Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
kalimerα.. τη κανου τα κοριτσια μου?

ολα καλα?

χρισα περαστικα στον ανδρα σου...

γυελιζ...εβαλα το φοτο..πρωι πρωι!!!..για να ιμε προτι!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

καλι μασ ελιψεσ...

πιπιτσα..ακομα δεν φανικε η.....???????????

καλιμερα και στα ιπολιπακαριτσια!!!

Ναι πρώτη βάζεις τις φωτό αλλά τελευταία εμφανίζεσαι!!! Τι να το κάνω?

Καλημέρα σου!

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Εκείνη την ώρα όμως δεν πιάνει η καλημέρα! Γιατί δεν είναι μέρα!! χαχαχαχαχ

τη επρεπε να πω εκινι την ορα??..καλινιχτα???????οχι!!

μαλον καλο ξιμερομα!! :lol::lol::lol::lol:

αλα ..δεν γινετε μια φορα να μιν γρινιαζισ?????εεεε??? :(:(:(:(

και εγο που εβαλα μια ορεεοτατι..που απο σινγινισε ..που σασ βλεπο ..καθουρο τα βρακι...δεν το εκτιμασ αφτο...

εγο που ..πριν να παο για ιπνο..σασ εδιξα..που σασ σκεφτουμε....εεε τη να πω..τη να πω!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια και πάλι!!!!!!!!!!!!!

:-h:-h:-h:-h:-h

Χρύσα μου...............

Έχεις δει ποτέ σου.....................

"Ιπτάμενο Ελέφαντα"??????????

:)):)):)):)):)):)):)):)):))

Εγώ είμαι καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τί θα γίνει με την "κακούργα"????

[smilie=violent1.gif]

Θα θυμηθεί να έρθει επιτέλους?????

[smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif][smilie=boxing.gif]

Πάω να φτιάξω 1 ζεστό...... μοσχοβολάτο....... ~o) και να βάλω σιδέρωμα!!!!!!

[-([-([-([-([-([-(

Δημοσίευση

δεν ξερω αν ειναι καμια εδω,εγω απλα επειδη ειμαι καλο κοριτσι μπηκα να σας χαιρετησω γιατι ηρθε η ωρα να παω να παρω την μαθητρια απο το "πανεπιστημιο"!!!!!!!!!!!καλο σας μεσημερι!!!!!κι αν ολα παν καλα(που δεν νομιζω γιατι ειμαι γκαντεμω),αυριο θα σας γραψω απο το καινουργιο μου νετμπουκακι(νεα λεξη)!!!!!!!!!φιλιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

persia μου αν μιλάς για την ομάδα η κάθε κοπέλα βάζει μόνη της το ονομά της στις λίστες.... δεν το κάνω εγώ... αν δείς το γράφει και πάνω απο τη λίστα....

Δεν σημαίνει τίποτα όπως κατάλαβες....

Αν κάποια δεν μπορεί να το κάνει απλά μας το λέει και το κάνουμε εμείς γιαυτήν! Δεν θυμάμαι να μου το ζήτησες και να μην το έκανα.

Σας αφήνω προς το παρόν. Καλό μεσημέρι σε όλους!!

*Γιώργο μου τέλεια τα νέα σας!! Μπράβο!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!

Δημοσίευση

Μπήκα να σας πω μια γλυκιά καλησπέρα....αν και ξέρω ότι δεν είστε εδώ!

Να μου είστε όλες καλά....

Σήμερα κρυώνω απίστευτα....και δε θα πάω πάλι γυμναστήριο..

Άρχισα τις κοπάνες πάλι....θα ξαναπαχύνω πάλι και δε θα σώζομαι με τπτ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ν μαι και εγώ μετα απο πολές μέρες. Πολύ πολύ δουλειά. Ελεος!!!

Πίνω το καφεδάκι μου και σας διαβάζω, είχα μείει στην Πέμπτη το μεσημεράκι και είχα πολλά ακομη. Τα μαθαίνω όλα πάντως....

Σήμερα θα βγάλω τα χειμωνιάτικα και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει μετά, σίδερο, βόλεμα και καθάρισμα.

Έχω να καθαρίσω και το σπίτι, και να μαγειρέψω και και και...

Την Κυριακή υποτίθετε ότι θα αδιαθετήσω, για να δούμε τι κάναμε και αυτόν τον μήνα.

Κορίτσια σας φιλώ όλες...

Υ/Γ αααα και εγώ αν κάνω κοριτσάκι (ευχομαι παναγίτσα μου) θα της δόσω το όνομα της μανουλας μου που την έχασα αλλά είναι και τόσο σπάνιο αλλά και τέλειο!!!!!!!

Θα μαγειρέψω ψητό κατσαρόλας ιδέα???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...