Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΚΥΚΛΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ (ΠΑΡ'ΟΛΟ

ΠΟΥ ΕΙΧΑ 4 ΣΤΑ 4 ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΩΑΡΙΑ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ) ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΩ ΓΙΑΝΝΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΟ

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ?

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ?

Δημοσίευση

ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!! Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ Κ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!!! ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΝΕ ΑΝΑΨΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ!!!! Η ΠΙΣΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

βασικά ηρέμησε και πες μας τι θέμα έχετε και έχετε κάνει 4 προσπάθειες. Είναι κάτι απλό ή κάτι πιο δύσκολο?

Όσο για τον Αγ. Στυλιανό να πας στην εκκλησία και να ανάψεις λαμπάδα, μια για σενα μια για τον άντρα σου και μια για τον Άγιο και να δεις που θα ρθει το μωράκι γιατί θα σε βοηθήσει ο Άγιος Στυλιανός.

Εγώ πιστεύω πολύ, δεν είμαι τακτική στην εκκλησία αλλά όταν το έχω ανάγκη πηγαίνω. Μην το αφήσεις ρει πήγαινε αφού το είδες και στον ύπνο σου.!!!!

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΗ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΡΜΟΝΩΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΟΡΜΟΝΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ

ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ( ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ )

ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ

ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΚΥΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ

Δημοσίευση

Έλα..... μην εισαι έτσι μια χαρα αφου είχες δυο εγκυμοσυνες ειναι πολυ θετικό αυτο....

Σίγουρα να πας στην εκκλησια και ξέρεις κάτι ... για να μην το χεις στο μυαλο σου και πάντα ο φύλακας άγγελος μας μας βοηθάει. Σκέψου θετικά κια μέχρι τα Χριστούγεννα θα χεις φουσκωμενη κοιλίτσα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοίτα μόνο το θέμα του γιατρού, αν δεν σε εμπέει πια κοίτα και κάποιον άλλο ίσως να ναι καλύτερα.. Τί λες?

Εγώ έχω καθυστέρησει 3 μέρες και σκέφτομαι τι να κάνω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τι τελεια!! Εμενα η δικια μου δεν μπουσουλαει. Βαρελακια κανει. Αργησε και πολυ να κατσει στον πωπο. Βεβαια μου ειπε ο γιατρος επειδη ειναι ενα γεροδεμενο και ψηλο μωρο δεν μπορει να ελεγξει ευκολα την ισορροπια της.  Προχθες με λαχταρησε. Καθοταν καθιστη και επαιζε και διπλα της εγω και εκανε αποτομα πισω και εσκασε με δυναμη κατω το κεφαλι. Εκλαιγε τοσο πολυ που κοπηκε η αναπνοη της και μελανιασε. Την κουνησα και πηρε αναπνοη και με το που πηρε αναπνοη στα καπακια λιποθυμησε. Εκει εχασα την ψυχραιμια μου και αρχισα να τσιριζω,τρομαξε και ο μεγαλος. Ευτυχως ολα καλα μονο ενα τεραστιο καρουμπαλο εκανε. Ακομα μου ερχεται η εικονα της στο μυαλο ετσι οπως ασπρισε και εχασε τις αισθησεις της και κλαιω. Νομιζα πως την εχασα!
    • Με το καλο κοριτσι μου να παρεις το θαυματακι σου αγκαλια!!! Ολα να πανε οπως επιθυμεις!!!🩷
    • Αντε κοριτσι μου μπραβο!!!! Να ησυχασεις κ να ρυθμιστεις σιγα σιγα!!!  Και εγω ειμαι σε φαση που προσπαθω να μπω σε σειρα μετα την εγκυμοσυνη κ την αποξεση μου επεσε πολυ ο θυροειδης και προσπαθουμε τωρα να τον φερουμε στα φυσιολογικα του. Ολα αποσυντονιζονται απο αυτα που ζησαμε..
    • Χαχαχα ειπα μηπως χωραγες να στριμωχτεις πισω ανάμεσα στα 2 καθίσματα! 😅 αα σαν κ εμενα κ εσυ με το δίπλωμα...κ εγω εχω κ δεν οδηγαω..το παιρνω δηλαδή λιγο αλλα μονο εδω κοντά στην περιοχή μου..παραέξω δεν πηρα ποτε τον αερα να βγω..κ βλεπω οτι χρειάζεται πολυ με τα παιδια κ ζορίζομαι τωρα γιατί πρεπει να μάθω απ τη μια..κ απ την αλλη μένω Αθήνα κ η κατάσταση στους δρόμους ειναι τραγική, πολυ επικίνδυνα κ φοβάμαι.. Ναι κ εμενα ο δικός μου τα ιδια..τον εχω παει στο δωμάτιο του κ ξυπνάει ολο το βράδυ κ δεν αντέχω αλλο..κ τη μερα όπως λες θέλει ολη την ωρα προσοχή.. στην καλύτερη να παιξει λιγο μονος του αλλα παντα εννοείται πρεπει να με βλεπει κ εμενα οτι είμαι εκει..
    • Εγω εκανα στην 1η ΕΤ arvekap 3,75, που κανει μεγαλη καταστολη (αυτο το δινουν στην ενδομητριωση - δεν εχω). Μετα απο 15 μερες με ειδαν στον υπερηχο και ορμονολογικες εξετασεις και ξεκινησα cyclacur. Με ειδαν μετα απο 5 μερες (παλι υπερηχο και ορμονες) οπου προστεθηκαν και αυτοκολλητα dermestril, μετα απο 2 μερες και τελος παλι μετα απο 2 μερες οπου ξεκινησα προγεστερονη για 5+1 μερες. Την 6η μερα εκανα εμβρυομεταφορα. Πετυχε αλλα απεβαλα. Τωρα εκανα παλι arvekap 3,75 για τη 2η ΕΤ. Εφυγα απο τον 1ο γιατρο στο 1ο ραντεβου προετοιμασιας ενδομητριου για δικους μου λογους και λανθασμενους χειρισμους. Δυστυχως λογω καταστολης παω πισω. Μενω χωρις κυκλο. Τωρα θα ξεκινησω με νεο γιατρο που να μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Μου εδωσε την επιλογη του φυσικου αν κι εχω pcos (αφου πρωτα ρυθμιστουν καταλληλα). Ακομα και τεχνητο να κανω, δεν θελει να παμε τοσο επεμβατικα με arvekap.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...