Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό ήταν λοιπόν κορίτσια και αγόρια.........μετα απο μιση ωρα κουβεντουλας με τον αντρα μου αποφασίσαμε να κανουμε σπερματεγχυση αυτο το μηνα. :D Για να δούμε θα μας χαρίσει η Παναγιτσα ενα μωράκι που τόσο επιθυμούμε?

Ηδη πάιρνω χάπια πολλαπλης ωορηξιας, θα κανω και 3 ενεσουλες να σπασουν τα αυγουλακια και νομιζω Δευτερα ή Τριτη θα κανουμε την σπερματεγχυση.Θα παω μια βολτουλα αυριο στο γιατρο να μου επιβεβαιωση την διαδικασια και μπρος μαρςςςςςςςςς!!!!!

Την θετικη σας ενεργεια!!!! :D

Δημοσίευση

Αναστασια σου ευχομαι απο καρδιας να πραγματοποιηθει η επιθυμια σου και να πετυχει η σπερματεγχυση .Θετικες σκεψεις ολα θα πανε καλα , ο θεος μαζι σου κοριτσι μου θα τα καταφερεις αυτο να σκεφτεσαι ..Παρε τον αντρουλη σου απο το χερι και ξεκινηστε ..Σου ευχομαι τα καλυτερα , η παναγιτσα να σου δωσει το μωρακι η μωρακια γιατι οχι ? ;)

Δημοσίευση

Αναστασία μου γλυκιά , αν και διακοπές, δεν μπόρεσα να κρατηθώ μακρυά απο το mammyland για πολύ!!!!

Μπράβο κούκλα μου!!! Καλή αρχή και πολύ σύντομα εγκυούλα :ympray::ympray::ympray::ympray:

Σου στέλνω όλη μου, μα όλη μου τη θετική ενέργεια από το Γράντ Κάνυον, με πολύ αγάπη :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μη φοβάσαι τίποτα, προχώρα ακάθεκτη...

Δημοσίευση

Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πήγαινε χαλαρή (όσο γίνεται) και χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά. Πριν μερικές μέρες έκανε κι η κολητή μου σπερματέγχυση και τώρα είμαστε στα κάρβουνα περιμένοντας τις μέρες να περάσουν, ελπίζοντας σε μια τεράστια χοριακούλα. Με το καλό λοιπόν

Δημοσίευση

Κοριτσια αληθεια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Το μυαλο μου εχει γινει πλαστελίνη....δεν ξερω τι να σκεφτω....τις ορμονες που θα φαω?αν θα πετυχει?αν ο γιατρος εχει χαμπαρι απο αυτα? Μηπως τελικα δεν εξαντλησαμε ολα τα περιθωρεια που επρεπε?......δεν ξερω δεν ξερω....εχουμε το προβληματακι στην κινητικοτητα αλλα και η βιοχημικη που επαθα κατι λεει....γινετε συλληψη απλα δεν εκατσε....μηπως να το καθυστερουσαμε λιγο ακομα, να προσπαθουσαμε μονοι μας? :shock:

Δημοσίευση

Kαλή επιτυχία anastasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοείται ότι έχεις την θετική ενέργεια απο όλες μας!γιατί πίστεψέ με,ξέρουμε πόσο πολύ την χρειάζεσαι!!!!!!!!!!!!εύχομα να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!!!!! :x:ymparty:(*)(*)(*)(*)

Δημοσίευση

Καλημερα Αναστασια μου Συνηθως μετα απο 12 εως 15 μερες σο λενε για χοριακη. Και μπορει να σου δωσουν καποια φαρμακα για υποστηριξη. Προγεστερονη (ulrogestan) και καμια βιταμινη.

Εγώ θελω να σου πω κατι επειδη σε βλεπω οτι εισαι πολυ αγχωμενη. Τα φαρμακα που δινουν για την σπερματεγχυση ειναι ελαχιστα. Δεν πρεπει να φοβασαι οτι θα επιβαρυνεις τον οργανισμο σου. Και γενικοτερα δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια. Ουτε ποναει καθολου!

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολους!Τελικα δεν θα κανω αυτο το μηνα σπερματεγχυση γιατι οι ενεσεις θα κανουν 10 ημερες να ερθουν και να εγκριθουν!Δεν πειραζει μπορει και να την γλιτωσω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...