Μετάβαση σε περιεχόμενο

dilitiriasi...

Recommended Posts

korisia exw megalo provlima... edw kai 3 meres exw pathei dilitiriasi... den kserw ti allo na kanw.. piga sto aleksandras proxthes to vradi k to mono pou mou kanan einai na mou valoun oro.... ti na kanw oti trww to vgazw, akoma k to nero... k fovamai k gia to mwraki mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το Γυναικολόγο σου μίλησες καλή μου?????????? Εκείνος είναι ο πλέον αρμόδιος να σε συμβουλεύσει...... μπορεί να υπάρχει αγωγή που να μην επηρεάζει το μωράκι σου!!!!!!!!!!

Το μόνο που γνωρίζω πως πρέπει να κάνεις........ είναι να πίνεις πολλά υγρά........ ειδικά νεράκι..........

Μην το καθυστερείς πάντως........ μίλα με το γιατρό σου!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις!!!!!!!!!!!

πω πω βρε κορίτσι μου τι έπαθες...τώρα είσαι στο νοσοκομείο? Πάντως η τροφική δηλητηρίαση αυτό θέλει...να τα βγάλεις όλα και να αντικαταστήσεις τα υγρά με ορό (έπαθε πέρυσι ο αδερφός μου από μία τυρόπιτα και πήγε στο Αλεξάνδρα και του πέρασε με τον ορό σε 24 ώρες και πρόπερσι ο άντρας μου και πάλι το ίδιο έκανε)

Σε ποιον μήνα είσαι? Φάρμακα δεν παίρνουν στην τροφικη δηλητηρίαση από ότι γνωρίζω αλλά κάνουν ή πλύση στομάχου ή περιμένουν να τα βγάλεις όλα...Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν σου έχει περάσει ακόμη...Συνήθως περνάει σε 24 ώρες...Μήπως είναι καμια γαστρεντερίτιδα?

Να υποθέσω ότι στο Αλεξάνδρα (Αθήνα ε?) δεν σου είπαν διάγνωση...

επειδη εχω ξανακουσει παρομοιες περιπτωσεις ισως πρεπει να νοσηλευτεις για λιγο γιατι αφυδατωνεσαι....παρε πολλες γνωμες.ολα θα πανε καλα!υποθετα δεν σου δωσανε?τα υποθετα κοβουν μαχαιρι τους εμετους.

euxaristw koritsia...!!! einai i 4i mera simera epitelous mporw na faw... eimai poly xaroumeni giati ektos apo mena talaiporiotan kai to mwraki mou... den ksanatrww ap eksw apapappa

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...