Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..

ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.. ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΥΠΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΠΟΤΕ... ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Δεσποινάκι μια απο τα ίδια είμαι κι εγώ... :roll: Αφού έχεις καθυστέρηση γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι να σιγουρευτείς??? Εγώ μάλλον θα περιμένω ως την Παρασκευή έτσι για να το παίξω ψύχραιμη.... :D:-ss8-}

Σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα....

Δημοσίευση

δεσποινακι μου μπορει και να εισαι αλλα μπορει και οχι!!!Τα συμπτωματα της περιοδου ειναι ιδια καποιες φορες με αυτα τις εγκυμοσυνης!!!!Για αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πανε στο κοντινοτερο μικροβιολογικο ζητα να σου παρουν αιμα για χοριακη γοναδοτροπινη,ειναι το πιο σιγουρο απο ολα και κοστιζει και φθηνοτερα απο τα τεστ εμποριου-γυρω στα 10 ευρω πληρωσα εγω-!!!!!!!!!!!!!!Μακαρι να εισαι στο ευχομαι,αντε και περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Δεσποινάκι μακάρι να είναι εγκυμοσύνη... θα συμφωνήσω με τσ κορίτσια όμως, δεν πας να κάνεις χοριακή καλύτερα να σιγουρευτείς?? Και για μένα καλύτερα χοριακή παρά τεστ φαμακείου γιατί αν βγεί θετικό (που το εύχομαι)ο γυναικολόγος σου θα σε στείλει να κάνεις χοριακή... Περιμένουμε νέα σου..

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ.. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ.. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

κανε μια θερμομετρηση πρωινη !!!! αν εχεις πανω απο 36,8-36,9 μαλλον θα κανεις μπεμπε!!!!!!

γενικα οι γιατροι λενε οτι οταν περιμενουμε περιοδο πεφτει η θερμοκρασια του σωματος για να ξεκινησει ο νεος κυκλος, αν μεινει μεχρι 18 μερες μετα την ωορηξια σε υψηλο επιπεδο ειναι καθαρο συμπτωμα εγκυμοσυνης !! στηθος κλπ ειναι ανευ αξιας συμπτωματα!!!!

κανε και πες μας!!!σημερα εισαι λογικα 17η μερα μετα αρα,,,,, θα ξερεις!! :mrgreen:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ

Δημοσίευση

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36.3 36.4... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΤΣΙ?? :( ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ή ΟΧΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ.. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ Μ ΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..??ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΘΥΛΕΣ, ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΠΡΗΖΕΤΑΙ, ΥΠΝΗΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΨΕΙΣ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΨΥΧΡΑ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ...

Δημοσίευση

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ,αν γενικα εχεις σταθερο κυκλο, με 7 μερες καθυστερυση θα δειξει εστω και το τεστ φαρμακειου...εμενα εδειξε 1 μερα πριν την καθυστερυση....

Γιατι δεν κανεις ενα να σου φυγουν οι αμφιβολιες;;;

Δημοσίευση

despoinaki εγω το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν η καθυστερηση τιποτα αλλο,δεν συμβαινει παντα το ιδιο με την θερμοκρασια,τοσο πολυ που αγχωθηκες θα εκανες ενα τεστ μεχρι τωρα και θα τελειωνε η υποθεση.... ;);)

Δημοσίευση

Σε καμία από τις δύο μου εγκυμοσύνες δεν είχα μετρήσει θερμοκρασία.Θα συμφωνήσω και εγώ με τα υπόλοιπα κορίτσια, κάνε ένα τεστ και μην την μετράς άλλο. 7 μέρες είναι αρκετές για καθυστέρηση και σίγουρα το τεστ θα δείξει αν είσαι ή όχι. Λοιπόν αύριο πρωί πρωί :!:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΔΙΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ.. ΔΗΛΑΔΗ 1 1/2 ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

Δημοσίευση

δεσποινακι το καλυτερο ειναι να επισκευτεις το γιατρο σου.η ξαδερφη μου ετσι ειχε και τελικα ηταν εγκυος. ;) βεβαια κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω και ο γιατρος μου ειχε πει οτι μια φορα το χρονο η ακατανωμαστη αλλαζει οποτε μεχρι να επανελθει ξανα στα φυσιολογικα της μας κανει διαφορα χαζα...εγω ομως ελπιζω να εισαι εγκυουλα και να μας το πεις συντομα!!!!! :)

Δημοσίευση

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...