nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 μιποσ με αφτο???????????????? http://www.youtube.com/watch?v=_OWSJ08KY3g
nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Γιελήζ συγχώρεσέ την...Κρίμα είναι μωρέ..Αφού προσπαθεί να φτιάξει το σπιτικό της.. πεσ και εσι ..χρισα..εε τη καρδια εχι??? εεε πεσ!!!
PIPITSAZOUZOUNA Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Βρε παιδάκια........... Αυτές οι εικονίτσες........ εμένα γιατί δε μου ανοίγουνε????? Γεια σου Χρυσανθάκι μου!!!!!!!!!! Καλά είσαι κορίτσι μου??????
nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 μιποσ ετσι???...αααα ιρτα!!!... λιπονννν γυελιζ!!!!....Üzgünüm ... beni affet
nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Βρε παιδάκια........... Αυτές οι εικονίτσες........ εμένα γιατί δε μου ανοίγουνε????? Γεια σου Χρυσανθάκι μου!!!!!!!!!! Καλά είσαι κορίτσι μου?????? πιπιτσα δεν μπορισ να τα δισ???? σιμπεθερααα ουτε εσι μπορισ να τα δισ??? τοσι ορα..γεαβα χτιπιεμε??? εεεε???
nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 καλημερα κοριτσακια..... καλοσ την χρισανθι...ολα καλα?
DIOSA Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 καλοσ την χρισανθι...ολα καλα? Καλημέρα Χρυσάνθη μου τι κάνεις?
Χρυσάνθη_ Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 ολα καλα κοριτσακια...διαβαζω τα νεακια σας....παω για σιδερωμα γιατι δεν θα εχουμε να βαλουμε τιποτα ετσι οπως παω.....φιλακια γλυκουλες μου....
Χρύσα82 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Ακόμα να σε συγχωρέσει Νίνα μου??? τσ τσ τσ!!! Όσο για τις εικόνες και τα τραγούδια της συγνώμης εγώ τα βλέπω... Γειά σου Χρυσάνθη μου..πώς είσαι σήμερα?? Σίδερο??? πωπω..Καλό κουράγιο!! (Το μισώ το σίδερο!!)
nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 γυελιζζζζ..πεσ κατι...τιποτα δεν σε αγγιζι??..μα τιποτα?
DIOSA Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Απο τα τραγούδια που βάζεις καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις καθόλου το γούστο μου στη μουσική!! 4 μήνες τζάμπα μιλάμε!! τσ τσ τσ τσ τσ
PIPITSAZOUZOUNA Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Ουφ......... έχω κι εγώ σιδέρωμα........... Έκανα λιγάκι το πρωϊ αλλά....... πρέπει κι άλλο.......... Πονάει κι η κακούργα η κοιλιά μου........ άντε να έρθει να ησυχάσουμε....... Πάω να συνεχίσω αυτό που γράφω....... για τον Γυναικολόγο του Forum......... Τα λέμε σε λιγάκι............
nikulina Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 λιπον ολα τα ιπα..αμα τεσ τα με σιχορισιισσσ.... εεε τι αλο να πο....
Χρύσα82 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Ax βρε Νίνα μου..Τί της έκανες και δεν σε συγχωρεί πια??
Χρύσα82 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Μετά από ώριμη σκέψη... Μπράβο!!!!!
Recommended Posts