλα με θηλαστρο και να μετρησεις πόσο θα πιει,επισης δες αν αδειάζει το στηθος σου όταν το ταιζεις! Κάτι αλλο μετα που πρέπει να δεις είναι εαν δεν εχεις πολύ γάλα και το παιδι κουράζεται και δεν τραβαει!Παντως μην ακους τα μωρα που καθονται συχνα στο στήθος καιγια πολλη ωρα συνηθως πιπιλανε το στηθος δεν τρωνε εμενα τουλαχιστον ετσι μου ειχαν πει δυο γιατροι και η μαια μου! Καποτε θα το θυμάσαι και θα γελάς οταν θα της λες να μην τρωει!

Δημοσίευση

marinina έγραψε:

Αλλα ένας άλλος τρόπος για να καταλαβεις πόσο τρωει είναι να βγάλεις το γάλα με θηλαστρο και να μετρησεις πόσο θα πιει,

Συγνώμη αλλα ειδικά αυτος ο τροπος εχει οδηγησει πολλες μητέρες στο συμπλήρωμα ! Δεν ειναι σωστός τροπος . Το μονο που μας διχνει αν το μωρό τρωει ικανοποιητικά ειναι οι βρεγμένες πάνες . Στην ηλικια των 2,5 μηνών πρεπει να βρέχει 5-6 πάνες ημερησίως .

Κάτι αλλο μετα που πρέπει να δεις είναι εαν δεν εχεις πολύ γάλα και το παιδι κουράζεται και δεν τραβαει!

Το μωρο της φίλης μας ειναι 2,5 μηνών και αναπτύσσεται κανονικα... Καταλαβαίνω πως θέλεις να βοηθήσεις και γράφεις με καλή προθεση αλλα σκέψου μήπως την αγχώνεις και την παραπληροφορείς με αυτά που γραφεις .

Δημοσίευση

marinina έγραψε:

Αλλα ένας άλλος τρόπος για να καταλαβεις πόσο τρωει είναι να βγάλεις το γάλα με θηλαστρο και να μετρησεις πόσο θα πιει,

Συγνώμη αλλα ειδικά αυτος ο τροπος εχει οδηγησει πολλες μητέρες στο συμπλήρωμα ! Δεν ειναι σωστός τροπος . Το μονο που μας διχνει αν το μωρό τρωει ικανοποιητικά ειναι οι βρεγμένες πάνες . Στην ηλικια των 2,5 μηνών πρεπει να βρέχει 5-6 πάνες ημερησίως .

Κάτι αλλο μετα που πρέπει να δεις είναι εαν δεν εχεις πολύ γάλα και το παιδι κουράζεται και δεν τραβαει!

Το μωρο της φίλης μας ειναι 2,5 μηνών και αναπτύσσεται κανονικα... Καταλαβαίνω πως θέλεις να βοηθήσεις και γράφεις με καλή προθεση αλλα σκέψου μήπως την αγχώνεις και την παραπληροφορείς με αυτά που γραφεις .

Δημοσίευση

Οταν μπαινεις σε μια τετοια σελιδα καθε ενας σου γραφει με καλη προθεση την δικη του εμπειρια με καλη προθεση παντα!δεν νομιζω αν μια φορα δωσει με μπιμπερο το δικο της γαλα θα κοπει το γαλα η θα μαθει το παιδι σε συμπληρωμα! επαναλαμβανω το δικο της γαλα!και αλλωστε παντα μιλαμε με καλη προθεση!απο οτι καταλαβα δεν γινεται παντα αντιλληπτο και απο ολους.ΣΥΓΝΩΜΗ!Ειμαι υπερ του θηλασμου και αυτα μου τα εχει πει ο γιατρος μου πριν 2 χρονια , δεν τα φανταστηκα ουτε ηθελα να αγχωσω την φιλη μας και παλι ειλικρινα ΣΥΓΝΩΜΗ:(και μένα το παιδακι μου δοξα το θεο φυσιολογικο είναι και στο βαρος και σε ολα.Καθε γιατρος συστηνει διαφορετικα πραγματα και ο γιατρος ειναι ο μονος που μπορει να μας συμβουλευσειεφοσον ειναι ολα καλα και το μωρακι ειναι χαμογελαστο και γερο σημαινει οτι χορταινει ευχομαι να ειναι παντα καλα και να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!

