Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό ήταν λοιπόν κορίτσια και αγόρια.........μετα απο μιση ωρα κουβεντουλας με τον αντρα μου αποφασίσαμε να κανουμε σπερματεγχυση αυτο το μηνα. :D Για να δούμε θα μας χαρίσει η Παναγιτσα ενα μωράκι που τόσο επιθυμούμε?

Ηδη πάιρνω χάπια πολλαπλης ωορηξιας, θα κανω και 3 ενεσουλες να σπασουν τα αυγουλακια και νομιζω Δευτερα ή Τριτη θα κανουμε την σπερματεγχυση.Θα παω μια βολτουλα αυριο στο γιατρο να μου επιβεβαιωση την διαδικασια και μπρος μαρςςςςςςςςς!!!!!

Την θετικη σας ενεργεια!!!! :D

Δημοσίευση

Αναστασια σου ευχομαι απο καρδιας να πραγματοποιηθει η επιθυμια σου και να πετυχει η σπερματεγχυση .Θετικες σκεψεις ολα θα πανε καλα , ο θεος μαζι σου κοριτσι μου θα τα καταφερεις αυτο να σκεφτεσαι ..Παρε τον αντρουλη σου απο το χερι και ξεκινηστε ..Σου ευχομαι τα καλυτερα , η παναγιτσα να σου δωσει το μωρακι η μωρακια γιατι οχι ? ;)

Δημοσίευση

Αναστασία μου γλυκιά , αν και διακοπές, δεν μπόρεσα να κρατηθώ μακρυά απο το mammyland για πολύ!!!!

Μπράβο κούκλα μου!!! Καλή αρχή και πολύ σύντομα εγκυούλα :ympray::ympray::ympray::ympray:

Σου στέλνω όλη μου, μα όλη μου τη θετική ενέργεια από το Γράντ Κάνυον, με πολύ αγάπη :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μη φοβάσαι τίποτα, προχώρα ακάθεκτη...

Δημοσίευση

Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Πήγαινε χαλαρή (όσο γίνεται) και χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά. Πριν μερικές μέρες έκανε κι η κολητή μου σπερματέγχυση και τώρα είμαστε στα κάρβουνα περιμένοντας τις μέρες να περάσουν, ελπίζοντας σε μια τεράστια χοριακούλα. Με το καλό λοιπόν

Δημοσίευση

Κοριτσια αληθεια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Το μυαλο μου εχει γινει πλαστελίνη....δεν ξερω τι να σκεφτω....τις ορμονες που θα φαω?αν θα πετυχει?αν ο γιατρος εχει χαμπαρι απο αυτα? Μηπως τελικα δεν εξαντλησαμε ολα τα περιθωρεια που επρεπε?......δεν ξερω δεν ξερω....εχουμε το προβληματακι στην κινητικοτητα αλλα και η βιοχημικη που επαθα κατι λεει....γινετε συλληψη απλα δεν εκατσε....μηπως να το καθυστερουσαμε λιγο ακομα, να προσπαθουσαμε μονοι μας? :shock:

Δημοσίευση

Kαλή επιτυχία anastasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εννοείται ότι έχεις την θετική ενέργεια απο όλες μας!γιατί πίστεψέ με,ξέρουμε πόσο πολύ την χρειάζεσαι!!!!!!!!!!!!εύχομα να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!!!!! :x:ymparty:(*)(*)(*)(*)

Δημοσίευση

Καλημερα Αναστασια μου Συνηθως μετα απο 12 εως 15 μερες σο λενε για χοριακη. Και μπορει να σου δωσουν καποια φαρμακα για υποστηριξη. Προγεστερονη (ulrogestan) και καμια βιταμινη.

Εγώ θελω να σου πω κατι επειδη σε βλεπω οτι εισαι πολυ αγχωμενη. Τα φαρμακα που δινουν για την σπερματεγχυση ειναι ελαχιστα. Δεν πρεπει να φοβασαι οτι θα επιβαρυνεις τον οργανισμο σου. Και γενικοτερα δεν ειναι τιποτα σαν διαδικασια. Ουτε ποναει καθολου!

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολους!Τελικα δεν θα κανω αυτο το μηνα σπερματεγχυση γιατι οι ενεσεις θα κανουν 10 ημερες να ερθουν και να εγκριθουν!Δεν πειραζει μπορει και να την γλιτωσω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!😍
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...