Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Οκ ΝΙΝΑ στο χαριζω το σοκολατομενο μωρο....Αχου μωρε...εχει πασαλειψει τα δαχτυλακια του το μικρο μου!!!!!

λολλι..οταν το ιπεσ αφτο....πρεπι να σου δοσανε και τα δακρια....ετσι δεν ινε????

η ετρεξεσ..να παρισ πανακι να τον σκουπιζισ???...εεεε??? :roll::roll::roll::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Αχ πώς φαίνονται οι μανούλες to be....χαχα με πόση στρογή αναφέρεται στον ΠΑΙΔΑΡΟ!!! όχι σαν εμάς που είμαστε έτοιμες να το φάμε!!! χαχαχαα

ΝΑΙ,ΝΑΙ!!!

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΙΝΑΣ! :lol::lol::lol:

Παντως αν κανω τετοιους γιους θα βγαλουμε πολλα λεφτα!!!!=))=))=))

Δημοσίευση

καλεεεε....αφτοσ να με φαι..ιπαμεεεεεεε...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν κατάλαβες καλάαα!!! Εγώ δεν στον δίνω !! χαχαχα να πάς να βρείς άλλον να σε φάει!!

Αυτόν θα τον φάμε εμείς εδώ οι λιχούδες!!! να ήρθε και η Χρυσάνθη που της αρέσει η σοκολάτα... πες βρε Χρυσάνθη... χαχα

Δημοσίευση

Είχα δουλίτσα δυστυχώς..και δεν μπόρεσα να συμμετέχω......Πολύ σοκολάτα έπεσε βρε παιδιά...

Τί έγινε Νίνα σου έφυγε τώρα η λαχτάρα για γλυκό και το γυρνάς στο αλμυρό?? :lol::lol:

Εγώ πάντως θα φάω κολοκυθάκια γεμιστά, δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου.. ;)

Δημοσίευση
τη μαγιρεβουμε σιμερα????

για πιτε.....τη καλο....??????????? :lol::lol::lol: τα φαμε??

Λοιπον εγω θα φαω κρεατοσουπα,την οποια λιγουρευτηκα χτες βραδυ και τρεχαμε με τον καημενο τον αντρα μου στα πατσατζιδικα για να την βρουμε :lol::lol::lol::lol::lol: Πηρα 2 μεριδες σουπιτσα κ θα φαω και σημερα μιαμ μιαμ...

Δημοσίευση

Λοιπον εγω θα φαω κρεατοσουπα,την οποια λιγουρευτηκα χτες βραδυ και τρεχαμε με τον καημενο τον αντρα μου στα πατσατζιδικα για να την βρουμε :lol::lol::lol::lol::lol: Πηρα 2 μεριδες σουπιτσα κ θα φαω και σημερα μιαμ μιαμ...

αχ τη τραβαι ο καιμενοσ...τη τραβαι και δεν το μαρτιραι!! :lol::lol::lol::lol:

εγο κοριτσια οσο ιμουν εκγιοσ..μονο μια φορα ιχα ορεξι,,για κατι...δαξι 2 φορεσ!!!...μια φορα ιτελα φασολαδα!!!!αλα σαν τρελι εκανα!! :lol::lol::lol:

εεεεε και η δεφτερι φορα ...λιγουρεφτικα ...τον...ανδρα μου :oops::oops::oops::oops: που μασ το ιχε απαγορεψι ο γιατροσ!!!!....εεε ..τον λιγουρεφτικα...τον γεφτικα...και την αλι μερα τρεχαμε στουσ γιατρθσ ..επιδι μου εχι ερτι ..τοσι δα..αιμα!!!!χαχαχαχαχα...ιμουν στο 4 μινα...και να φαταστιτε...που δεν ιχαμε και ολοκριρομενι πραξι...μονο λιγο ετσι..με φοβο!!!!χαχαχαχα :lol::lol:

αχ τι ορεεα περασα απο το φαι στο σεξ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
εμεις εχουμε γεμιστα χωρις κιμα λογω Παρασκευης.πω πω πεινασα τωρα :crazy:

Είδες τί κάνεις βρε Νίνα?? Μας ανοίγεις την όρεξη!!!

Lolli μου κρεατόσουπα έχω πολύ καιρό να φάω...μμμμμ...Θα κάνω για την Δευτέρα... ;)

Δημοσίευση

καθε λιγο και λιγακι θελω να τρωω βρε κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο.δεν ξερω αν ειναι λογω μπεμπε γιατι ετσι ειμαι συνεχεια :P και δεν μπορω να καταλαβω αν τωρα ειναι διαφορετικα!ισως να ειναι διαφορετικα η ισως να θελω εγω να το βλεπω οτι ειναι :blink: παντος το μονο που σιγουρα ξερω ειναι οτι κοιμαμαι και ξυπναω με την σκεψη μου στο φαγητο :S:y32b4: αν εχω μπεμπε και απο τωρα ειμαι ετσι θα γινω 500 κιλα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αν προσέξεις την προηγούμενη απάντηση πάλι νεούδι είμαι...

Μάλλον με την αναβαθμιση άνοιξε και δεύτερος λογαριασμός..

Το αστείο είναι ότι στον καινούριο έχει και παλιές δημοσιεύσεις..Αν υπάρχουν 2 τελικά

Δημοσίευση

Το αστείο είναι ότι στον καινούριο έχει και παλιές δημοσιεύσεις..Αν υπάρχουν 2 τελικά

αααα κιτα ...εγο θελο την φιλιναδα μου πισο....την γρια..χρισα...

το νεουδι ..δεν την θελο!!!! να φιγι ...να φιγι.... :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

2 Είναι οι λογαριασμοί Χρύσα μου... ο ένας είναι Χρύσα82 και ο άλλος Χρυσα82 (χωρίς τόνο στο υ)

Δημοσίευση

2 Είναι οι λογαριασμοί Χρύσα μου... ο ένας είναι Χρύσα82 και ο άλλος Χρυσα82 (χωρίς τόνο στο υ)

ετσι ινε...το ενα για εσασ που βαζετε τονο...και ενα για μενα ..που δεν βαζο ποτε τονο!!!χαχαχαχα

Δημοσίευση

Πώς έγινε αυτό??

Στον δεύτερο μου βγάζει τα θέματα στα οποία έγραφα παλιά..Γιατί το είχα ψάξει στην αρχή..

Έχει τους φίλους μου κανονικά...Δεν έκανα νέες αιτήσεις..Τα μηνύματα μου όλα!!

Δημοσίευση

Πώς έγινε αυτό??

Στον δεύτερο μου βγάζει τα θέματα στα οποία έγραφα παλιά..Γιατί το είχα ψάξει στην αρχή..

Έχει τους φίλους μου κανονικά...Δεν έκανα νέες αιτήσεις..Τα μηνύματα μου όλα!![/quote:2cfydgrg]

Το 2ο εσύ το άνοιξες η στο ανοίξανε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...