Δημοσίευση

Οταν μπαινεις σε μια τετοια σελιδα καθε ενας σου γραφει με καλη προθεση την δικη του εμπειρια με καλη προθεση παντα!δεν νομιζω αν μια φορα δωσει με μπιμπερο το δικο της γαλα θα κοπει το γαλα η θα μαθει το παιδι σε συμπληρωμα! επαναλαμβανω το δικο της γαλα!και αλλωστε παντα μιλαμε με καλη προθεση!απο οτι καταλαβα δεν γινεται παντα αντιλληπτο και απο ολους.ΣΥΓΝΩΜΗ!Ειμαι υπερ του θηλασμου και αυτα μου τα εχει πει ο γιατρος μου πριν 2 χρονια , δεν τα φανταστηκα ουτε ηθελα να αγχωσω την φιλη μας και παλι ειλικρινα ΣΥΓΝΩΜΗ:(και μένα το παιδακι μου δοξα το θεο φυσιολογικο είναι και στο βαρος και σε ολα.Καθε γιατρος συστηνει διαφορετικα πραγματα και ο γιατρος ειναι ο μονος που μπορει να μας συμβουλευσειεφοσον ειναι ολα καλα και το μωρακι ειναι χαμογελαστο και γερο σημαινει οτι χορταινει ευχομαι να ειναι παντα καλα και να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!

Δημοσίευση

Απλ ώς Μαριρίνα, αν μπει στο τριπάκι ναβγαζει το γάλα για να το μετρήσει, θα μπει σε ένα σκεπτικό που δεν στέκει όπωςε" εβγαλα 150 μλ κ όχι 200μλ!!Το γάλα μου είναι λίγο!!Συμπλήρωμα." Σκέψεις που θα χειροτερέψουν το πρόβλημα χωρίς ουσία. Γάλα θα έχει πάντα την επαρκή ποσότητα, δεν χρειάζεται να την μετρήσει γιατί το θηλαστρο δεν βγάζει όλο το γάλα. Βγάζει περίπου το 80%.Ξερουμε ότι το είπες με καλή πρόθεση, μξην είσαι χαζουλα κ ζητας συγγνώμη! :)

Δημοσίευση

Απλ ώς Μαριρίνα, αν μπει στο τριπάκι ναβγαζει το γάλα για να το μετρήσει, θα μπει σε ένα σκεπτικό που δεν στέκει όπωςε" εβγαλα 150 μλ κ όχι 200μλ!!Το γάλα μου είναι λίγο!!Συμπλήρωμα." Σκέψεις που θα χειροτερέψουν το πρόβλημα χωρίς ουσία. Γάλα θα έχει πάντα την επαρκή ποσότητα, δεν χρειάζεται να την μετρήσει γιατί το θηλαστρο δεν βγάζει όλο το γάλα. Βγάζει περίπου το 80%.Ξερουμε ότι το είπες με καλή πρόθεση, μξην είσαι χαζουλα κ ζητας συγγνώμη! :)

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.Ειλικρινα με καθησυχασατε λεγοντας μου πως και τα δικα σας μωρα τρωγαν λιγο,αλλα παιρναν κανονικα βαρος.Lala μου τα κακα της εχουν χρωμα μουσταρδι.Βαρος πριν 2 βδομαδες ηταν 4.700 και γεννηθηκε 2830.Σε 2 μερες θα ερθει η παιδιατρος και θα την ξαναζυγισω.Το αγχος μου ειναι μηπως δεν εχει παρει το απαιτουμενο βαρος και μου πει να της δινω συμπληρωμα.marinina μου δεν μπορω να ξερω αν αδειαζει ολο το στηθος γιατι το στηθος μου ποτε η'σχεδον ποτε δεν πρηζεται.Λετε να τρεχει λιγο-λιγο και να κουραζεται να τραβαει;Δεν θα εδειχνε ομως ετσι τσαντισμενη;

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.Ειλικρινα με καθησυχασατε λεγοντας μου πως και τα δικα σας μωρα τρωγαν λιγο,αλλα παιρναν κανονικα βαρος.Lala μου τα κακα της εχουν χρωμα μουσταρδι.Βαρος πριν 2 βδομαδες ηταν 4.700 και γεννηθηκε 2830.Σε 2 μερες θα ερθει η παιδιατρος και θα την ξαναζυγισω.Το αγχος μου ειναι μηπως δεν εχει παρει το απαιτουμενο βαρος και μου πει να της δινω συμπληρωμα.marinina μου δεν μπορω να ξερω αν αδειαζει ολο το στηθος γιατι το στηθος μου ποτε η'σχεδον ποτε δεν πρηζεται.Λετε να τρεχει λιγο-λιγο και να κουραζεται να τραβαει;Δεν θα εδειχνε ομως ετσι τσαντισμενη;

Δημοσίευση

Το μωρακι σου πιστευω οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως τα λες και αφου ειναι ηρεμο και χαμογελαστο δεν χρειαζεται να ανησυχεις,απλα απολαυσε το μωρακι σου , αλλωστε ο γιατρος θα σε βοηθησει περισσοτερο.φιλια!

Δημοσίευση

Το μωρακι σου πιστευω οτι ειναι μια χαρα ετσι οπως τα λες και αφου ειναι ηρεμο και χαμογελαστο δεν χρειαζεται να ανησυχεις,απλα απολαυσε το μωρακι σου , αλλωστε ο γιατρος θα σε βοηθησει περισσοτερο.φιλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...