Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗΣ & NΗΣΙΩΤΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ?? SOS

katherinaki82

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΓΚΟΥ..

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Μ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΜ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα μου δε γνωρίζω καθόλου,εύχομαι όμως πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την επέμβαση και να αναρρώσει η πεθερά σου γρήγορα.

Καλημερα Κατερινακι μου!

Δυστυχως δεν τους γνωριζω.....αν ηθελες για Θεσσαλονικη ισως να μπορουσα να σε βοηθησω...Περασαμε κ εμεις ακριβως το ιδιο περσι τα χριστουγεννα με την πεθερα μου....Ευτυχως ολα πηγαν καλα.

Ευχομαι να εχει καλη επιτυχια στην επεμβαση,καλη αναρρωση και περαστικα!

Και σε σας δυναμη και πολυ χαμογελο!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΓΚΟΥ..

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Μ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΜ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΟΣΤ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

κατερινακι μου ,χαθηκες!!!!!

αν μιλαμε για τον ιδιο Νησιωτη στο μεταξα.....δεν εχω καλη γνωμη!!!τον αλλο δεν τον ξερω.....

ο νικολας καλα???/φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...